elemele 05.06.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Zdecydowałam się na parapet z brzozy. Zastanawiam się jednak nad jego długością. Czy wszystkie parapety kończą się kilka centymetrów poza wnękę okienną? Czy może ma ktoś parapet, który jest na równo z długością wnęki okiennej? Szukam w grafice w google i nie umiem znaleźć żadnego przykładu (a może źle wpisuję hasła do wyszukania?). Wydaje mi się, że ktoś tu na forum wklejał zdjęcia takiego parapetu. Niestety nie przypomnę sobie kto, i w jakim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 05.06.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Zdecydowanie ładniej wygląda jak jest wpuszczony w ścianę 2-5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemele 06.06.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 A czy ma ktoś parapet długością równy wnęce okiennej? Jak szerokie macie parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ja mam nie wpuszczany i nie wystający poza wnękę, tylko jeszcze nie obrobiony. Zrobiony z płyty meblowej pod kolor mebli w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elemele 07.06.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 A w innych pomieszczeniach? Z czego masz parapety? Wszystkie niewpuszczane i niewystające? Możesz pokazać jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 w innych pomieszczeniach jeszcze nie mam. Ale nie chcę wystających.Jak będę pamiętać o tym, by zrobić zdjęcia to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 08.06.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To chyba od upodobań zależy;) ja lubię mieć na parapecie coś postawione, więc mam wystające;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts