piu 25.07.2016 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Na pewno bedzie, jak tylko wroce z wakacji Pozdrawiam slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elzbieta 1 26.07.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Przyjemnych wakacji Piu. A my tu na Ciebie grzecznie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbur 28.07.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 bardzo fajny wątek, mnóstwo inspiracji w jednym miejscu, również czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 05.08.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Hej Piu! Fajnych wakacji Ci życzę. U mnie na wsi ciągle pada, przez co mam nieplanowaną łąkę kwietną wkoło domu. Młode drzewka ledwie widać Zajrzę za jakiś czas po nowe doznania estetyczne. Pozdrawiam Cię serdecznie oraz wielbicieli/lki tego bajecznego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 10.09.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 A kuku, Piu Przyniosłam lampę Aluro Mazine do przytulnych wnętrz, przy okazji podbijam temacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 12.09.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Piu ! Bardzo czekam na Twoje inspiracje ! Kejt - lampy są boskie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 17.09.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 No tak, lampa może i ładna, ale wyobraźcie sobie, jak te gołe żarówki biją kilowatami po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koosek 19.09.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Kejt świetne wnętrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzannasemklo 22.09.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Wiejski dom w nowoczesnym stylu, elegancki i niebanalny Drewniane belki w połączeniu z jasnymi ścianami daje wspaniały efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania87 27.09.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Świetne inspiracje, na pewno coś wykorzystam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwiazdka.p 27.09.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Każde zdjęcie z białą aranżacją pokoju to miód na moje serce. Sama staram się kupować wszystko białe, ew. beżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phenom 28.09.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 (edytowane) Dokładnie, popieram w 100% przedmówcę Generalnie rzecz biorąc, warto przeglądać różne blogi z aranżacjami. Nie raz można trafić na jakąś perełkę Albo np. tutaj http://altavola-design.pl/ Edytowane 30 Września 2016 przez phenom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elzbieta 1 01.10.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Sliczna ta lampa. A jezeli juz przy lampach jestesmy to moglby mi ktos poradzic/ doradzic z moim dylematem? Mam w pokoju goscinnym 3 wiszace lampy (tzn. mam miec, narazie sa wiszace kikuty). odleglosc miedzy nimi jest nieduza, okolo 2-3m. jedna lampa jest nad lawa i ta ma byc najbardziej wyeksponowana, okolo 2 m dalej jest nastepna - myslalam zeby byla jakas mala ale dawala wystarczajaca ilosc swiatla. I okolo 3m dalej ma byc oswietlony stol jadalny. Kazda z tych lamp jest potrzebna, nie wchodzi w gre przeniesienie tej srodkowej na sciane, styl domu - wiejski. Oswietlenie ma dla mnie spelniac takze role ozdobna ale boje sie, zeby przy takim zageszczeniu nie zrobic "sklepu z oswietleniem":). Szukam fajnych lamp ale ja musze znalezc 3 pasujace do siebie (co nie oznacza 3 takie same i to nie jest latwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 tutaj masz przykłady różnych lamp, stosunkowo blisko siebie: http://3.bp.blogspot.com/-EvgwkvOMkj8/U7_aROptLzI/AAAAAAAAEXg/7p34kGfCW_U/s1600/Dizain-doma-v-derevenskom-stile-s-preobladaniem-romantichnogo-belogo-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 http://czasnawnetrze.pl/i/aD02NDEmdz0xMDAw/1786ad36/22123-wnetrza_w_stylu_angielskim_apartament_styl_angielski_wnetrze_kuchnia.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elzbieta 1 01.10.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Dzieki Elfir. mam wrazenie, ze te lampy sa jeszcze blizej siebie niz moje wiec i u mnie powinno sie jakos zgrac. Gdyby jeszcze ktos znal jakies adresy sklepow (na poludniu Polski -bo musze zobaczyc i dotknac ) z ciekawym, oryginalnym oswietleniem to bylabym wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 17.10.2016 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Dzieki Elfir. mam wrazenie, ze te lampy sa jeszcze blizej siebie niz moje wiec i u mnie powinno sie jakos zgrac. Gdyby jeszcze ktos znal jakies adresy sklepow (na poludniu Polski -bo musze zobaczyc i dotknac ) z ciekawym, oryginalnym oswietleniem to bylabym wdzieczna. Niestety z lampami takimi do dotknięcia jest problem. Wprawdzie ja na północy kraju, ale podejrzewam, że wszędzie jest podobnie pod tym względem. Wchodzę do sklepu z oświetleniem i naprawdę rzadko coś mi wpadnie w oko, ale wtedy zazwyczaj cena zabija albo parametry nie takie i w końcu człowiek i tak jest skazany na kupno na odległość. Zresztą nie tylko z oświetleniem tak bywa, często w specjalistycznych salonach również pokazują prospekty i kupuje się "z obrazka" (na przykład salony łazienkowe), dodatkowo jeszcze płacisz ich narzuty. Wydało mi się to mało sensowne. Ciekawe żyrandole znalazłam w tym sklepie: http://www.lampy.pl/ i tym : https://zfabryki.pl/pol_m_Lampy-186.html, jest wiele innych. Nawet na Aliexpress znajdziesz w niezłych cenach z darmową przesyłką (nie jestem pewna co do cła ), ale koniecznie trzeba czytać komentarze. Ponadto ostatnio zaczęłam śledzić Allegro w dziale antyki i sztuka i znalazłam interesujące żyrandole tego typu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 18.10.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 https://www.imperiumlamp.pl/ - tutaj jest bardzo dużo fajnych lamp. Mogę z czystym sumieniem polecić Pewnie nie jestem specjalistką i nie wiem czy znajdziesz tam akurat to, czego szukasz... ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elzbieta 1 19.10.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Dziekuje dziewczyny. Biore sie za przegladanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 21.10.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Na pewno bedzie, jak tylko wroce z wakacji Pozdrawiam slonecznie strasznie długie te wakacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts