kemot_p 09.03.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam, pytanie jak w temacie. Mam działkę 950m kw. chcę ją oczyścić z chwastów. Jaki ręczny plecakowy opryskiwacz polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 18.03.2015 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Witam ponownie. Nikt z Was nie stosuje oprysków/ nie posiada opryskiwacza? Ostatecznie zdecydowałem się na Kwazar Słonecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 22.06.2020 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 No i jak się sprawuje? Ja się zastanawiam nad jakimś Marolexem 5-10 litrów. W OBI jest chyba tego dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 23.06.2020 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 Na te kilkanaście drzewek które mam do opryskania dwa razy w sezonie jest jak najbardziej ok. Regulacja strumienia, teleskopowa lanca to podstawowe funkcje z których korzystam. Mój ma 10 litrów i to najmniejszy plecakowy jaki wtedy był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pramicon 18.07.2020 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Korzystam z NEPTUN od wielu lat i mogę polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 16.09.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Również mogę polecić opryskiwacze KWAZARa, chociaż niedawno zakupiłem opryskiwacz akumulatorowy firmy Hecht i również sprawuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts