Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Indywidualna parterówka (może się uda)

Recommended Posts

pomyśl nad czymś żeby zaslonić, zasłona będzie wygladać mega tandetnie jak u cyganów albo w slamsach, może jeszcze z koralików :rotfl: może drzwi suwane chowane w ścianie, albo jakieś łamane????

u mnie jest zawsze pierdolnik, bo lubie wszystko szybko zrobić, i nie mam czasu na sprzątanie co chwila, więc wszystko zalega na blatach :lol2: zmywarki po tym chodzą jedna po drugiej, ostatnio z 50 cykli poszło w kilka dni kiedy szykowałam imprezy. :lol2:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie umiem gotować jak te panie z telewizji, które nagotują, a w kuchni czyściutko (pewnie to jakaś ściema ;) ).

Kurcze ja tak mam jak te panie z TV :lol2: Cały czas błysk i wszystko na bieżąco sprzątane :lol2: Otwarta kuchnia to moje marzenie, nigdy nie mam tam rozpizgaju i nic na to nie poradzę :lol2:

Staram się nie bałaganić, żeby potem na twarz nie padać przy sprzątaniu, blaty puste, meble proste, przetrzesz szmatką i jest błysk.

Poza tym u mnie nie wchodzi w grę zostawienie czegoś nie sprzątniętego w kuchni - Mały Cholera jest wszędzie :lol2:

Może to i pomysł na wymuszenie utrzymanie porządku? Myślę o kocie, nie o niebałaganieniu.

Skąd wiesz, że nie ma brudnej dupy, jak czarny? :lol2:

W temacie tarasu znalazłam cuś takiego, czyli markizy boczne. Jak się Wam widzą? Nie znam nikogo, kto takowe posiada i mógłby podzielić się opinią.

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/442/5386696_markiza-boczna-zmol-11.jpg

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/442/5386639_pobranyplik.jpg

Przyznam, że tak sobie mi to pasuje. Może zależy od materiału?

markiza-boczna-zmol-1.jpg

Edytowane przez amalfi

amalfi - a szyba lub pleksa jako ścianka?

Chciałabym coś odwracalnego, bo taras jak nie wieje, ani jak nie trzeba się chować jest fajny taki otwarty. Może jakaś zasłona? Już mi przyszły do głowy zasłony obciążone na dole kamykami w kieszeniach, aby nie fruwały. tylko jak mocniej zawieje, to w łeb można dostać takim kamieniem. I pleksa mi się kojarzy z nowoczesnym wygladem, a ten mój to będzie raczej taka wsiowa kupa.