Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rozwali?am deseczk?!

zumurud

Recommended Posts

Rozwaliłam deseczkę - grubość 2cm!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jednym uderzeniem, na pół! :roll:

Przyda się na budowie, przy rozmowach z fachmanami - jak będą podskakiwać, to tak, od niechcenia, ale żeby widzieli, poćwiczę sobie w kątku! :wink:

Prawdziwa kobieta z ciebie białoreka i białolica :wink: :D :D :D (sorry tylko bez obrazy) No to teraz blady strach padnie na całą okolicę :wink:

Pozdrawiam

Hi, hi, wcale się nie obrażam za tę białolicą czy białoręką, a było nas 9 i wszystkie rozwaliłyśmy. Podobno 10 letnia dziewczynka daje sobie radę już z 1,5 cm. I mam ambicje, więc sprawdziłam, nie była nadłamana nic z tych rzeczy. A w ogóle trenerki mówiły, że nie zawsze nawet im wychodzi, bo naczelna sprawa to skupienie, a z tym bywa różnie. Sa kobiety, którym nigdy dziwnym trafem nie wychodzi, one lubią być słabiutkie.U mojej przyjaciółki, ona rozwaliła za drugim razem, a dwie babki nie, w tym jedna w ogóle nie chciała nawet spróbować.

A tak w ogóle, bo kiepska ze mnie lingwistka, to o co chodzi z tymi gardłowymi spółgłoskami itd...? Warto by poszerzyć wiedzę :wink:

zumurud to imię niewolnicy z baśni 1001 nocy, wersja dla dorosłych :wink:

Acha, mam wygląd typowej anemiczki :D :D :D

Ciekawe tylko, czy zumurud słyszała jak dzięki podpisaniu konwencji ONZ kończyli niewolnicy w Maroku i Mauretanii :o .

Ponieważ byli za drodzy jako pracownicy to kończyli się na słonecznej pustynii, bo ktoś nie pomuślał o kulturze i doprowadził do ich uwolnienia.

Tak, a pewnie :lol: , puszczę szowinistyczne chasło:

"Szanuj effendiego swego możesz mieć gorszego" 8)

I dodam:

zwłaszcza, gdy wymienisz go na "nowszy model" :lol: są stanowczo mniej dotarte i mają nowe (znaczy bardziej skomplikowane) instrukcje obsługi :wink: .

A jak zumurud kończą hasła w stylu:

"Liga rządzi, Luga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi"

To możesz sobie przypomnieć w szklanej kuli (Video, DVD znaczy), ale ta szklana kula to pod 1001 nocy (chociaż to niecałe 3 lata).

A i jeszcze jedno. Trzeba uważać bo teraz to nie tylko "cycki sobie przylepiają", ale mogą się zmienić np. w Jenifer Lopez. :o

Pokaż posta twojej lepszej połowie i nie będziesz musiał żadnego klubu zakładać, tak szybko wpadniesz na deseczkę kuchenną (tak będzie w protokole) :lol: 8) :lol:

Większość męskiej części forum tak orze (o tak :o ) na budowach, albo dla budów, że już nawet nie marzą o 1001 nocy, tylko o spokojnej nocy w nowym domku.

Czego wszystkim nam życzę!