ivy17 14.07.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Mam pytanie o system szynowego oświetlenia - znacie coś względnie taniego ( inne niż te w Ikea)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 29.07.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Melduję że dzisiaj odebrałam moją wyczekaną lampę Markslojd Już się nie mogę doczekać jej montażu Lampa będzie wisiała nad stołem w jadalni ale nie wiem ile cm nad powinna wisieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 30.07.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 To zależy od wielkości stołu, dobrze, żeby lampa oświecała cały blat. Więc im większy stół to dałabym wyżej, z 70cm lub więcej, różnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 10.08.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ślężankaaa, kiedy się pochwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 15.08.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Znalazłam mały, ciekawy zwis w fajnym sklepie, może komuś się przyda (ja planuję do łazienki przy lustrze)http://labambetle.pl/pl/p/LAMPA-WISZACA-MORA-S-BIALA/142 Są też czarne. http://labambetle.pl/userdata/gfx/5e40822194860e89d62a2c3e94448e8a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.08.2015 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 witajcie trochę mnie nie było, ale obowiązki zawodowe i inne nie pozwalają mi na bywanie na FM często udało mi się znaleźć chwilę i jestem Beataca niestety nie namierzyłam jeszcze lampy, której szukasz jeśli miejsce, które podajesz to jedyne, to nie ma co szukać innego tylko zamawiać, jeśli Cie sie podoba Ivy systemy szynowe widziałam tutaj lub tutaj niestety cenowo chyba nie wypadają dobrze ..... Ślężanka lampa powieszona ?? wysokość najlepiej dopasowywać "własnoręcznie", powiesić, usiąść przy stole, zaświecić i sprawdzić czy jest ok, wtedy możesz opuścić lub podciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.08.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Słonko, Martahp Lampa już wisi ale nie zrobiłam zdjęcia bo zapomniałam. Mam nadzieję że w weekend uda mi się cyknąć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.09.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Witajcie , na szybko cyknęłam fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.11.2015 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 zajrzałam, by odkurzyć wątek, a tu widzę piękną lampę Ślężanka nie wiem jak, ale przeoczyłam zdjęcie ........ na żywo z pewnością jest duuuużo ładniejsza, a jak jeszcze słońce zaświeci to nic tylko się zachwycać trochę inspiracji "lampowych" bo zniknęliśmy gdzieś pod kurzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Bardzo ładne te z ostatniego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Gdzieś się zapodział mój wpis Słonko masz u siebie jakieś inspiracje reflektorków sufitowych? Potrzebuję kupić coś na sufit do gabinetu a nie chcę lampy wiszącej Jakoś mi tam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.02.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ślęzanka - tutaj pokazujemy inspiracje. Pytania o lampy zostały przeniesione do właściwego wątku "100 pytań o lampy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 10.02.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Elfir Nie będę dyskutowała bo nie ma sensu ale gdybyś przejrzała wątek od początku to byś zobaczyła że od 1 strony są prośby o porady odnośnie lamp do konkretnych pomieszczeń. Poza tym prosiłam o inspiracje reflektorków a nie o projektowanie wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2016 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Pokazywanie samych inspiracji nie ma sensu. Ważne jest, żeby ktoś, kto wie o lampach więcej bo się nimi szczególnie interesuje mógł też podpowiedzieć w takiej sytuacji jak Ślężanki, jakich i gdzie szukać lamp. Forumki zwracają się z pytaniami do Slonko, bo mają do niej zaufanie i wiedzą, że zrozumie i dobrze doradzi To trochę jak u mnie. Mam potężną kolekcję kominków i piecyków. Sporo wiem o nich i nie tylko pokazuję same kominki, ale też czasami podpowiadam jak rozwiązać problem z wyglądem i gdzie szukać dobrego wkładu, czy piecyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.02.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ale przecież watek o poszukiwaniach konkretnych modeli lamp już istnieje - to jaki sens jest zakładać kolejny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Może słabo działa. Może forumowiczki nie otrzymują wystarczająco dobrych odpowiedzi. A może wolą kontakty w wątku z osobą, która go prowadzi, bo lampy to jej pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.02.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 przecież starczy, jeśli tam będzie udzielać odpowiedzi na pytania. Jeśli w twoim wątku inspiracyjnym "przytulne wnętrza" zaczną się pytania w stylu "pomóżcie urządzić salon" to w sumie go rozwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.02.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Chyba mam szczęście, że jakoś niezbyt kominki są kojarzone z koniecznością tworzenia spójnego wnętrza. Chociaż zdarza się, że ktoś mnie pyta o zdanie mimo, że nie jestem wnętrzarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Elfir a kto powiedział, że ten wątek ma tylko pokazywać inspiracje ? narzuciłaś mu sztywne ramy, o których nie wiemy ??zakładając go za namową Pestki cel był taki by inspirować i pomagać jeśli przenosisz nasze posty to chyba wypada zrobić wpis, że przeniesiono i gdzie, a nie pozamiatałaś w tak nieładny sposób i nie widzisz w swoim postępowaniu nic nieprawidłowego nie wydaje Ci się, że przesadziłaś ?? wątek utrzymany w dobrym tonie, bez spamów - co Ci w nim nie pasuje ? wątek o lampach jest, ale jak już dziewczyny napisały, widocznie nie spełnia swojej roli (pomijam wiele reklam ukrytych tam pod różnymi postami)wiem, że dziewczyny w tym wątku znalazły nie tylko inspiracje, ale konkretną poradę a może chodzi o to, że tam sama się udzielałaś i jakoś nie do końca Twoje wskazówki były brane pod uwagę ?pokaż mi chociaż jedną osobę, której ten wątek przeszkadza (oprócz Ciebie), to poproszę o jego przeniesienie w inne miejsce proszę Cię - naprawdę aż tak Cię to razi, aż tak przeszkadza ??bo podstaw formalnych ku temu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.02.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 OMG .. to sie narobilo... Nie ladnie Elfir ojjj nie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts