Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

na dole był kafel bazowy 32cm, 4 cm pasek białe, 4 cm pasek czarny - i dalej kafle bazowe białe. Te paski to kafle na sztuki z pociętymi paseczkami o szerokości właśnie 4 cm. Góra z kolei ( domyślam się, bo nie mierzyłam - tak na oko od samego sufitu - 20cm kafel czarny bazowy, pasek 4 cm białye i 4 cm czarny

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szocik - http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif

Tylko kwiaty jednak chciałabym,może daj je jak w twojej ostatniej wersji, na ścianie na wprost od wejścia 2 pasy z góry na dół

A pasy pod prysznicem w tej wersji mniej mi się podobają....Może tylko same czarne pasy z białą fugą ( tak jak na zdjęciu z WC)? I nie na całą ścianę tylko na szerokość kafla-59,5 cm. I na tej ściance będzie panel prysznicowy biały?

Umywalka to Subway 2.0 Villeroy,miska też Subway, wanna to Modo Koła, zastanawiamy się tylko czy odcienie bieli będą pasowały do siebie - płytki Piumetta nie są idealnie białe- ceramika Cersanitu jest od niej znacznie bielsza, Koło ma "ciepłą" biel, Villeroy podobnie...

Co do innego układu- jest problem z podłączeniem, bo wnęka jest "wyrwana" z komina, była kiedyś kominem wentylacyjnym, ale na naszym poziomie nie ma tylu kanałów i developer nie zabudował nam jej :)

Wrzucam ci dwie wersje - z jednym paskiem i z dwoma - wg mnie z jednym paskiem lepiej

W pionie - wyglada kiepsko, wiec nawet nie wrzucam.

http://images46.fotosik.pl/1493/fb92670a89b71884med.jpg

http://images35.fotosik.pl/1348/daa40b65a7cabcfcmed.jpg

Ale szczerze mowiąc to mnie sie najbardziej ta moja pierwsza wersja z kwiatami podobała - jakoś tak te paski wokół i kwiaty... strasznie duzo sie tego zrobiło.

Edytowane przez szocik

Cieszę się ze mogłam pomóc :)

A pogoni cie moj maz bo ja zamiast swoją kuchnie projektowac to siedze i paski układam :D :D :D

Mnie sie tez ta wersja najbardziej podoba :)

Zegarów w moim programie brak, ale mogę dać jakaś cienka ramkę zebys wyobrażenie miała - tam gdzie julianna proponowała lustro czyli na czole czy może.... od strony prysznica?

Edytowane przez szocik

na czole, tam gdzie julianka proponowała, a ramkę czarną dookoła lustra też możesz dać?

A w sprawie twej kuchni - nie dawałbym jednak do narożnika kuchenki, ja wiem są zwolennicy takiego rozwiązania. Ja widziałam taką kuchnię i jednak pole manewru było mniejsze, może poprzez narożne szafki;)