Magdzia 01.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 O JEZU! BK! Nie rób takich rzeczy w porze obiadowej! Dostałam ślinotoku i zaraz mi się zwarcie na klawiaturce zrobi!!!!! bo mi kapie z gęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 minęła 13 - można wyjmowac pochowane pod biurkiami flaszki!!!BK,to się nazywa sasiędzka odpowiedź na odgłosy imprezy dolatujące w eterze - do boczku i kiełbasy az miło zagryżć takie extra żeberka.kolejni chętni - wstęp tylko z torbą karkówki, pstrągiem, kurczakiem, bądź skrzynką wody ... niekoniecznie mineralnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 skrzynką wody ... niekoniecznie mineralnej rzecz jasna, OGNISTEJ zaraz lecę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 no, jest wszystko co miałam w biurku, więcej nie znalazłam: http://www.polmos.torun.pl/gfx/copbatsig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 no BK, pełen wypas,jestem pod wrażeniem... aż mię nastrój poprawił.pojemne masz biureczko.to wesoła budowa się szykuje u BK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 to jeszcze pod tę wódkężeby było czym zagryźćproponuję lody z bitą śmietaną "coco Jumbo"http://www.zielonabudka.pl/images/desery/coco_jumbo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 01.07.2004 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ludziska kochane miejcie litość nademną . Przeca do wekendu jeszcze tyle dni. Jak ja mam tera w robocie wysiedzieć. Toż to prawdziwe żeberka na zdjęciu BK z prawdziwego mięska . I te lody i te napitki . Kurcze chyba się starzeję bo coraz wiekszy ze mnie łasuch Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 BK a ja myślałam, że tylko w moim biurku tego tyle jest ! Od razy widać, że pracujemy w podobnych instytucjach......finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Aleksandryta, nie ma to jak robota w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 01.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jak się towarzystwo spije, to nikt nie zauważy jak mu się chałupa zajmie, nie mówiąc juz o paleniu liści i patyków... Ale co tam, niech żyje bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ta lodowa zagryzka to chyba gwóźdż do trumny,trzeba mieć kaczy żołądek by nie rozłożyć się po czymś takim po takiej wyżerce, zapitej takimi trunkami lub mieć doświadczenie zawodowe wyniesione z miejsca pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 01.07.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzanka 01.07.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No BK super! Ale gdzie tr.....wka, tzn. gałęzie? To już ja się tym zajmę. W końcu mam sad, mogę mieć i trawę O ile mogę się do tej imprezy przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 imprezka się nam rozkręca - coraz bardziej koedukacyjna sie robi.Magdzia,juznie jesteś jedyną bladolicą niewiastą na tym sasiędzkim spędzie, choć niewiasty co się do nas przyłączyły zza kołnierz nie wylewają i zjeść też potrafią jak my rycerze od siedmiu boleści.Marzanka, wal śmiało ze swoim chrustem do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 vardo, ale nam potrzebny rozdrabniacz do ...trawki i do....lodu! Masz taki na podorędziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 01.07.2004 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 no co Ty Wojtek nigdy żeberek lodami nie zagryzał albo lodów Batorym nie zapijał Coś chiba młode pokolenie przez Ciebie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 mój żołądek nie przeżyje takiej mieszanki wybuchowej,a doświadczenia życiowe mówią by zbytnio nie mieszać jadła i popitkibo można zza szybko zakończyć swą bytność na imprezce.tym bardziej na tej forumowej co rozkręca się nam, oj rozkręca...ciekawe jaka minę zrobi woprz jak sie obudzi po wczorajszej nocce z grillem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 01.07.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Panowie - czas na stare kawały z brodą - o np. niejakim Fąfarze - przyda się jak będziecie wracać skruszeni do domu po imprezie ... Fąfara wraca do domu pijany. Żona wrzeszczy: - Codziennie wieczorem wracasz pijany! - Jesteś niesprawiedliwa! Ciągle ganisz mnie za to, że przychodzę do domu pijany, a jeszcze nigdy nie pochwaliłaś mnie za to, że wychodzę trzeźwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts