beatagl 06.03.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 dokładnie tak - chwali, bo w domu ma samych chłopów i skończyły się problemy z rozpryskiwanym moczem kiedy sikali na stojąco do sedesu. autorus - jak wygląda nakładka na sedes udająca pisuar? Sorki ale tez mam chłopaków w domu i nikt nie rozpryskuje moczu po łazience, a sikanie na stojąco u mężczyzn to normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 06.03.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Sorki ale tez mam chłopaków w domu i nikt nie rozpryskuje moczu po łazience, a sikanie na stojąco u mężczyzn to normalka Jeśli ich rozmiar to 1metr to możliwe że nie rozpryskują. . Jeśli ten rozmiar jest inny to chyba nie zauważasz. Żeby utrzymać czystość, to jednak przeciętni mężczyźni muszą siadać . Chyba że zamontują sobie pisuary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 06.03.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jeśli ich rozmiar to 1metr to możliwe że nie rozpryskują. . Jeśli ten rozmiar jest inny to chyba nie zauważasz. Żeby utrzymać czystość, to jednak przeciętni mężczyźni muszą siadać . Chyba że zamontują sobie pisuary. Mój mąż i syn nie siadają do sikania !!! sorry, że się wyrażę kolokwialnie - nie "leją" po podłodze, obaj są normalnego wzrostu. Wystarczy żeby każdy domownik dbał o higienę i czystość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) ale nikt tu nie mówi o laniu po podłodze. Po prostu mocz trafiając na lustro wody z dużej wysokości tworzy rozpryskujące się drobne kropelki, które osiadają na ścianach i meblach. To miedzy innymi dlatego trzeba zamykać klapę przed spłukiwaniem toalety. Edytowane 6 Marca 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 06.03.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ale nikt tu nie mówi o laniu po podłodze. Po prostu mocz trafiając na lustro wody z dużej wysokości tworzy rozpryskujące się drobne kropelki, które osiadają na ścianach i meblach. To miedzy innymi dlatego trzeba zamykać klapę przed spłukiwaniem toalety. Rozumiem doskonale o czym piszesz, powiedz mi dlaczego w 99% domów nie ma pisuarów ? ps chyba zeszliśmy z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ponieważ w małych blokowych łazienkach przez ostatnie 60 lat nie było na nie miejsca. A ponieważ to kobiety zwykle zajmują się urządzaniem wnętrz, uznały, że w większej łazience w domku jednorodzinnym bardziej przyda im się bidet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Rozumiem doskonale o czym piszesz, powiedz mi dlaczego w 99% domów nie ma pisuarów ? W 99% nie ma też wentylacji mechanicznej i podłogówki po całości. Czy to jest jakieś odniesienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestor012 07.03.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Mój mąż i syn nie siadają do sikania !!! sorry, że się wyrażę kolokwialnie - nie "leją" po podłodze, obaj są normalnego wzrostu. Skoro nie siadają a dookoła nie jest opryskane to znaczy że leją do zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 07.03.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 (edytowane) Mój dom należy do wąskiego grona 1% domów w którym są 2 pisuary, 2 bidety, prysznic na dole i podłogówka po całości Edytowane 7 Marca 2015 przez piotrek0m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.03.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Hm, w sumie pisuar może bym i zamontował gdzieś Do bidetu nikt mnie nie przekona ale pisuar? hm, no może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.03.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 (edytowane) W 99% nie ma też wentylacji mechanicznej i podłogówki po całości. Czy to jest jakieś odniesienie? Nie zgodzę się , mechaniczna wentylacja jest już często spotykana, a podłogówka po całości to widzę, że już standard. Przynajmniej ja to już wiele razy widziałam i nie jest to dla mnie nic nowego , a pisuar to jak na razie jeszcze abstrakcja Skoro nie siadają a dookoła nie jest opryskane to znaczy że leją do zlewu A widziałeś kiedyś zdrowego, normalnego faceta który siada do sikania ? Musisz mieć lanie do zlewu przećwiczone !!! skoro wiesz, że tylko tak można zachować czystość Mój dom należy do wąskiego grona 1% domów w którym są 2 pisuary, 2 bidety, prysznic na dole i podłogówka po całości Skoro i ja będę mieć bidet, prysznic na dole , podłogówkę po całości to chyba to już nie jest wąskie grono ( aha nie mam pisuaru) Edytowane 7 Marca 2015 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A widziałeś kiedyś zdrowego, normalnego faceta który siada do sikania ? Nie raz Dzisiaj właśnie jadę na drinka do kolegi co ma na pisuar. Jurto zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.03.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 (edytowane) Nie raz Dzisiaj właśnie jadę na drinka do kolegi co ma na pisuar. Jurto zdam relację To ja już rozumiem, po tych drinach , na śrubie trzeba siadać jutro to będzie kac morderca Edytowane 7 Marca 2015 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestor012 07.03.2015 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Musisz mieć lanie do zlewu przećwiczone !!! Jest to próba dyskredytacji mojej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 07.03.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Rodzina się tak przyzwyczaił do zawsze cieplej deski , że jakbym to zmienił to by mnie z domu eksmitowali Ja do podgrzewania deski wykorzystuję ogrodnika. Codziennie o 7.15 deska ma być nagrzana. Polecam ten sposób na wypadek awarii zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.03.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jest to próba dyskredytacji mojej osoby Wprost przeciwnie to nie lada wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 07.03.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ależ się ubawiłam w Waszym wątku:lol2: cudowne dywagacje na temat pisuaru:lol2:...i jakże mi bliskie w moim świecie męża i 3 synów - no muszę o tym pomyśleć:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 (edytowane) Byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem. I poległem Edytowane 8 Marca 2015 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.03.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Byłem, zobaczyyłem, zyciężyłem. I poległem I tak trzymać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.03.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ale! Zobaczcie co można wycisnąć z pisuaru https://www.google.pl/search?q=pisuar&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=L-r7VNeNE9G07QaapIH4Dw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts