karo11inka 26.02.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witam Nie stać mnie na zamówienie profesjonalnego projektu ogrodu zatem zaczęłam próbować stworzyć coś sama. Na początek znalazłam w internecie projekt ogrodu który kształtem jest taki jak moja działka , znajdują się w nim także takie miejsca które chciałabym także mieć tj: -rozległy trawnik, miejsce zabaw dla dzieci w cieniu drzew, ławeczka , stolik z krzesłami w cieniu drzew, altanka. Bardzo proszę o pomoc w doborze drzew i krzewów które najlepiej by pasowały do piaszczystej gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo11inka 26.02.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.02.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na górze listy tematów w tym dziale jest temat: Zestawienia roślin w zależności od typu gleby, wilgotności i odczynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts