leda16 22.12.2015 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Pamiętam rzutniki z lat 60-tych. Chyba, że teraz są z internetem i odtwarzaczem kompatybilne. Wiem, ze nie masz telewizora - obejrzałam Twój wątek z budowy. Zazdroszczę niskich kosztów ogrzewania. My jeszcze nie ociepliliśmy domu. No cóż, rozumiem ten brak TV, jednak reszta rodzinki nie wyobraża sobie życia bez niego, chociaż też nikt codziennie przed tym pudłem nie wysiaduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.12.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 tylko chodziło mi o to, że w tym miejscu gdzie ma tv stać będzie niewygodnie oglądać z kanapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 23.12.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Masz całkowitą rację. Dlatego myślałam o jakiejś komódce na kółkach ew. panelu obrotowym. Są nawet w sprzedaży wieszaki naścienne na TV o pewnym kącie obrotu. Panel z g-k też nie pasuje. W bloku TV stało w meblościance, przy przeciwległej ścianie wypoczynek na środku ogromny fikus i koniec. Więcej miejsca nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.12.2015 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 No to moim zdaniem trzeba przearanżowac ustawienie całego kącika wypoczynkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 28.12.2015 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Kanapa tyłem do okna, frontem do pudła TV a kable przez cały parkiet?! A widok na ogród? Też plecami do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 28.12.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Przyszła ława.Wiem, że to nie Twoja bajka i wolisz raczej wnętrza nowoczesne, ale nam się podoba. Z konieczności stare TV ustawiłam pod kątem 45 stopni,( bo uszak poszedł do skrócenia nóżek) i z foteli widać ekran całkiem dobrze, z rogu kanapy, przy" świątecznej" poduszce też nie najgorzej. A to jest przecież zaledwie 21 cali, które po kupnie nowego pójdzie do sypialni syna. I nigdy tak nie jest, żeby cała nasza 3 osobowa rodzina grupowała się wspólnie przed ekranem. Goście też nie po to przychodzą, żeby TV oglądać. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ab/zc/m1sg/BqhHJPsdj3IGidr02B.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ab/zc/m1sg/kTNeq0OEHyY3fA4VPB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 03.01.2016 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Co sądzicie o takiej komódce do przedpokoju? http://www.bemondi.pl/przeznaczenie/meble-do-sypialni/komody-i-toaletki/komoda-bruno-saletti-08c,851.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2016 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Kanapa tyłem do okna, frontem do pudła TV a kable przez cały parkiet?! A widok na ogród? Też plecami do niego? Nie. Zaaranżowac bliżej kominka strefe wypoczynkową i telewizor ukryty w szafce na ścianie szczytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 05.01.2016 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Dzięki Elfir za odp. Myślałam, że już mój lament nadmiernie Cię zirytował Czyli TV pod obrazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.01.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 tak. W sumie musiałabym mieć rzut z wymiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 18.01.2016 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 TV już kupione, jako... prezent urodzinowy dla mnie Będzie wisiał na wieszaku z możliwością obrotu o 90 stopni. Potem pomyślę o jakiejś maskownicy. Na razie cieszę się tym, co można ściągnąć do oglądania z internetu. Na poprzedniej stronie pisałam o bocznych stolikach, podając link. Elfir, jakie one Twoim zdaniem powinny mieć wymiary? Te z linku wydaje mi się, że będą stylowo pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.01.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 stylowo tak, ale nie skala względem wielkości pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 21.01.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Myślałam, że wielkość powinna być dopasowana do wypoczynku a nie do salonu. Zaś salon to tylko 40m2. Wypoczynek zajmuje ok.1/3 .Ale pytałam dlatego, że stolarz czeka w gotowości na wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.01.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 masz jakąś swoja wizję salonu i musiałabyś znaleźć kogoś, kto ja podziela. Ja za dużo nie pomogę, bo jak dla mnie twoje ustawienie marnotrawi potencjał pomieszczenia, powodując, że potencjalna główna ozdoba, czyli kominek, jest kompletnie odsunięty i niepotrzebny w tym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 13.02.2016 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzięki Luxum, nawet sobie nie uświadamiałam, że kolory ścian i parkietu są ciepłe. Kominek jest jak najbardziej potrzebny, jednak takie jego usytułowanie wymusił istniejący już 30-to letni budynek poddany generalnemu remontowi. Niestety, salon ustawny nie jest choćby z tego względu, że ma 10x4 m, powstał z połączenia...garażu z kotłownią, a my lubimy siedzieć pyskami do ogrodu Teraz widzimy go z każdego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 22.02.2016 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Ktoś, kto myśli jak ja - http://sztukaprostoty.com/2014/08/19/nie-odwracaj-sie-tylem-do-okna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts