AnikoPL 11.02.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Przeglądałem kiedyś najstarsze posty na forum (nie mam pojęcia czemu) i w nich grzebać, kasowania, przynosiła posty nawet w "prywatnych" galeriach i dziennikach bo nie podobał jej się sposób ich prowadzenia, więc wydaje mi się że i tak już "zmiekla" bo inaczej by cały temat usunęła jako dubel bo gdzieś już temat lamp się przewijal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Nie ma sie zatem ci dziwić że ludzie uciekają z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Przeglądałem kiedyś najstarsze posty na forum (nie mam pojęcia czemu) i w nich grzebać, kasowania, przynosiła posty nawet w "prywatnych" galeriach i dziennikach bo nie podobał jej się sposób ich prowadzenia, więc wydaje mi się że i tak już "zmiekla" bo inaczej by cały temat usunęła jako dubel bo gdzieś już temat lamp się przewijal Nigdy nie ingerowałam w prywatnych Galeriach i Dziennikach bez zgody (czy na polecenie) ich autora. Nigdy nie usuwałam tematów, które miały jakiekolwiek wpisy (bo usuwałam rzecz jasna jednopostowe reklamy). Natomiast porządkowałam rozrzucone tematy w których były po 2-3 wypowiedzi - łącząc je ze sobą razem, by skumulować zgromadzoną tam wiedzę, co bardzo ułatwia osobom szukającym konkretnych, specjalistycznych odpowiedzi używanie wyszukiwarki. W ten sposób działają też inni moderatorzy, dzięki czemu mamy zbiorcze tematy np. o projektowaniu kuchni, doborze blatów, dyskusje o konkretnych markach. Więc nie pisz idiotyzmów by mnie szkalować, tylko dlatego, że kiedyś nie zgadzaliśmy się w dyskusji. To dziecinne. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) a może chodzi o to, że tam sama się udzielałaś i jakoś nie do końca Twoje wskazówki były brane pod uwagę ? pokaż mi chociaż jedną osobę, której ten wątek przeszkadza (oprócz Ciebie), to poproszę o jego przeniesienie w inne miejsce Slonko - konkrety: Wątek ma tytuł Inspiracje. i sama napisałaś w nim na początku: Założyłam nowy wątek o oświetleniu. Ale nie będziemy tutaj szukali gdzie kupić żarówkę, jakiej mocy dać paski ledowe (choć może wśród zaglądających znajdą się doradcy, którzy i w tej kwestii doradzą . Ma to być miejsce, gdzie będę starała pomóc się w dopasowaniu, a może bardziej zainspirowaniu się pokazywanym przez mnie oświetleniu. Więc teraz po prostu zaprzeczasz sama sobie. Postąpiłam DOKŁADNIE wg. twoich zasad określonych dla tego wątku i pytania o znalezienie konkretnych modeli i konkretnych cenach przeniosłam do innego, właściwego im tematu. Na dodatek moje wpisy w tym wątku kompletnie nie były związane z udzielaniem komukolwiek jakiś rad i wskazówek, więc nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Oczywiście więcej nie dotknę tego wątku, ale nie zwalajcie na mnie winy za waszą własną niekonsekwencję i nie wymyślajcie już kłamstw na mój temat, bo to źle świadczy tylko o was. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.02.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Elfir myślę, że doskonale wiesz o czym piszę ........... zresztą wiele osób ma dokładnie takie samo zdanie ........... bez powodu ? nie sądzerobisz porządki tam, gdzie Ci się podoba i w sposób jaki Ci się podoba podkreślam raz jeszcze - przeniosłaś posty BEZ ŻADNEJ INFORMACJI tutaj, że to zrobiłaśmyślę, że warto napisać do paru osób, że aż nadto wykorzystujesz swoje prawa wątek mogę sobie nawet nazwać "gruszki na wierzbie" i pokazywać lampygdzie go wtedy przeniesiesz ?? a mój post czytasz wybiórczo !!! napisałam także "Ma to być miejsce, gdzie będę starała pomóc się w dopasowaniu"każdy zainteresowany dobrze wie, o co chodzi ............... ale Ty jak polityk - czepiasz się wycinków zdania, by swoje błędy ukryć sorry nie mam nic więcej do powiedzenia spowodowałaś za to, że kolejny wątek przez Ciebie zginie, a także, że kolejne osoby będą mniej zaglądać na FMciekawe co na to reklamodawcy i osoby utrzymujące forum .................. gratuluje, jakże dorosłej, odpowiedzialnej postawy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perfektmarket2 12.02.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 No to ja zaproponuję skończyć ten spór i może zająć się tematem, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.04.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Słonko Znasz trochę mój salon, prawda? Tzn jego zarys:p Szukam lampy która nie pogryzie mi się z kuchenną ( ma być szklana, biała lub przejrzysta) w tym stylu i będzie pasowała do takiej, która ma zawisnąć nad stołem Masz jakiś pomysł? Edit : co to za lampa Słonko? Bo nie ma źródła http://www.marvelbuilding.com/wp-content/uploads/2013/04/sizes-of-Unusual-Pendant-Lamp-that-Made-of-Bamboo-and-Concrete.jpg Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 24.04.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Słonko nie znajdziesz linka skąd ta lampa powyżej na prawo? Cudo nad moje schody. Jeszcze prośba. Nie mogę znaleźć kompletu lamp do łazienki. Kinkiet nad lustro podwójny i lampa sufitowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Edit : co to za lampa Słonko? Bo nie ma źródła http://www.marvelbuilding.com/wp-content/uploads/2013/04/sizes-of-Unusual-Pendant-Lamp-that-Made-of-Bamboo-and-Concrete.jpg Słonko nie znajdziesz linka skąd ta lampa powyżej na prawo? Cudo nad moje schody. To są lampy Bentu Design Concrete & Bamboo, czyli betonowe z drewnem bambusowym o nazwie QIE TUTAJ szczegóły cenowe A TUTAJ strona producenta Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 24.04.2016 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) W takim razie najpierw się przeżegnam, zrobię mocną kawę i wchodzę. Dziękuję Tomkowa. Lubię mocne wrażenia od czasu do czasu. Znalazłam, nie wiedziałam o co chodzi z ceną więc do nich zadzwoniłam.155 za jedną. Trochę dużo za 3 wychodzi, jedna nie wygląda dobrze. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez ziuta62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 13.11.2016 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Cześć,szukam lamp do jadalni i salonu. Właściwie zamieściałam moje pytanie tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169495-100-pytań-o-lampy-producenci-poszukiwane-modele-szukam-lampy-gdzie-kupić/page170Jeśłi ktoś chciałby coś doradzić to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts