deeluxe 24.03.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznie, Chętnie odkupię archiwalne numery magazynu Murator. Może jest ktoś na forum, kto kolekcjonował wszystkie numery w czasie budowy i teraz już ich nie potrzebuje. Mogą być w dowolnym stanie. Chodzi o wartość merytoryczną. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez deeluxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.08.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ja mam roczniki z zeszłego roku i w starym domu w piwnicy znajdą się chyba kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Podyma 30.06.2018 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Witam,mam kilkadziesiąt numerów miesięczników Murator i Architektura Murator, które chętnie przekażę nieodpłatnie w dobre ręce. Warunkiem jest odbiór własny w Poznaniu lub opłacenie przesyłki.W razie pytań proszę o kontakt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts