dooq 11.03.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Witam.Mam taki problem. Na środku jednej ściany w kuchni jest okno. pod nim jest blat i szafki. po prawej i lewej są szafki wiszące. Na ścianie nad blatem a pod szafkami są duże płytki (beż 50x60, takie jak na podłodze). Moje pytanie brzmi: Czy te płytki układa się także na szpaletach okna czy tylko na ścianie dojeżdżając do szpalet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.03.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 co to są szpalety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.03.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 co to są szpalety? wydaje mi sie, ze po prostu ościeża. | gdzieś był taki temat. Z ich obróbką, myślę, że jak się komu podoba. Ja mam oscieza wykonczone gładzią, - oczywiscie trzeba patrzec aby zakończenia były ładnie wykoń czone -= wydaje sie być subtelniej (parapety mam drewniane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dooq 19.03.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 http://www.google.pl Jak zwał tak zwał. Interesuje mnie czy tak na rysunku tu gdzie strzałki dawać płytki czy na gładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.03.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 ja bym dała płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 19.03.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Ja dawałam na całości, tzn. szpalety w płytkach również. Wg mnie lepiej to wygląda i lepsze w utrzymaniu czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dooq 29.03.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dziękuję za wypowiedzi. Idą płytki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts