Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy uwa?asz, ?e palenie li?ci i ga???i na posesji jest OK ?

Recommended Posts

czesc ewribady,

ale sie galezie przez tydzien niebytu rozwinely hyhyhyhy - az przeczytac wszystkie watki ze zrozumieniem ciezko ;-)

woprz,

widze znowu wplynela sprawa wyzszosci gmin wroclawskich nad warszawskimi hahahaha - u nas bida jest to i galeźami hahahah - NIECH TO W KONCU KTOS ZMIENI W TOPIKU !!! i starymi kapciami siennikami trzeba palic ;-)

pozdroofki,

• Odpowiedzi 318
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc ewribady,

ale sie galezie przez tydzien niebytu rozwinely hyhyhyhy - az przeczytac wszystkie watki ze zrozumieniem ciezko ;-)

woprz,

widze znowu wplynela sprawa wyzszosci gmin wroclawskich nad warszawskimi hahahaha - u nas bida jest to i galeźami hahahah - NIECH TO W KONCU KTOS ZMIENI W TOPIKU !!! i starymi kapciami siennikami trzeba palic ;-)

pozdroofki,

a poza tym to nie ja tylko Madzia

i powraca temat lokalizacji tych kompleksów :cry: :wink:

Niemiec już nie żyje, zmarł z powodu diety w sanatorium za kołem podbiegunowym. Swoja drogą jak ci ruscy doszli do tego żeby tatuaże pod pachami wybarwiać krioterapią ... nie pojęte :lol:

Ale teraz mam stresa czy mnie Erika Sztain za ten siennik dorobku życia nie pozbawi (siennik siennikiem ale te opłaty za bezumowne użytkowanie)

griluje griluje - tylko nie za często bo niestety czasu nie starcza

a próba pierwsza i wydaje się udana.

w sumie wyszło trochę niechcący.

Żonka mnie męczyła wiec wymyśliłem sobie, że się obkleję plastrami i potem powiem "widzisz mówiłem że nie zadziała" a tu kurde zadziałało i to jak.

cholera nawet przy pifku mi się palić nie chce

woprz piszesz, że plastry działają hm... :roll: Może spróbuję! Jestem palaczką od 30 lat. 8) Przerywałam tylko na czas ciąż i karmienia. Jak ja bym chciała przestać palić :cry:, ale lubię papieroska przy piwku lub kawusi :p Może mnie wspomożecie dobrym słowem :p Taka psychoterapia. Ale, jak przestanę to utyję :oops: I co Wy na to :roll:

Ależ jak najbardziej przestań palić!!!

Pozbędziesz się smrodu z ubrania, włosów, ust, poprawi ci się cera - po prostu odmłodniejesz.

A że przytyjesz trochę? No cóż - wraca moda na ciało u kobiety ( szkielety odchodzą do lamusa).

A i na okrągłej buzi zmarszczki się wygładzają :D

Życzę powodzenia i trzymam kciuki za wytrwałość!