natjas 07.05.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam serdecznie, potrzebuję pomocy z zaplanowaniem salonu z aneksem kuchennym. Pomieszczenie jest o tyle problematycznie, że posiada skos pod kątem 35 stopni. Wymiary komina to 125x48 [cm]. Zawsze marzyła mi się jadalna i myślałam nawet nad zmniejszeniem sąsiadującego pokoju, ale nie wiem czy zmniejszanie i tak małego pokoju ma jakiś sens. Z drugiej strony chciałabym również mieć niewielką wyspę z dwoma krzesłami barowymi, najlepiej wyszłoby to chyba prostopadle do ściany przy drzwiach do pokoju. Możecie mi podsunąć jakiś pomysł? Załączam również widok skosu - oczywiście jest od wytłumiony, ocieplony i położona jest gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 to jest pokój tylko 16 m2 a architekt władował w to jeszcze aneks?Jadalnia raczej wykluczona przy takiej powierzchni. i tak ciężko będzie kanapę zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts