piotr92ziomal 10.05.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam was jestem tu nowy nie dawno malowałem i urządzałem pokój swój lecz jest mały problem z łóżkiem otóż łóżko stoi obok ściany bokiem i nie chce aby się ściana brudziła ;/ co waszym zdaniem najlepiej tam powiesić i nie drogie aby fajnie wyglądało? kolor pokoju bordo malowane fabrbą ogniste flamenco z duluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 płytę meblową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian.kowal 12.05.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Możecie przykleić tam fototapetę, którą w razie potrzeby łatwo będzie zdjąć albo zamienić na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 12.05.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 lustro przyklej same plusy, łatwe w utrzymaniu, jak jesteś singlem to będzie Ci raźniej bo już nie będziesz spał sam, a jak masz drugą połówkę to jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr92ziomal 14.05.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Możecie przykleić tam fototapetę, którą w razie potrzeby łatwo będzie zdjąć albo zamienić na inną. hmm może i fajny pomysł tylko że jak się przyklei fototapetę to później ciężko chyba z ściany ściągnąć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TuTomko 15.05.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 tapete odradzam, bo nawet najlepsza i świetnie położona, narażona na pocieranie szybo się zniszczy. Płyta meblowa wydaje się być najlepszym rozwiązaniem, Wypowiedź z lustrem mnie powaliła na kolana Ciekawe argumenty M.A.G. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr92ziomal 17.05.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 tapete odradzam, bo nawet najlepsza i świetnie położona, narażona na pocieranie szybo się zniszczy. Płyta meblowa wydaje się być najlepszym rozwiązaniem, Wypowiedź z lustrem mnie powaliła na kolana Ciekawe argumenty M.A.G. :) Rozumiem a płyta meblowa jakiej grubości bo są różne, a coś oprócz tego może kołdra pikowana w kolorze ściany albo poduszeczki podwieszane? zagłówek skórzany odpada kosztowna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 17.05.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Wszystko się po pewnym czasie zniszczy, a odmalować najłatwiej i najtaniej. Nie jestem przekonany co do wyglądu płyty. Może po prostu odsuń łózko odrobinę od ściany. Wrzuć jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr92ziomal 17.05.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Wszystko się po pewnym czasie zniszczy, a odmalować najłatwiej i najtaniej. Nie jestem przekonany co do wyglądu płyty. Może po prostu odsuń łózko odrobinę od ściany. Wrzuć jakieś foty. co do zdjęcia to łożko mam podobnie jak tu pokazane (łóżko przy tv) http://eholiday.smcloud.net/eholiday/img/foto/big/fv1397/struktura-pokoje-goscinne-na-poddaszu-trzescianka-24245.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 18.05.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Co drugie łóżko stoi przy ścianie, po co kombinować. Szybciej pobrudzi Ci się ściana wokół pstryczka, i tak trzeba będzie odmalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desinglife 30.06.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Uważam, że cokolwiek byś tam nie umieścił to z czasem i tak się ubrudzi/zniszczy. Może po prostu łóżko odsuń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czupiradełko 03.07.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Co drugie łóżko stoi przy ścianie, po co kombinować. Szybciej pobrudzi Ci się ściana wokół pstryczka, i tak trzeba będzie odmalować Przy pstryczkach montuje się podkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkamm 07.07.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 tez mnie się wydaje że nie ma sensu coś więcej robić, malowanie raz na jakiś czas wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanaetacie 07.07.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Albo kupić specjalna ścieralną farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 09.07.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 http://fluffo.pl/ Czy tanio to inna sprawa, tego nie sprzedają na sztuki tylko na komplety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justaan 31.08.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Jeśli chcesz, żeby było niedrogo i fajnie wyglądało - odsuń odrobinę łóżko. Wydaje mi się, że lepiej będzie za jakiś czas odmalować niż kombinować z czymkolwiek innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemi 26.10.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 http://fluffo.pl/ Czy tanio to inna sprawa, tego nie sprzedają na sztuki tylko na komplety. kaszak - masz jakieś doświadczenie z fluffo? chciałabym zrobić ścianę z ich paneli, ale chyba potrzebuję wsparcia przy projekcie (tj. te wszystkie nierówności i krawędzie muszą być sensownie rozplanowane, chyba nie ogarnę tego tylko w wyobraźni) - mają w ofercie projektowanie ściany z ich paneli? Pozdr, Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sztandard 27.10.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Przez parę dobrych lat przy wersalce stojącej przy zimnej ścianie miałem przyklejony korek (takie duże prostokąty, przyklejone specjalnym klejem do korka) i spisywał się świetnie. W nocy jak dotykałam ściany nie marzłam, a w dzień jak wersalka była rozłożona opierałam się o niego. Są różne wzory i kolory, można dobrać taki by pasował do całego pokoju i przykleić tylko na wybranym kawałku ściany. Zresztą to chyba najtańsze rozwiązanie. Taniej może być jedynie tapeta, ale ona też po jakimś czasie się zniszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarceliMarek 28.10.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Też miałem kiedyś taki problem, ostatecznie odsunąłem łóżko od ściany. Próbowałem przykleić fototapetę, która ostatecznie się przebarwiła i nie wyglądała zbyt atrakcyjnie. W końcu postanowiłem odmalować sypialnię i odsunąć łóżko. Co prawda często gubię różne rzeczy w tej "szczelinie" , ale za to ściana wygląda czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bimago Polska 29.10.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Tapeta flizelinowa albo winylowa nie powinny się zbyt szybko wytrzeć, więc można je nakleić dla ochrony ściany obok łóżka. Ale najbezpieczniej jednak albo odsunąć łóżko od ściany albo pogodzić się z okresowym malowaniem, trudno tu o inne stałe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts