honorcia33 09.03.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Pomóżcie. Stoję przed dylematem. Dwie umywalki 60 cm wiszące obok siebie, czy jedna większa ale 2 otworowa. W rachubę wchodzą modele z Koła - Modo 60 czy Quattro 120cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 a rzeczywiście myjecie zęby razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerloz 09.03.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Rzeczywiście, oba modele są piękne. Wydaje mi się ze umywalka 2 otworowa jest praktyczniejsza jeżeli chodzi o utrzymanie w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.03.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wybrałabym quattro 120 ale jednootworowa:)Jeśli dwie umywalki to w odległości 1m od siebie, tak, aby dwie osoby niezależnie mogły z nich korzystać.Nie rozumiem jednej umywalki z dwoma kranami, albo dwóch bardzo blisko siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honorcia33 18.03.2015 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Czasami się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honorcia33 18.03.2015 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 a rzeczywiście myjecie zęby razem? Tak.... czasami myjemy zęby razem a w czym to ma przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.03.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Bo jeśli korzystacie wspólnie i jednocześnie z kranu i umywalki, to zróbcie sobie dwie osobne. Każdy będzie brudził swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietros79 20.03.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie rozumiem idei dwóch umywalek w łazience. Jak dla mnie to strata cennej przestrzeni, no chyba, że łazienka ma 20 metrów Myślę, że druga czy trzecia osoba może tę chwilę z umyciem rąk czy zębów poczekać. Rzadko się zdarza, by te same czynności wszyscy robili na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 20.03.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jak wyglądają pozostałe sprzęty w Twojej łazience? Jaka jest jej powierzchnia? W jakim stylu jest utrzymana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszawada 22.03.2015 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dwie osobne umywalki to na pewno spore ułatwienie. Jeżeli jest na nie miejsce to zrób dwie niezależne, z przerwą około 0,5m pomiędzy, aby dwie korzystające osoby sobie nie przeszkadzały. To rozwiązanie sprawdza się, zwłaszcza przy dzieciach, bo bardzo często się zdaża, że np. mają na tą samą godzinę do szkoły. Wtedy z porannym myciem mogą być problemy. Ja mam u siebie dwie, bo było na to miejsce i naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greta21 23.03.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Zdecydowanie dwie osobne jeśli korzystacie wspólnie z łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek89 23.03.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Polecam 2 osobne umywalki. Przydają się szczególnie przy wyjściu gdzieś razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.kozlowski 25.03.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Moim zdaniem jedna większa jest lepsza. Już dajmy spokój - aż tak można się umówić, żeby jednocześnie mąż się nie golił i żona nie malowała:)Co do umywalki - lux-aqua model 6910 - droższy wariant, ale fajny. Ostatnio widziałem u znajomego taką, bardzo mi się spodobała. Można sobie w necie foty obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 25.03.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Sama zaczynam niedlugo remont lazienki i na razie mysle o Kolo Traffic 120 cm. Dla kogos to moze byc dziwne, ale my codziennie wieczorem razem myjemy zeby i rano tez bardzo czesto walczymy o umywalke . Stad pomysl wstawienia do nowej lazienki podwojnej umywalki. Dwie osobne tez bylyby super, ale nasza lazienka na to juz nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stylówa71 30.03.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jeśli masz dylemat 2 mniejsze czy 1 większa, to najlepszym rozwiązaniem będzie umywalka podwójna, u siebie mam Traffic 120 z Koła. Dodatkowym atutem będzie możliwość montażu umywalki na blacie, na szafce, na półpostumencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerloz 30.03.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jeżeli się zdecydujesz na Traffic to polecam Ci zamontować ją na szafce wiszącej specjalnie zaprojektowanej do tej umywalki. W takim zestawieniu wygląda to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GreenAgnes 31.03.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Jeśli masz dylemat 2 mniejsze czy 1 większa, to najlepszym rozwiązaniem będzie umywalka podwójna, u siebie mam Traffic 120 z Koła. Dodatkowym atutem będzie możliwość montażu umywalki na blacie, na szafce, na półpostumencie. Masz tylko umywalke z tej serii czy calosc ceramiki sanitarnej? Jaka jest biel umywalki? Spotkalam sie z opinia, ze Kolo jest mniej biale od pozostalych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majowa Alicja 16.09.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jedna duża moim zdaniem pratyczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 16.09.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 w zasadzie tu nie chodzi o dwie umywalki tylko o dostęp do lustra , chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Selsey 24.09.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam Wszystkich na forum. Moim zdaniem dwie umywalki które i tak postawisz obok siebie w łazience,będą wyglądać nieco śmiesznie i to sztuka dla sztuki. Zdecydowanie praktyczniej byłoby postawić na jedną większą,bardziej obszerną umywalkę,która również spełni swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts