Melocrafty 20.03.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Witam jestem tu nowy.Już od paru lat interesowałem się architekturą i wystrojem wnętrz ale teraz podchodzę do tego trochę bardziej poważnie(wiek).W kwietniu/maju mam zamiar zmienić kompletnie swój pokój i zastanawiam się jakiej firmy meble wybrać chodzi mi tylko o dwa meble a mianowicie o szafkę RTV i komodę bądź coś większego na ubrania.Cały czas jestem zainteresowany firmą BRW lecz nie wiem czy można im zaufać.Jeśli chodzi o dopasowanie do ściany i podłogi to sprawa wygląda następująco - ogólnie cały pokój będzie w odcieniach szarości znaczy od białego do czarnego.Na ścianę zamierzam kupić kamień dekoracyjny biały i przemalować na czarno a panele dębowe białe.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 na tym gipsowym "kamieniu" w czarnym kolorze szybko będzie widać kurz. jestem zainteresowany firmą BRW lecz nie wiem czy można im zaufać pod jakim względem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 20.03.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jeśli chodzi o kurz to nie ma problemu jestem pedantem i sprzątam codziennie pokój po 2h.A co do mebli to chodzi mi o wytrzymałość głównie czy się nie rozpadną czy nie wyblakną czy coś takiego. Wiem że jak się dba to wszystko długo wytrzyma ale tak ogólnie pytam czy BRW czy może jakaś inna firma.W BRW mam już wybrane kilka modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.03.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Miałam meble brw jakieś 8 lat temu - nie kupiłabym drugi raz, chyba, że zmienili coś w wykonaniu. Polecam Bestę z ikea-jakość nieporównywana, duży wybór frontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 20.03.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jeśli już coś Ci się spodobało, to zaryzykuj. Natomiast z tym sprzątaniem to mnie zaskoczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Jak się jest pedantem to wszystko się liczy.Taki się urodziłem nie wybierałem odkąd pamiętam taki byłem.To rzadkość spotkać chłopaka który lubi ba nawet kocha sprzątać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Mam wybrane kilka zestawów z firmy BRW a mianowicie:KASPIAN - Tanie ale ładne(nie wiem jak z jakością)RABESCA - Tanie, ładne chociaż czuję tu już nawiązanie do klasykiAUGUSTYN - to samo co Kaspian tylko grubsze podzespołyVENOM MIX - jedyny minus to brak dużej szafy w ofercieANTWERPEN - troche droższe,dużo klasyki ale prezentują się świetnie Oprócz tego jest jeszcze zestaw VIVA WM który nie jest z BRWPrzeryłem chyba wszystkie firmy i chyba tylko te modele mają jakieś szanse.Co wy byście wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 21.03.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Melocrafty napisał: Mam wybrane kilka zestawów z firmy BRW a mianowicie: KASPIAN - Tanie ale ładne(nie wiem jak z jakością) RABESCA - Tanie, ładne chociaż czuję tu już nawiązanie do klasyki AUGUSTYN - to samo co Kaspian tylko grubsze podzespoły VENOM MIX - jedyny minus to brak dużej szafy w ofercie ANTWERPEN - troche droższe,dużo klasyki ale prezentują się świetnie Oprócz tego jest jeszcze zestaw VIVA WM który nie jest z BRW Przeryłem chyba wszystkie firmy i chyba tylko te modele mają jakieś szanse.Co wy byście wybrali? Antwerpen zdecydowanie się różnią od pozostałych zestawów. Ciekawie prezentują się na dużym metrażu i ciemnej podłodze. Napisz, jaką powierzchnię ma Twój pokój? Kaspian i Augustyn sprawiają wrażenie prostych i harmonijnych. O jakim kolorze myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Pokój ma 15m2 meble będą stały obok siebie na 3,5m ścianie od lewej najpierw szafa lub komoda a za tym szafka RTV i tyle.Jeśli chodzi o kolor to nie wiem do końca czy dąb latte,dąb sonoma czy białe.Co do paneli też nie wiem czy lepiej czarne czy białe(jasne),lecz skoro ściana gdzie będą meble będzie czarna(kamień) to raczej czarne panele niszczyły by kontrast więc raczej białe.Co do paneli też nie wiem czy lepiej laminat czy winylowe( podobno polecają jeszcze ich nie widziałem).Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Robiłem już sobie projekty i najlepiej wychodzi jak kamień jest czarny,podłoga biała a meble jasne własnie sonoma lub latte ewentualnie dąb truflowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 21.03.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Wobec tego postawiłabym na mniej masywne meble. Myślę też, że mógłbyś rozważyć kamień dekoracyjny w odcieniach grafitu. Wyślesz mi wizualizacje na isabell@vp.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Mam ci wysłać screeny z pulpitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 21.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Melocrafty, ile masz lat, jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Nie nie jest 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 21.03.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ślij, przeszkód nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Nie wiem czy takie coś wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Trochę małe wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Może na chomiku lepiej http://chomikuj.pl/astelantix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 21.03.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Czy narożnik jest w czarnym kolorze? Na której ścianie znajdzie się ten kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 21.03.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Na tej czarnej gdzie są meble jest będzie kamień.A narożnik nie wiem możliwe że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts