Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamilka - taki montowaliśmy ostatnio; w realu jest jeszcze ładniejszy! Na trzecim rysunku masz paletę barw; jest też wersja a la lustro.

Nie pogryzie się z żadną fototapetą a być może ją zastąpi. Tak więc negocjuj z mężem; cena na ich stronie www.

[ATTACH=CONFIG]277163[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277164[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]277165[/ATTACH]

nice!!!!! bardzo ladny... cena zacna...sie zobaczy;) dzieki Pstro za cynk

alicyja zobacz jaka indspiracje znalazlam na zakamuflowanie wc:

garyhuttoninterior.jpg

efektowne i praktyczne;) raczej nie skorzystam

Edytowane przez kamilaa

A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! :sick:Większości służy jedynie do....mycia stop. :oJeśli chodzi o narożną wannę popieram amalfi.Mam u siebie takowa- totalna pomyłka zajmuje sporo miejsca i jest mega niewygodna do czyszczenia. Edytowane przez fajna kobieta

A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! :sick:Większości służy jedynie do....mycia stop. :oJeśli chodzi o narożną wannę popieram amalfi.Mam u siebie takowa- totalna pomyłka zajmuje sporo miejsca i jest mega niewygodna do czyszczenia.

Ja mam bidet i nie wyobrażam sobie już bez niego łazienki. Nie zawsze jest czas, aby wchodzić pod prysznic, a odświeżenie pewnych części ciała w przerwie pomiędzy wyjściami (wracam z pracy, rzucam torby i szybko musze jechać gdzieś do banku, czy sklepu, czy do rodziców), albo po załatwieniu potrzeb fizjologicznych dla mnie ma sens. Mycie nóg to też dobry pomysł. Ja czasem płukam ścierki, bo łatwiej jest umyć potem bidet niż wannę. :)

A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! :sick:

Mysle, ze kwestia przyzwyczajenia. Dla mnie jak najbardziej jest to przydatny element lazienki. Jak mam wybierac to wole miec niz nie miec;)

A propo bidetu.Nie wydaje sie wam ze bidet odchodzi do lamusa? Wprawdzie u siebie tez robię bidet po raz pierwszy zreszta ale każdy z moich znajomych którzy posiadają bidety twierdza ze bez sensu?! :sick:Większości służy jedynie do....mycia stop.

Nigdy wcześniej nie miałam, teraz mam i nie wyobrażam sobie bez niego życia ;) jak i bez zmywarki. Jest idealny do codziennej higieny zgodnie z przeznaczeniem, ale także świetny kiedy dzieci są za małe, żeby dosięgnąć umywalki. Moja córka właśnie przy nim się myje. Nie muszę jej asystować i nie mam zachlapanego lustra, które niewątpliwie nie uniknęłoby kropli i śladów po myciu zębów, gdyby dać dziecku podstawkę do korzystania z umywalki.

Edytowane przez AniaS79

Wita,

proszę o pomoc w zaaranżowaniu odpowiedniego rozmieszczenia w łazience. Mam wstępny pomysł, jednak nie wiem czy inne spojrzenie na to nie byłoby jednak lepsze.

Czerwony kolorem zaznaczyłam wentylację mechaniczną. Chciałabym w łazience zmieścić i pralkę i prysznic.

[ATTACH=CONFIG]277534[/ATTACH]

Prysznic oprócz wanny czy zamiast?

łaz-1.jpg łaz-2.jpg łaz-3.jpg

Nigdy wcześniej nie miałam, teraz mam i nie wyobrażam sobie bez niego życia ;) jak i bez zmywarki. Jest idealny do codziennej higieny zgodnie z przeznaczeniem, ale także świetny kiedy dzieci są za małe, żeby dosięgnąć umywalki. Moja córka właśnie przy nim się myje. Nie muszę jej asystować i nie mam zachlapanego lustra, które niewątpliwie nie uniknęłoby kropli i śladów po myciu zębów, gdyby dać dziecku podstawkę do korzystania z umywalki.

no ja Cię proszę... równie dobrze można myć włosy w muszli klozetowej, bo spłucze je dokładniej niż prysznic...

przebiłaś nawet pomysł na płukanie scierki... absolutny top w niekonwencjonalnym zastosowaniu bidetu.

Prysznic oprócz wanny czy zamiast?

[ATTACH=CONFIG]278134[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]278135[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]278136[/ATTACH]

Dziękuję za nowe pomysły! Myślałam dokładnie o ostatnim rozmieszczeniu, ale teraz muszę się zastanowić czy te 2 pierwsze również nie miały by sensu. Myśleliśmy tylko o prysznicu.