Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ILUMINACJA w inspiracjach

slonko

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 170
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

witajcie :)

trochę mnie nie było, ale obowiązki zawodowe i inne nie pozwalają mi na bywanie na FM często :(

udało mi się znaleźć chwilę i jestem :)

Beataca niestety nie namierzyłam jeszcze lampy, której szukasz :( jeśli miejsce, które podajesz to jedyne,

to nie ma co szukać innego tylko zamawiać, jeśli Cie sie podoba :)

Ivy systemy szynowe widziałam tutaj

lub tutaj

niestety cenowo chyba nie wypadają dobrze .....

Ślężanka lampa powieszona ?? wysokość najlepiej dopasowywać "własnoręcznie", powiesić, usiąść przy stole, zaświecić i sprawdzić czy jest ok,

wtedy możesz opuścić lub podciągnąć

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

zajrzałam, by odkurzyć wątek, a tu widzę piękną lampę :)

Ślężanka nie wiem jak, ale przeoczyłam zdjęcie ........ na żywo z pewnością jest duuuużo ładniejsza, a jak jeszcze słońce zaświeci to nic tylko się zachwycać :)

trochę inspiracji "lampowych" ;) bo zniknęliśmy gdzieś pod kurzem ;)

a4a210fb9c788657fd5c9b68b6651792.jpg

20737996390f7b4fbef964550b5beeef.jpg

daa222d311b0673821569a47ee4af966.jpg

d5655d1d2ae907d7fca62e81519bcdb6.jpg

b6aa9c72d13ce59e1ab1f4c183578bf8.jpg

ded3288589019773b13233ffdae6cec1.jpg

ff712ac6bcfa1e004236826da37aa851.jpg

afb7957ab0b826b8b14b306b71ebddd8.jpg

9cd73b861f8556623faa711277dd4920.jpg

19d2a3374f6eb5dac24704b67bdb8aaa.jpg

f4161b0e676ec1dd4ea401ec109ced77.jpg

• 2 months później...

Pokazywanie samych inspiracji nie ma sensu. Ważne jest, żeby ktoś, kto wie o lampach więcej bo się nimi szczególnie interesuje mógł też podpowiedzieć w takiej sytuacji jak Ślężanki, jakich i gdzie szukać lamp.

Forumki zwracają się z pytaniami do Slonko, bo mają do niej zaufanie i wiedzą, że zrozumie i dobrze doradzi :)

To trochę jak u mnie. Mam potężną kolekcję kominków i piecyków. Sporo wiem o nich i nie tylko pokazuję same kominki, ale też czasami podpowiadam jak rozwiązać problem z wyglądem i gdzie szukać dobrego wkładu, czy piecyka. :)

Chyba mam szczęście, że jakoś niezbyt kominki są kojarzone z koniecznością tworzenia spójnego wnętrza. Chociaż zdarza się, że ktoś mnie pyta o zdanie mimo, że nie jestem wnętrzarzem.

Elfir a kto powiedział, że ten wątek ma tylko pokazywać inspiracje ? narzuciłaś mu sztywne ramy, o których nie wiemy ??

zakładając go za namową Pestki cel był taki by inspirować i pomagać

jeśli przenosisz nasze posty to chyba wypada zrobić wpis, że przeniesiono i gdzie, a nie pozamiatałaś w tak nieładny sposób i nie widzisz w swoim postępowaniu nic nieprawidłowego

nie wydaje Ci się, że przesadziłaś ?? wątek utrzymany w dobrym tonie, bez spamów - co Ci w nim nie pasuje ?

wątek o lampach jest, ale jak już dziewczyny napisały, widocznie nie spełnia swojej roli (pomijam wiele reklam ukrytych tam pod różnymi postami)

wiem, że dziewczyny w tym wątku znalazły nie tylko inspiracje, ale konkretną poradę

a może chodzi o to, że tam sama się udzielałaś i jakoś nie do końca Twoje wskazówki były brane pod uwagę ?

pokaż mi chociaż jedną osobę, której ten wątek przeszkadza (oprócz Ciebie), to poproszę o jego przeniesienie w inne miejsce

proszę Cię - naprawdę aż tak Cię to razi, aż tak przeszkadza ??

bo podstaw formalnych ku temu nie widzę