fajna kobieta 29.08.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 I w jednym i w drugim nie podoba mi sie umiejscowienie kibelkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.08.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 I dlaczego takie maciupcie umywalki, jak masz tak duże łazienki? A w tej drugiej to jakaś biało-czarna szafka pod oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.08.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Dla mnie te łazienki mają za dużo zmarnowanego miejsca. Bidet by się zmieścił na przykład. I nie lubię narożnych wanien, więc moze nie jestem obiektywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 30.08.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Kamilka - taki montowaliśmy ostatnio; w realu jest jeszcze ładniejszy! Na trzecim rysunku masz paletę barw; jest też wersja a la lustro. Nie pogryzie się z żadną fototapetą a być może ją zastąpi. Tak więc negocjuj z mężem; cena na ich stronie www. [ATTACH=CONFIG]277163[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277164[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277165[/ATTACH] nice!!!!! bardzo ladny... cena zacna...sie zobaczy;) dzieki Pstro za cynk alicyja zobacz jaka indspiracje znalazlam na zakamuflowanie wc: efektowne i praktyczne;) raczej nie skorzystam Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 30.08.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Wita, proszę o pomoc w zaaranżowaniu odpowiedniego rozmieszczenia w łazience. Mam wstępny pomysł, jednak nie wiem czy inne spojrzenie na to nie byłoby jednak lepsze. Czerwony kolorem zaznaczyłam wentylację mechaniczną. Chciałabym w łazience zmieścić i pralkę i prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.08.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! :sick:Większości służy jedynie do....mycia stop. :oJeśli chodzi o narożną wannę popieram amalfi.Mam u siebie takowa- totalna pomyłka zajmuje sporo miejsca i jest mega niewygodna do czyszczenia. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.08.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! :sick:Większości służy jedynie do....mycia stop. :oJeśli chodzi o narożną wannę popieram amalfi.Mam u siebie takowa- totalna pomyłka zajmuje sporo miejsca i jest mega niewygodna do czyszczenia. Ja mam bidet i nie wyobrażam sobie już bez niego łazienki. Nie zawsze jest czas, aby wchodzić pod prysznic, a odświeżenie pewnych części ciała w przerwie pomiędzy wyjściami (wracam z pracy, rzucam torby i szybko musze jechać gdzieś do banku, czy sklepu, czy do rodziców), albo po załatwieniu potrzeb fizjologicznych dla mnie ma sens. Mycie nóg to też dobry pomysł. Ja czasem płukam ścierki, bo łatwiej jest umyć potem bidet niż wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.08.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jak Wam się podobają te projekty? Widać, że projektowała osoba, która ma interes w sprzedazy płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 01.09.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 alicyja zobacz jaka indspiracje znalazlam na zakamuflowanie wc: [ATTACH=CONFIG]277386[/ATTACH] efektowne i praktyczne;) raczej nie skorzystam polecam raczej dobrego gastrologa, zamiast takich inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 01.09.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! Mysle, ze kwestia przyzwyczajenia. Dla mnie jak najbardziej jest to przydatny element lazienki. Jak mam wybierac to wole miec niz nie miec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 01.09.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 polecam raczej dobrego gastrologa, zamiast takich inspiracji Pstro:lol2::lol2::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.09.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! :sick:Większości służy jedynie do....mycia stop. Nigdy wcześniej nie miałam, teraz mam i nie wyobrażam sobie bez niego życia jak i bez zmywarki. Jest idealny do codziennej higieny zgodnie z przeznaczeniem, ale także świetny kiedy dzieci są za małe, żeby dosięgnąć umywalki. Moja córka właśnie przy nim się myje. Nie muszę jej asystować i nie mam zachlapanego lustra, które niewątpliwie nie uniknęłoby kropli i śladów po myciu zębów, gdyby dać dziecku podstawkę do korzystania z umywalki. Edytowane 4 Września 2014 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 04.09.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Wita, proszę o pomoc w zaaranżowaniu odpowiedniego rozmieszczenia w łazience. Mam wstępny pomysł, jednak nie wiem czy inne spojrzenie na to nie byłoby jednak lepsze. Czerwony kolorem zaznaczyłam wentylację mechaniczną. Chciałabym w łazience zmieścić i pralkę i prysznic. [ATTACH=CONFIG]277534[/ATTACH] Prysznic oprócz wanny czy zamiast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 04.09.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Nigdy wcześniej nie miałam, teraz mam i nie wyobrażam sobie bez niego życia jak i bez zmywarki. Jest idealny do codziennej higieny zgodnie z przeznaczeniem, ale także świetny kiedy dzieci są za małe, żeby dosięgnąć umywalki. Moja córka właśnie przy nim się myje. Nie muszę jej asystować i nie mam zachlapanego lustra, które niewątpliwie nie uniknęłoby kropli i śladów po myciu zębów, gdyby dać dziecku podstawkę do korzystania z umywalki. no ja Cię proszę... równie dobrze można myć włosy w muszli klozetowej, bo spłucze je dokładniej niż prysznic... przebiłaś nawet pomysł na płukanie scierki... absolutny top w niekonwencjonalnym zastosowaniu bidetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.09.2014 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Chyba nie taki niekonwencjonalny, bo u mnie też bidet głównie służy dzieciom. I pisałam o tym zastosowaniu na forum juz jakiś rok temu dorzucę w takim razie jeszcze bardzo wygodne golenie nóg (a zdarza mi się czasami, jak mam ochotę na odrobinę awangardy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.09.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Burza w bidecie jednym słowem sie zrobiła. :lol2:A tak poważnie dzieci moje juz nie małe nóg nie gole tylko depiluje scierki i większe gabarytowo rzeczy płuczę w wannie.Bidet juz jest zamontowany wiec trzeba będzie znaleźć jakieś zastosowanie dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 06.09.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Prysznic oprócz wanny czy zamiast? [ATTACH=CONFIG]278134[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]278135[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]278136[/ATTACH] Dziękuję za nowe pomysły! Myślałam dokładnie o ostatnim rozmieszczeniu, ale teraz muszę się zastanowić czy te 2 pierwsze również nie miały by sensu. Myśleliśmy tylko o prysznicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 12.09.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Drogie "Muratorki" Proszę pomóżcie mi, bo juz nie wyrabiam... Szukam umywalek podblatowych, które będą pasowały do wanny wolnostojącej, takiej Muszę miec takie 2 szt , baterie mam wybrane podtynkowe Kludi Bozz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.09.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Proponuje firma Linea Blue .Kosztuje 180 zl a to dobry argument jesli potrzebujesz 2 szt ) Tutaj zdjecie z reala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 12.09.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 A ta? http://www.mizar.pl/o/Villeroy-Boch-EVANA-Umywalka-podblatowa-500x350mm-61470001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts