cameo 09.06.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam, uzyskałem już na forum wiele pomocy dotyczących mojego mieszkania i jestem bardzo zadowolony. Tym razem chciałbym pomóc znajomej w urządzeniu pokoiku dla jej 12 letniego synka. Pokój prawdopodobnie będzie w temacie "akwarium" bo młody bardzo się tym pasjonuje. Poniżej zwymiarowane pomieszczenie wraz z wstępną propozycją rozmieszczenia mebli. Czy coś jednak zrobić inaczej? czy miejsca nie będzie za mało. Ps. fajnie by było przewidzieć miejsce na nieduże akwarium ale totalnie nie mam pojęcia gdzie.. Ps2 jeżeli ktoś chciałby pomóc w załączniku puste wymiary bez propozycji mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.06.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 dla zdrowia dziecka zamiast fotela powinno być normalne łóżko z normalnym materacem a nie tapczany, składane fotele i inne wymysły nadające się najwyżej do tymczasowego sypiania. Akwarium można urządzić w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 10.06.2015 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Z łóżkiem racja. W takim razie tym bardziej chyba żadne inne ustawienie nie wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.06.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 mozna zamienić miejscami łóżko i szafę a szafe ustawić wzdłuż dłuższej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.06.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Wiem że blokach pokoje są małe bo sama w nim mieszkam,ale 6m pokoik dla 12 latka to bardzo mało.Szafa pomieści ubrania a co z książkami i innymi rzeczami.Drzwi na pewno bym dała składane/harmonijkowe i jedyne rozwiązanie jakie tu widzę to meblościanka na całą ścianę z rozkładanym łóżkiem.http://img195.imageshack.us/img195/6343/polkotapczan1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka8 15.06.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 takie łóżko z meblościanki to okropieństwo. Wiem, że może i praktyczne i może też miejsca mało zajmuje, ale nie polecam. Wcale nie jest łatwo, zwłaszcza dla dziecka je składać i sprzątać. Ja się zawsze bałam, ze spadnie to na mojego syna, nawet podczas zabawy i pomimo zabezpieczeń. I wiem też że obecnie te materace są super wygodne i można dobrać jaki komu pasuje, ale u nas jakoś sie to nie udało. I w rezultacie szybko z tego rozwiązania zrezygnowaliśmy. Pewnie u niektórych się to sprawdza, ale u mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.06.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 takie łóżko z meblościanki to okropieństwo. Wiem, że może i praktyczne i może też miejsca mało zajmuje, ale nie polecam. Wcale nie jest łatwo, zwłaszcza dla dziecka je składać i sprzątać. Ja się zawsze bałam, ze spadnie to na mojego syna, nawet podczas zabawy i pomimo zabezpieczeń. I wiem też że obecnie te materace są super wygodne i można dobrać jaki komu pasuje, ale u nas jakoś sie to nie udało. I w rezultacie szybko z tego rozwiązania zrezygnowaliśmy. Pewnie u niektórych się to sprawdza, ale u mnie nie. To jest chłopiec 12 letni nie bawi się na podłodze grzechotkami żeby miało spaść na niego łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mawal 01.07.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 a nie lepiej łóżko z andresolą? żeby mniej miejsca zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts