Emila3000 15.06.2016 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 pomyśl nad czymś żeby zaslonić, zasłona będzie wygladać mega tandetnie jak u cyganów albo w slamsach, może jeszcze z koralików może drzwi suwane chowane w ścianie, albo jakieś łamane???? u mnie jest zawsze pierdolnik, bo lubie wszystko szybko zrobić, i nie mam czasu na sprzątanie co chwila, więc wszystko zalega na blatach zmywarki po tym chodzą jedna po drugiej, ostatnio z 50 cykli poszło w kilka dni kiedy szykowałam imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Nie umiem gotować jak te panie z telewizji, które nagotują, a w kuchni czyściutko (pewnie to jakaś ściema ). Kurcze ja tak mam jak te panie z TV Cały czas błysk i wszystko na bieżąco sprzątane Otwarta kuchnia to moje marzenie, nigdy nie mam tam rozpizgaju i nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Pusia, to zazdraszczam. Ja to raczej nabałaganię, a potem osłabnę i modlę się, aby nikt obcy nie przyszedł. Emila, bo Cię o rasizm oskarżą, że cygańskie zasłony krytykujesz. I już nie gadaj, bo jakby taka elegancka lniana była, to wcale nie jak u Cyganów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Staram się nie bałaganić, żeby potem na twarz nie padać przy sprzątaniu, blaty puste, meble proste, przetrzesz szmatką i jest błysk. Poza tym u mnie nie wchodzi w grę zostawienie czegoś nie sprzątniętego w kuchni - Mały Cholera jest wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Staram się nie bałaganić, żeby potem na twarz nie padać przy sprzątaniu, blaty puste, meble proste, przetrzesz szmatką i jest błysk. Poza tym u mnie nie wchodzi w grę zostawienie czegoś nie sprzątniętego w kuchni - Mały Cholera jest wszędzie Może to i pomysł na wymuszenie utrzymanie porządku? Myślę o kocie, nie o niebałaganieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Może to i pomysł na wymuszenie utrzymanie porządku? Myślę o kocie, nie o niebałaganieniu. Też o tym pomyślalam, że może spraw sobie kota, który Cię wychowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Tylko przy kocie trzeba mieć ciemne obrusy http://zmniejszacz.pl/zdjecie/442/5386654_Ckv3l9FUkAEbZli.jpg Edytowane 15 Czerwca 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 o matko :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Eeee, dzisiaj mam głupawkę ze stresu i nic nie wymyślę, bo jest sesja i Młoda dziś zdaje kobylasty egzamin, a ja czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 o matko :rotfl: Haha, masz ciemne obrusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Eeee, dzisiaj mam głupawkę ze stresu i nic nie wymyślę, bo jest sesja i Młoda dziś zdaje kobylasty egzamin, a ja czekam na info. Będzie dobrze Haha, masz ciemne obrusy? Nie mam wcale obrusów, ale mam ciemne blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 jaka mina kota moje koty wszystkie czarne, ich kłaki są wszędzie, na szczęście brudnej dupy nie mają, ale i tak wystarczająco paskudzą rozwalając futro wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Skąd wiesz, że nie ma brudnej dupy, jak czarny? W temacie tarasu znalazłam cuś takiego, czyli markizy boczne. Jak się Wam widzą? Nie znam nikogo, kto takowe posiada i mógłby podzielić się opinią. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/442/5386696_markiza-boczna-zmol-11.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/442/5386639_pobranyplik.jpg Przyznam, że tak sobie mi to pasuje. Może zależy od materiału? Edytowane 15 Czerwca 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Czy Wam się też zdjęcia nie powiększają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Od wczoraj, tzn wyświetlają się w tle. Kazde zdjecie muszę otwierać na nowej karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 15.06.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Od wczoraj, tzn wyświetlają się w tle. Kazde zdjecie muszę otwierać na nowej karcie. Czyli to po tej cholernej akualizacji forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.06.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 dobra zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 mnie się otwierają w nowej karcie, coś rzeczywiście zrąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 amalfi - a szyba lub pleksa jako ścianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.06.2016 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 amalfi - a szyba lub pleksa jako ścianka? Chciałabym coś odwracalnego, bo taras jak nie wieje, ani jak nie trzeba się chować jest fajny taki otwarty. Może jakaś zasłona? Już mi przyszły do głowy zasłony obciążone na dole kamykami w kieszeniach, aby nie fruwały. tylko jak mocniej zawieje, to w łeb można dostać takim kamieniem. I pleksa mi się kojarzy z nowoczesnym wygladem, a ten mój to będzie raczej taka wsiowa kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts