margod 10.06.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Zapraszam do odwiedzenia naszej nowej firmowej strony www.kominki-godzic.pl Pół roku intensywnej pracy z naszym programistą i myślę, że osiągnęliśmy zamierzony efekt. Witryna będzie jeszcze rozbudowywana i uzupełnia o brakujące treści, więc zaglądajcie do nas sukcesywnie. Możecie również zadawać pytania w dziale Porady na naszym bloguBędę wdzięczny za wszystkie komentarze i opinie nt funkcjonalności strony. PozdrawiamMariusz Godzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek74 10.06.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 gratulacje jak patrzę na Twoją stronę, to nie chce mi się na moją wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 10.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No nie wiem, strona wypasiona ale ja np. szukam na stornach informacji i denerwują mnie przepakowane grafiką strony. Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Nie skomentuję tej strony bo mnie znowu margod zjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 11.06.2015 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Nie skomentuję tej strony bo mnie znowu margod zjedzie. Dlaczego, jeżeli coś ci się nie podoba, to chętnie wysłucham. @Remiks, ciężko w dzisiejszych czasach pominąć grafikę. Poprzednia strona była bardziej merytoryczna, ale przeprowadzona analiza wśród naszych klientów wskazuje, że ludziom nie chce się czytać rozbudowanych treści Szczegółowe informacje techniczne przeniesione są na blog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Dlaczego, jeżeli coś ci się nie podoba, to chętnie wysłucham. @Remiks, ciężko w dzisiejszych czasach pominąć grafikę. Poprzednia strona była bardziej merytoryczna, ale przeprowadzona analiza wśród naszych klientów wskazuje, że ludziom nie chce się czytać rozbudowanych treści Szczegółowe informacje techniczne przeniesione są na blog. Nie przywykłem krytykować mocno tego, czego sam nie mam w takim wymiarze lub podobnym.Lekko powiem i nie dziwi mnie fakt iż twa konkurencja śpi i nie odpowiada,że strona jest bardzo przejaskrawiona.Wolałem KOMINKI-GODZIC początki.Twe fascynacje itp.Teraz urastasz do miana Mera FM wklejając link.To moje subiektywna ocena a zjechałeś mnie za coś innego i zabolało.Tyle mej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 11.06.2015 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ok rozumiem przesłanie. "Niestety" będzie tego więcej, pomału rozkręcamy dość dużą kampanie reklamową, otworzysz lodówkę a tam... Kominki Godzic z góry przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 11.06.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ładna i bogata Gratuluję nasza też przeszła lifting, jeszcze brakuje nam jedynie finalnej grafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 11.06.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 @Remiks, ciężko w dzisiejszych czasach pominąć grafikę. Poprzednia strona była bardziej merytoryczna, ale przeprowadzona analiza wśród naszych klientów wskazuje, że ludziom nie chce się czytać rozbudowanych treści Szczegółowe informacje techniczne przeniesione są na blog. Oczywiście masz rację nie da się pominąć grafiki może troszkę się czepiam ale chyba o to chodziło. Miałem na myśli to że po każdym kliknięciu w menu 2/3 nowo otwartej strony zajmuje tło mała grafika i niewielka treść i aby czegoś się dowiedzieć trzeba przewijać stronę. 1/3 ekranu to też nic nie wnosząca treść zawsze ta sama ponad 3000 realizacji. A przeprasza galeria chociaż wygląda inaczej Prosiłeś o opinie i komentarze więc się troszkę poczepiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 11.06.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Dziekuje i jestem bardzo wdzięczny, za Twoją opinię. Nie oczekuje tylko ochów i achów, konstruktywna krytyka jest mile widziana. Moze w końcu uda nam sie stworzyć stronę idealną W zasadzie juz mam pomysły na kolejne modyfikacje, ale muszę dać odpocząć od nas naszemu webmasterowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 11.06.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Kurcze.. kasiorę darmo dają !!! Ale patent .... " kup za minimum 50 000 a 200 zł dostaniesz GRATIS !! "..... Grafika fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 11.06.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Kurcze.. kasiorę darmo dają !!! Ale patent .... " kup za minimum 50 000 a 200 zł dostaniesz GRATIS !! "..... Grafika fajna. Z 50 000 możesz dostać nawet 5 bonów po 1000 zł - spiesz się, bo promocja się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snowstorm 19.07.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 ładnie może i tak ale słaaabo z konkretami na tej stronie; no np chyba każdy od razu by chciał wiedziec-jaki okres gwarancji za wydane 30 tys. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.07.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 ładnie może i tak ale słaaabo z konkretami na tej stronie; no np chyba każdy od razu by chciał wiedziec-jaki okres gwarancji za wydane 30 tys. .... Jak to jaki okres gwarancji za wydane 30 tyś??? .To za wydane 50 tyś ma być stosunkowo większy??? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snowstorm 21.07.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 niktspecjalny-to już Twoja propozycja;) Chyba normalne, że tzw wyższa półka powinna coś GWARANTOWAC W innym wątku pojawiła się informacja o tym, że firma dystrybująca i instalująca powiększa gwarancję producenta i to jest bardzo fajna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snowstorm 29.07.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ponieważ sporo razy gościłam na tej stronie- mogę powiedziec już po opatrzeniu się, że na pewno ładna i zawiera sporo informacji-tyle ze dość rozrzuconych; brakuje mi widoku wnętrza wkładu kominkowego-bo np. w interesującym mnie modelu http://kominki-godzic.sklep2.pl/palenisko-wodne-hkd-22ksk-drzwi-unoszone-staly-udzial-ciepla-do-wody-p-348.html?cPath=8_79 nie widac czy tam jest ruszt czy go nie ma/nie wiem czy sie dobrze domyślam ze go nie ma/ widzę szamot, ale też gdzieś-chyba nie na tej stronie czytałam, ze komora jest żeliwna/wyłożona szamotem/; to jeszcze poproszę o odniesienie się do informacji zawartej w filmie innej firmy dystrybującej i montującej kominki-,,że nie ma przeciwskazań do palenia drewnem drzew iglastych,,/mowa o Brunnerze HKD/-i na filmie owym pali się właśnie takie drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 29.07.2015 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 WitamDziekuje za opinie. Jezeli chodzi o paleniska BRUNNER to jest tak, jak wnioskujesz, wszystkie są bezrusztowe, z komora spalania wyłożoną szamotem. W palenisku, które cię interesuje producent dopuszcza spalanie drewna iglastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snowstorm 30.07.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Ja równiez dziękuję za informacje. Pewne istotne szczegóły są zawarte -gdzieś tam ,,poukrywane,,-trzeba widziec gdzie można je znaleźć Znaczy się strona zrobiona na bogato, coś trochę dla poszukiwaczy skarbów:D Oczywiście doskonale rozumiem, że nie jest łatwo pokazac wszystko , jasno i jeszcze wszystkim dogodzić Nie lubuję się w blogach, ale na tej stronie właśnie tam jest kilka filmów dla laików w temacie kominków; mnie najbardziej podobało sie pokazanie w zbliżeniu mechanizmu otwierania drzwi unoszonych/gilotyna/; natomiast wiekszośc informacji zawarta jest tu w dyskusjach na forum-ale to dla upartych, cierpliwych, pracowitych i ambitnych:) Dla leniuszków kompletnych laików polecam owe filmiki na blogu:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miko98 26.10.2020 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Odświeżam temat, dlatego że poszukuję informacji na temat kominków firmy Godzic i trafiłem tutaj. Czy ktoś już z tą firmą współpracował? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts