amalfi 30.11.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 nie ma.... ale zarejestrowana na FM już jest .... tylko jakoś zacząć jej trudno..... Hehe, jak mamie kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 30.11.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 no no ładne postępy teraz trzeba zbierać siły na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.11.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Hehe, jak mamie kiedyś. No popatrz.... nie pomyślałam.... może to rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 01.12.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 zaczyna się powodzenia w dalszych etapach, oby pogoda dopisała, ja liczę na to,że zimy nie będzie fajny parterowy domek, z racji,że podobna koncepcja do naszego to bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2015 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 zaczyna się powodzenia w dalszych etapach, oby pogoda dopisała, ja liczę na to,że zimy nie będzie fajny parterowy domek, z racji,że podobna koncepcja do naszego to bardzo mi się podoba Witam, witam i dziękuję za miłe słowa. Zaraz sobie popatrzę na Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2015 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Zaizolowane, wożą piasek do wypełnienia. Niestety nie udało się uratować drzewa. A tak chciałam. Rośnie za blisko domu, a właściwie dom stanął za blisko, bo drzewo było pierwsze. Tylko, że nie było pola manewru z działką takich rozmiarów. szkoda, bo na inne będzie trzeba długo czekać. Nie wiem jakie drzewa dobrze rosną na podmokłej glinie. W weekend może uda mi się zrobić jakieś zdjęcia. Wychodzę, jest ciemno, wracam, jest ciemno. W weekendy pracowałam, dlatego nawet nie widziałam, co się dzieje na budowie. Mam jeszcze pytanie, jeśli ktoś zechce doradzić. Czy warto korzystać z usług projektanta jeśli chodzi o kuchnię? Jakie macie doświadczenia i iole to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.12.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Mam jeszcze pytanie, jeśli ktoś zechce doradzić. Czy warto korzystać z usług projektanta jeśli chodzi o kuchnię? Jakie macie doświadczenia i iole to kosztuje? Myślę, że jeśli to dobry projektant to warto. Korzystaliśmy z usług projektanta wfm. To znaczy - powiedziałam mu jakie elementy chcę, a on z tego poskładał całość w kilku wersjach, wybrałam co mi pasowało i jest ok. Cena projektu wliczona w cenę kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Właśnie nie wiem, czy dobry. Muszę poszukać opinii. Na budowie zapanowała cywilizacja. Tak już będzie do wiosny. Mnie pozostanie obmyślanie przez zimę wnętrz, aby wiedzieć gdzie rura, gdzie kabel itp. W sumie to taka pogoda, jakby wiosna już była. I dobrze. Też tak miałyście po wybudowaniu zera, że się dom wydaje jakiś mały i że się te pomieszczenia nie zmieszczą? Niby widze, że kawał działki zajmuje, a jakoś mi wyobraźni brakuje, że tam te wszystkie pokoje będa. Widok na garaż. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/352/3969413_PC130682.JPG I na resztę domu: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/352/3969415_PC130681.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 19.12.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Też tak miałyście po wybudowaniu zera, że się dom wydaje jakiś mały i że się te pomieszczenia nie zmieszczą? Niby widze, że kawał działki zajmuje, a jakoś mi wyobraźni brakuje, że tam te wszystkie pokoje będa. Też tak miałam. Nawet ogarnęło mnie przerażenie, że pomylili się z pomiarami. Potem po wyciągnięciu w górę ścian, wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.12.2015 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Też tak miałam. Nawet ogarnęło mnie przerażenie, że pomylili się z pomiarami. Potem po wyciągnięciu w górę ścian, wszystko wróciło do normy. Ja już miałam z miarką jechać mierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.12.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Też tak miałyście po wybudowaniu zera, że się dom wydaje jakiś mały i że się te pomieszczenia nie zmieszczą? Tak. Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 20.12.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 u mnie stoją ściany i dalej jakoś nie jestem przekonana... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.12.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 u mnie stoją ściany i dalej jakoś nie jestem przekonana... ;p Tynki powiekszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.12.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 A ja mam wrażenie, że dziecko me buduje "Biedronkę" ... ale to się może zmienić jak będzie stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.12.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Dziennik, co prawda, typowo budowlany, ale mimo wszystko życzenia zostawię Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.12.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko: w Grudniu się narodzi Dziecko, co jednym wzniesieniem dłoni świat ku światłości nakłoni. Spójrzcie, jak pierzchają cienie! Płynie Boże Narodzenie!" K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Bardzo dziękuję za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.12.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Dziennik, co prawda, typowo budowlany, ale mimo wszystko życzenia zostawię Wesołych Świąt Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.12.2015 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nie zamieściłam świątecznych życzeń, bo w sobotę przed świętami mnie "połamało", czyli wysiadł mi kręgosłup jak nigdy dotąd. Jecjałam na tramalu i dexaku w zastrzykach. Moja mama z młodą ogarniały dom, a ja lezałam do Wigilii. A w Wigilię położył się mąż z zapaleniem oskrzeli. I tak minęły nam święta. Dobrze, że w drugi dzień udało mi się trochę wyjść na miasto z łodą i posiedzieć w kawiarni. Dlatego nadrabiam z życzeniami: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/356/4034918_patki-niegu-nowy-rok-ramki-tle_1048-429.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.12.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 zdrówka życzę i Do Siego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts