sullifan 06.06.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Witam Mam okazję kupić takiego wiąza szczepionego na wysokośc ok 2 m Zastanawiam się jak szybko będzie się rozrastał. Czy ktoś może orientacyjnie napisać ile czasu mu zajmie w przybliżeniu aby doszedł do takiej formy jeśli będzie się rozrastał prawidłowo? Zależy mi na stworzeniu podobnego parasola w przeciągu 1,5 - 2 lat. Czy ten czas wystarczy. Dziekuję za ewentualne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 06.06.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Dwa lata nie wystarczy, u mnie rośnie już 3 lata a jeszcze nie ma takich gabarytów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 07.06.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 3 lata minimum, pod warunkiem właściwego cięcia. KWIECIEŃ 2014, zaraz po posadzeniu MAJ 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 do zrobienia Altany? 6-10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sullifan 10.06.2015 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 do zrobienia Altany? 6-10 lat Nie, chodzi tylko o stworzenie daszka wielkości parasola ogrodowego, ten który sobie już zarezerwowałem ma wysokośc ok 2,2 i średnice "parasola" ok 100 cm, jednak jest jeszcze nie zagęszczona. zastanawiam się ile czasu zajmie rozrost parasola do średnicy ok 2,5 m z odpowiednim zageszczeniem. W załączniku wybrany przeze mnie wiąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 10.06.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nie, chodzi tylko o stworzenie daszka wielkości parasola ogrodowego, ten który sobie już zarezerwowałem ma wysokośc ok 2,2 i średnice "parasola" ok 100 cm, jednak jest jeszcze nie zagęszczona. zastanawiam się ile czasu zajmie rozrost parasola do średnicy ok 2,5 m z odpowiednim zageszczeniem. W załączniku wybrany przeze mnie wiąz. [ATTACH=CONFIG]320223[/ATTACH] Mam wrażenie, że czekasz na odpowiedź potwierdzającą Twoje - wybacz, ale nierealne - założenie. Minimum 3 lata, pod wieloma warunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sullifan 10.06.2015 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Mam wrażenie, że czekasz na odpowiedź potwierdzającą Twoje - wybacz, ale nierealne - założenie. Minimum 3 lata, pod wieloma warunkami hehe może z taką nadzieją czekam na odpowiedź ... ale cóż jeśli to mają być 3 lata, nawet 5 to będę cierpliwie czekał i go pielęgnował Co mi pozostaje... W każdym razie drzewko będzie moim oczkiem w głowie, aby stworzyć to co sobie założyłem. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez sullifan zmiana treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 11.06.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Lubią je szkodniki, także wiosną trzeba przegląd robić niemal codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts