Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

marcin,

wolałem się upwenić co masz na mysli bo watek się co nieco porozchodził na poboczne tematy

woprz,

jak walnie w srodek to nie ma problemu, gorzej jak Ci zza oknem pierdyknie - widok spalonych kikutów nie nastraja optymistycznie,a i koniki w takie tereny nie za chętnie swe kopyta kierują,

ale poranki bedziesz miał ekstra - wstajesz-patrzysz w okno a tu dzik szczerzy kły na powitanie, wilk obrabia spiżarnię, zając wpieprza zapasy marchewki

• Odpowiedzi 318
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale poranki bedziesz miał ekstra - wstajesz-patrzysz w okno a tu dzik szczerzy kły na powitanie, wilk obrabia spiżarnię, zając wpieprza zapasy marchewki

Wojtek i o to chodzi :lol: :lol:

PS koniki były wczoraj więc klimacik dzisiaj jak ta lala

woprz,

jak walnie w srodek to nie ma problemu, gorzej jak Ci zza oknem pierdyknie - widok spalonych kikutów nie nastraja optymistycznie,a i koniki w takie tereny nie za chętnie swe kopyta kierują,

...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :D :D :D

Wojtek a co to za szatański chichocik ? Ładnie to tak śmiać się z cudzego nieszczęścia ( oczywiście hipotetycznego ) :wink:

Nawiasem mówiąc ładnie wczoraj zrymowałeś o małym stoliczku :wink:

Pozdrawiam - Maxtorka

A w temacie - mnie palenie liści też nie przeszkadza .

...,a i koniki w takie tereny nie za chętnie swe kopyta kierują,

Wojtek a co to za szatański chichocik ? Ładnie to tak śmiać się z cudzego nieszczęścia ( oczywiście hipotetycznego ) :wink:

albo nawet hippicznego

:lol: :lol: :lol:

woprz,

to Ty dzisiaj w pracy bijesz rekordy sprawności - dodatkowa jazda w srodku tygodnia? rozrzutny jestes chłopie, ale zamiast fajek lepiej dawac na konie

Maxtorka,

jam nie złośliwy ino tak dla porawy humoru czarne wizje opisałem, ale z tym rymem o stoliczku to nie jarze bym cos pisał

[Maxtorka,

jam nie złośliwy ino tak dla porawy humoru czarne wizje opisałem, ale z tym rymem o stoliczku to nie jarze bym cos pisał

Oj wiem że nie złośliwie :D

A to kto wczoraj tak ładnie zrymował ( powiem nawet zrapował ) i podpisał się Twoim nickiem :o :o :o

cyt . Kącik taki to fajna rzecz - składany stolik nie zawadzi mieć ...

Pozdrowionka :D

maxtorka,

wychodzi na to ze ja tak czasem cos zrapuje mimowolnie

u nas leje tak, ze nie ma szans na jakiekolwiek palenie, ino wejdź pod kołderkę i barabara rikititak- jak to było w jakimś przeboju w stylu polodance

U nas też leje okrutnie i zrobiło się chłodnawo tak że pomysł z kołderką jest niczego sobie :) . Pocieszam się tylko tym że po deszczu będą rosły grzybki .

Życzę słoneczka - Maxtorka

Gość M@riusz_Radom
Te chłopaki całe szczęście, że jest wiagra bo za parę latek skończyło by się rumakowamie. :lol:

Panowie !

Wiek nie ma tu nic do rzeczy, nawet młodzi powinni używac Viagry Light, która co prawda nie stawia, ale ładnie układa w spodniach ! :)