krzcel 19.03.2015 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 I zrobił się nam poziom "elektrody" Bardzo dobry portal tematyczny, o dość wysokim poziomie merytorycznym. A że jest tam pewna niszowa "grupa wzajemnej adoracji", to nic to. Spoko właź po pomoc jak potrzebujesz. Inna sprawa, że "prąd w budownictwie" to tam temat poboczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 20.03.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Macie chęć/zamiar podnieść ten poziom "elektrody" ?To zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 20.03.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Oczywiście - dla początkujących laik pomaga laikowi. Działy dla elektryków są poza Waszym (szczególnie krzcela) zasięgiem, na szczęście. Za taką pomoc jaką oferuje elektroda to ja dziękuje. Dwadzieścia kilka lat jestem elektrykiem połowę z tego niskoprądowym ale pomocy szukam wśród znajomych, czasem pomocy technicznej producenta. 90% dyskusji to zwykłe przechwałki i bicie piany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 20.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Właśnie - niskoprądowym.A tacy mają problem z publikowaniem wpisów zawierających merytoryczne treści.A tacy mają za nic ochronę przeciwporażeniową - byle napięcie było i prąd płynął. Ja się nie dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 20.03.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Czegoś nie wiem co to jest elektryk niskoprądowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 20.03.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) kd, cctv,lan, dso,bms,hvac,ssp, sswinPoprawniej może mówić słabe zamiast niskie, ale tak często się spotyka taką formę, że chyba już się trwale umocowała w języku polskim. Edytowane 20 Marca 2015 przez krzcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts