Magdzia 30.06.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Magdzia, rozwazmy wersję naszego wirtualnego sąsiędztwa, więc imprezka byłaby zza płotem. ale cieszy fakt, że zaproszenie zostało przyjęte Zwłaszcza, jakbyśmy mieli do palenia jakieś fajne LIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.06.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 do tych liści dorzucam jeszcze świeżą sciętą trawę, wszak na taki spęd sąsiędzki trawniczek musi byc jak dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.06.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 do tych liści dorzucam jeszcze świeżą sciętą trawę, wszak na taki spęd sąsiędzki trawniczek musi byc jak dywan No, to i trawkę można będzie zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.06.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 to jak zapalimy trawkę, to nie wiem o której ten grill się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.07.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 to jak zapalimy trawkę, to nie wiem o której ten grill się skończy Skończy się, kiedy sąsiedzi poczują swąd palonej trawy i liści i wezwą straż miejską/pożarną/ochrony przyrody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 01.07.2004 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 to jak zapalimy trawkę, to nie wiem o której ten grill się skończy Skończy się, kiedy sąsiedzi poczują swąd palonej trawy i liści i wezwą straż miejską/pożarną/ochrony przyrody... I za przeproszeniem im naskoczą bo trawę wolno palić No ale tu jest już raczej mowa o "trawce" a nie trawie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.07.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 to jak zapalimy trawkę, to nie wiem o której ten grill się skończy Skończy się, kiedy sąsiedzi poczują swąd palonej trawy i liści i wezwą straż miejską/pożarną/ochrony przyrody... I za przeproszeniem im naskoczą bo trawę wolno palić No ale tu jest już raczej mowa o "trawce" a nie trawie Pozdrawiam A trawki palić nie wolno????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Magdzia,jacy sąsiędzi wezwą kogolwiek na nas?wszak to sąsiędzka impreza, sami na siebie wzywac nie będziemy.chyba, że Twój monżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.07.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Magdzia, jacy sąsiędzi wezwą kogolwiek na nas? wszak to sąsiędzka impreza, sami na siebie wzywac nie będziemy. chyba, że Twój monżek No, ale gdzieś ten krąg zaproszonych się końćzy i mogą sie obrazić ci niezaproszeni i się sprawa rypnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 nasze 4 działki po 5tys. m2 każda wyklucza możliwość skarg tych niezaproszonych - przecie to już inna wioska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ale w innych wioskach też palą trawkę - (na-)gminnie! Tylko dajcie znać to dołączm swoje jak na razie 1800 m2 działki! Ostatecznie powstanie ogólnopolska wioska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 to poszerza nam się grono do sasiędzkiej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 01.07.2004 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Sami narkomani normalnie się poschodzili Kurcze na inny temat miał być ten sondaż. Ja tu pytania filozoficzne górnolotne o wolnosciach obywatelskich zadaję a tu sie bedą "palacze trawki" namawiać Pisałem wyrażnie nie chodzi mi o "trawkę" tylko liście gałęzie . No ale jak już sobie tak przyjemnie gawędzicie to przecież wyganiać nie będę. No a tak na marginesie to i może mnie dopiszecie do tej wioski "palaczy" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 inwestor,wszak była merytoryczna dysputa nad Twoim tematem i jak to w życiu bywa zainteresowani mimochodem przeszli na okołotematowy wątek ale zbliżony. a praktyczne stwierdzenie jak to jest z tym paleniem to najlepsze doświadczenie.witamy Cię w wiosce nieustającego zapachu grilla, palonych liści, gałęzi, trawy i jej pochodnych odmian, gdzie domy stoją otworem dla gości, obejście zrobione pod gust sąsiada, a z kranów się leje borwar jak mawia forumowicz woprz.tylko co na to wszystko mąż Magdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.07.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Mój mąż???? Jaki mąż??? Dorzućće tej trawki, bo nam ognisko przygasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 to poszerza nam się grono do sasiędzkiej imprezki i znowu wrócimy do palenia siennika pod bramą brandenburską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Madgzia,jak zwał tak zwał - mąż, facet, mężczyzna Twego życia, kochany bałaganiarz, wielbiony pedant, misio, patyczek, shrek,cudo, itp, itd.woprz,a niby czemu wracamy w czas wojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 słuchajcie tak tu głośno na tej imprezie że przechodząc obok postanowiłam się przyłączyć - można? a ponieważ nie przychodzę na imprezy z pustymi rękami - coś na ząb - żeberka z grilla, mam nadzieję że widać DYM o którym tyle tutaj mówiliście ... http://bi.gazeta.pl/im/2086/z2086037N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No BK super! Ale gdzie tr.....wka, tzn. gałęzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 szukam i szukam, nie mogę coś znaleźć a już wszystkie gałęzie spalone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts