Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy uwa?asz, ?e palenie li?ci i ga???i na posesji jest OK ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 318
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to jak zapalimy trawkę, to nie wiem o której ten grill się skończy

Skończy się, kiedy sąsiedzi poczują swąd palonej trawy i liści i wezwą straż miejską/pożarną/ochrony przyrody... :lol:

I za przeproszeniem im naskoczą bo trawę wolno palić :wink: No ale tu jest już raczej mowa o "trawce" a nie trawie :wink: :D :D :D

Pozdrawiam

to jak zapalimy trawkę, to nie wiem o której ten grill się skończy

Skończy się, kiedy sąsiedzi poczują swąd palonej trawy i liści i wezwą straż miejską/pożarną/ochrony przyrody... :lol:

I za przeproszeniem im naskoczą bo trawę wolno palić :wink: No ale tu jest już raczej mowa o "trawce" a nie trawie :wink: :D :D :D

Pozdrawiam

A trawki palić nie wolno?????

Sami narkomani normalnie się poschodzili :D Kurcze na inny temat miał być ten sondaż. Ja tu pytania filozoficzne górnolotne o wolnosciach obywatelskich zadaję a tu sie bedą "palacze trawki" namawiać :wink: :D :D Pisałem wyrażnie nie chodzi mi o "trawkę" tylko liście gałęzie :D . No ale jak już sobie tak przyjemnie gawędzicie to przecież wyganiać nie będę. No a tak na marginesie to i może mnie dopiszecie do tej wioski "palaczy" :wink:

Pozdrawiam

inwestor,

wszak była merytoryczna dysputa nad Twoim tematem i jak to w życiu bywa zainteresowani mimochodem przeszli na okołotematowy wątek ale zbliżony. a praktyczne stwierdzenie jak to jest z tym paleniem to najlepsze doświadczenie.

witamy Cię w wiosce nieustającego zapachu grilla, palonych liści, gałęzi, trawy i jej pochodnych odmian, gdzie domy stoją otworem dla gości, obejście zrobione pod gust sąsiada, a z kranów się leje borwar jak mawia forumowicz woprz.

tylko co na to wszystko mąż Magdzi?

słuchajcie tak tu głośno na tej imprezie że przechodząc obok postanowiłam się przyłączyć - można? :D

a ponieważ nie przychodzę na imprezy z pustymi rękami - coś na ząb - żeberka z grilla, mam nadzieję że widać DYM o którym tyle tutaj mówiliście ...

http://bi.gazeta.pl/im/2086/z2086037N.jpg