dworekretro 02.06.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 A no jak w temacie. Ma ktos doswiadczenia w tym temacie? Sprawa taka, po lewej dziewczynka- tyle narazzie wiem. Jak ro zrobic zeby nie narobic bezsensowych gniazdek, czy robic wyjscie na tv ? Pomozcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 02.06.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 A no jak w temacie. Ma ktos doswiadczenia w tym temacie? Sprawa taka, po lewej dziewczynka- tyle narazzie wiem. Jak ro zrobic zeby nie narobic bezsensowych gniazdek, czy robic wyjscie na tv ? Pomozcie prosze [ATTACH=CONFIG]319293[/ATTACH] - po co gniazdka tak wysoko? - masz dwa okna o różnej wysokości. Gdzie bardziej pasuje biurko? Tam cały pakiet - ze cztery gniazdka i internet - przy pozostałym oknie łóżko - dwa gniazdka - zostanie jedna ściana wolna - meble - jedno gniazdko - dodatkowo dalbym jeszcze gniazdko pod przełącznikiem oświetlenia. - TV nie planowałem swoim dzieciom ale kabel pociągnąłem dla świętego spokoju. - w pokoju prawym dużych możliwości aranżacyjnych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dworekretro 02.06.2015 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 hm, tamte pokoje projektowal architekt- kurcze nie myslalam nad ta wysokoscia, zaraz popatrze jak maja rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan_ems 02.06.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 hm, tamte pokoje projektowal architekt- kurcze nie myslalam nad ta wysokoscia, zaraz popatrze jak maja rodzice Ale ty nie masz patrzeć jak mają rodzice tylko wyobrazić sobie te zwisające kable i samemu się określić. Moja babcia w starym domu ma wszystkie gniazdka tak na 1,5 m wysokości i sobie chwali, bo się schylać nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.06.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 dziecko nie dosięgnie wysoko położonego włącznika światła górnego. Dobierz wysokość taką, by dało się włączyć swobodnie opuszczoną dłonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts