Yoric 12.07.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 czesc ewribady, ale sie galezie przez tydzien niebytu rozwinely hyhyhyhy - az przeczytac wszystkie watki ze zrozumieniem ciezko woprz, widze znowu wplynela sprawa wyzszosci gmin wroclawskich nad warszawskimi hahahaha - u nas bida jest to i galeźami hahahah - NIECH TO W KONCU KTOS ZMIENI W TOPIKU !!! i starymi kapciami siennikami trzeba palic pozdroofki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 12.07.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 yoric,wątek dostał wielu odnóg niekoniecznie związanych z głównym tematem ale lektura może wywołać uśmiech czytającego,niech zyje sojusz gmin warszawskich i wrocławskich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 12.07.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 i towarzysz Stalin też niech żyje a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 12.07.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 czesc ewribady, ale sie galezie przez tydzien niebytu rozwinely hyhyhyhy - az przeczytac wszystkie watki ze zrozumieniem ciezko woprz, widze znowu wplynela sprawa wyzszosci gmin wroclawskich nad warszawskimi hahahaha - u nas bida jest to i galeźami hahahah - NIECH TO W KONCU KTOS ZMIENI W TOPIKU !!! i starymi kapciami siennikami trzeba palic pozdroofki, a poza tym to nie ja tylko Madzia i powraca temat lokalizacji tych kompleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 12.07.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Co znów Magdzia? To nie ja zakładałam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 12.07.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Madzia wczytaj się w dyskusję bo to nic do ciebie to tylko powrot do pewnej dyskusji z yoric'iem gdzieś tam wcześniej poczytaj to może sie nawet dowisz o co chodzi z tym niemcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 13.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 biedny niemiec - juz prawie 60 lat spi na lozku bez siennika a woprz jeszcze pali slome z siennika - kreci jak najlepsza marycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.07.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Niemiec już nie żyje, zmarł z powodu diety w sanatorium za kołem podbiegunowym. Swoja drogą jak ci ruscy doszli do tego żeby tatuaże pod pachami wybarwiać krioterapią ... nie pojęte Ale teraz mam stresa czy mnie Erika Sztain za ten siennik dorobku życia nie pozbawi (siennik siennikiem ale te opłaty za bezumowne użytkowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.07.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 a tak w ogóle to informuję że od miesiąca nie palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 15.07.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 woprz, tez mi wyczyn ...w styczniu powiedz, ze od miesiaca nie palisz czy nie grillujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.07.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 ale tez woprz nie pochwalił się , która to jego próba rzucenia palenia,ponadto nie wspomniał nam nic co o zaprzestaniu przez wprza palenia grilla sądzi jego sąsiad od browaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.07.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 griluje griluje - tylko nie za często bo niestety czasu nie starcza a próba pierwsza i wydaje się udana. w sumie wyszło trochę niechcący. Żonka mnie męczyła wiec wymyśliłem sobie, że się obkleję plastrami i potem powiem "widzisz mówiłem że nie zadziała" a tu kurde zadziałało i to jak. cholera nawet przy pifku mi się palić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.07.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 woprz, ja rzuciłam palenie bardzo dawno temu - w bardzo prosty sposób - jak się po raz pierwszy dowiedziałam że będzie dzidziuś ... bardzo polecam sposób, działa ale nie wiem czy na wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 BK,ale ten sposób rzucenia palenia w praktyce jest nie do realizacji przez płeć męską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 16.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 no dokładnie nam by po prostu skóry na brzuchu nie wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a i dziecko nie zza bardzo ma szanse na przyjście na świat metodą naturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 woprz piszesz, że plastry działają hm... Może spróbuję! Jestem palaczką od 30 lat. Przerywałam tylko na czas ciąż i karmienia. Jak ja bym chciała przestać palić , ale lubię papieroska przy piwku lub kawusi Może mnie wspomożecie dobrym słowem Taka psychoterapia. Ale, jak przestanę to utyję I co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 18.07.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Ależ jak najbardziej przestań palić!!! Pozbędziesz się smrodu z ubrania, włosów, ust, poprawi ci się cera - po prostu odmłodniejesz. A że przytyjesz trochę? No cóż - wraca moda na ciało u kobiety ( szkielety odchodzą do lamusa). A i na okrągłej buzi zmarszczki się wygładzają Życzę powodzenia i trzymam kciuki za wytrwałość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.07.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Aleksandryta, haha, to jakis zart Przeciez wiesz, ze lepiej miec 2 kilo wiecej niz 2 organy mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 19.07.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Kto pije i pali ten nie ma robali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts