Lucky555 04.05.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witam, ponad rok temu miałem robiony remont w mieszkaniu. Wszystko wyszło nawet nieźle oprócz pewnego szkopułu w łazience, czyli zostawieniu liczników na widoku. Wygląda to strasznie, na co dzień mam przykryty takim pudełeczkiem, ale myślę, żeby to schować jakoś profesjonalnie. Niedługo planuję robić w przedpokoju szafę wnękową i zabudowę liczników w przedpokoju to od razu myślałem, żeby poprosić stolarza o jakąś fajną szafeczkę na te nieszczęsne liczniki. Co sądzicie ? Szafki w łazience mam białe, więc może szafkę jakąś zamykaną bez uchwytu albo z takim samym uchwytem jak pozostałe ? Ktoś doradził mi, abym zrobił szafeczkę w kolorze kafli, czyli beżowe, bo jak zrobię białe to się będzie rzucało w oczy. Dodatkowo dowiedziałem się, że co 5 lat są wymieniane liczniki ? Więc chyba nie ma co robić takiej malutkiej szafki tylko większą. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 profesjonalnie to najlepiej wyciągnąć zabudowę sedesu i zrobić rewizję przez płytkę wbudowywaną w drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian.kowal 12.05.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 U siebie w domu mam liczniki i rury zabudowane płytkami + małe drzwiczki bez zawiasów, wkładane, z dostępem do liczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts