Kominki Piotr Batura 27.02.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 No jakoś tak w tym stylu mi podpadłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Teza "nie ma domu bez kominka" to jak twierdzenie "nie ma ogrodu bez roślin, które, ja, Elfir lubię i nie obchodzi mnie, ze ty wolisz inne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.02.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Nigdy nie wyrażałem opinii, że w każdym domu ma być kominek. Pierwsze moje pytanie podczas wywiadu z klientem, to zwykle: "po co wam ten kominek?"Chociaż jak już do mnie trafiają, zwykle jakiś pretekst jest...Ale są i tacy co nie palą, mimo to zbudowali. To moi ulubieni klienci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 tacy klienci to przekleństwo dla kominiarza. Ja po prostu w tamtym wątku wskazywałam negatywne cechy kominków, jako równowagę dla postawionej tezy "musiszmiec" kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 27.02.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja z kolei nie wyobrażam sobie domu bez kominka. Ale to tylko moja subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasonx 13.03.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Problemem dużych miast są głównie budynki ogrzewane czym popadnie. Odnośnie aut, lepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie ulgi podatkowej na instalację gazową i możliwość odliczenia podatku od tejże instalacji. Szamba betonowe podlaskie Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez jasonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.03.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Tia... Nie ma jak BeeMWica na gaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts