Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ILUMINACJA w inspiracjach

slonko

Recommended Posts

Przeglądałem kiedyś najstarsze posty na forum (nie mam pojęcia czemu) i w nich grzebać, kasowania, przynosiła posty nawet w "prywatnych" galeriach i dziennikach bo nie podobał jej się sposób ich prowadzenia, więc wydaje mi się że i tak już "zmiekla" bo inaczej by cały temat usunęła jako dubel bo gdzieś już temat lamp się przewijal ;)

• Odpowiedzi 170
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przeglądałem kiedyś najstarsze posty na forum (nie mam pojęcia czemu) i w nich grzebać, kasowania, przynosiła posty nawet w "prywatnych" galeriach i dziennikach bo nie podobał jej się sposób ich prowadzenia, więc wydaje mi się że i tak już "zmiekla" bo inaczej by cały temat usunęła jako dubel bo gdzieś już temat lamp się przewijal ;)

Nigdy nie ingerowałam w prywatnych Galeriach i Dziennikach bez zgody (czy na polecenie) ich autora.

Nigdy nie usuwałam tematów, które miały jakiekolwiek wpisy (bo usuwałam rzecz jasna jednopostowe reklamy).

Natomiast porządkowałam rozrzucone tematy w których były po 2-3 wypowiedzi - łącząc je ze sobą razem, by skumulować zgromadzoną tam wiedzę, co bardzo ułatwia osobom szukającym konkretnych, specjalistycznych odpowiedzi używanie wyszukiwarki.

W ten sposób działają też inni moderatorzy, dzięki czemu mamy zbiorcze tematy np. o projektowaniu kuchni, doborze blatów, dyskusje o konkretnych markach.

Więc nie pisz idiotyzmów by mnie szkalować, tylko dlatego, że kiedyś nie zgadzaliśmy się w dyskusji.

To dziecinne.

Edytowane przez Elfir

a może chodzi o to, że tam sama się udzielałaś i jakoś nie do końca Twoje wskazówki były brane pod uwagę ?

pokaż mi chociaż jedną osobę, której ten wątek przeszkadza (oprócz Ciebie), to poproszę o jego przeniesienie w inne miejsce

Slonko - konkrety:

Wątek ma tytuł Inspiracje. i sama napisałaś w nim na początku:

Założyłam nowy wątek o oświetleniu. Ale nie będziemy tutaj szukali gdzie kupić żarówkę, jakiej mocy dać paski ledowe

(choć może wśród zaglądających znajdą się doradcy, którzy i w tej kwestii doradzą .

Ma to być miejsce, gdzie będę starała pomóc się w dopasowaniu, a może bardziej zainspirowaniu się pokazywanym przez mnie oświetleniu.

Więc teraz po prostu zaprzeczasz sama sobie.

Postąpiłam DOKŁADNIE wg. twoich zasad określonych dla tego wątku i pytania o znalezienie konkretnych modeli i konkretnych cenach przeniosłam do innego, właściwego im tematu.

Na dodatek moje wpisy w tym wątku kompletnie nie były związane z udzielaniem komukolwiek jakiś rad i wskazówek, więc nie bardzo rozumiem o co ci chodzi?

Oczywiście więcej nie dotknę tego wątku, ale nie zwalajcie na mnie winy za waszą własną niekonsekwencję i nie wymyślajcie już kłamstw na mój temat, bo to źle świadczy tylko o was.

Edytowane przez Elfir

Elfir myślę, że doskonale wiesz o czym piszę ........... zresztą wiele osób ma dokładnie takie samo zdanie ........... bez powodu ? nie sądze

robisz porządki tam, gdzie Ci się podoba i w sposób jaki Ci się podoba

podkreślam raz jeszcze - przeniosłaś posty BEZ ŻADNEJ INFORMACJI tutaj, że to zrobiłaś

myślę, że warto napisać do paru osób, że aż nadto wykorzystujesz swoje prawa

wątek mogę sobie nawet nazwać "gruszki na wierzbie" i pokazywać lampy

gdzie go wtedy przeniesiesz ??

a mój post czytasz wybiórczo !!! napisałam także "Ma to być miejsce, gdzie będę starała pomóc się w dopasowaniu"

każdy zainteresowany dobrze wie, o co chodzi ............... ale Ty jak polityk - czepiasz się wycinków zdania, by swoje błędy ukryć

sorry nie mam nic więcej do powiedzenia

spowodowałaś za to, że kolejny wątek przez Ciebie zginie, a także, że kolejne osoby będą mniej zaglądać na FM

ciekawe co na to reklamodawcy i osoby utrzymujące forum .................. gratuluje, jakże dorosłej, odpowiedzialnej postawy !!!!

• 1 month później...

Słonko :bye: Znasz trochę mój salon, prawda? Tzn jego zarys:p Szukam lampy która nie pogryzie mi się z kuchenną ( ma być szklana, biała lub przejrzysta) w tym stylu

033f629b038444b8bc289b395103ece5.jpg

i będzie pasowała do takiej, która ma zawisnąć nad stołem

050938a4d8d1ece4b626c2839001d56b.jpg

Masz jakiś pomysł? :rolleyes:

Edit : co to za lampa Słonko? Bo nie ma źródła :)

http://www.marvelbuilding.com/wp-content/uploads/2013/04/sizes-of-Unusual-Pendant-Lamp-that-Made-of-Bamboo-and-Concrete.jpg

Edytowane przez waniliana

• 3 weeks później...

Edit : co to za lampa Słonko? Bo nie ma źródła :)

http://www.marvelbuilding.com/wp-content/uploads/2013/04/sizes-of-Unusual-Pendant-Lamp-that-Made-of-Bamboo-and-Concrete.jpg

Słonko nie znajdziesz linka skąd ta lampa powyżej na prawo? Cudo nad moje schody.

To są lampy Bentu Design Concrete & Bamboo, czyli betonowe z drewnem bambusowym o nazwie QIE :)

TUTAJ szczegóły cenowe :) A TUTAJ strona producenta :)

Edytowane przez Tomkowa

W takim razie najpierw się przeżegnam, zrobię mocną kawę i wchodzę. Dziękuję Tomkowa. Lubię mocne wrażenia od czasu do czasu.

Znalazłam, nie wiedziałam o co chodzi z ceną więc do nich zadzwoniłam.

155 za jedną. Trochę dużo za 3 wychodzi, jedna nie wygląda dobrze.

Edytowane przez ziuta62

• 6 months później...