Aantenka 31.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Daniel - mnie się ostatnia wizualizacj podoba. Faktycznie złagodzenie kontrastów pomogło. Rozumiem, że za umywalką będzie taki sam dekor z mozaiką, a to co widać na wizualce, to po protstu rozmazanie. P.S. w pokazanej przez Ciebie wizualce powyżej, ja wyrzuciłabym dekor z wnęki nad WC. Resztę bym zostawiła - czyli w sumie jeden dekor na całości i dwa odcienie płytki bazowej I wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielw 31.05.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Umywalka jest narożna, oryginalnie można dokupic do niej szafke z drewna, ja jednak wolę ja zabudować (wtedy za umywalką nic nie potrzeba) lub nawet bardziej zrobić półkę po łuku z tej samej mozaiki. I wtedy jeśli tył byłby cokolwiek widoczny można tam dać dekor + mozaika a jeśli nie to poprostu jasna płytka bazowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DxHxS 31.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ...i zdecydowane odcienie niebieskiego w łazienkach:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolarda 01.06.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Moja łazienka gościnna. Mam nadzieję, ze uda mi się wkleić zdjęcia Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Jolarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 02.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Jolarda - pozwolę sobie wkleić Twoje zdjęcia - u mnie nie było ich na komputerze widać Dla mnie projekt ma zbyt dużo kształtów i elementów oraz nie ma zamkniętej powierzchni do przechowywania. Ja osobiście na pewno zrezygnowałabym z pólek otwartych z boku w tej formie, zrobiła zamknięte szuflady pod umywalką (chociaż jeśli to faktycznie tylko lazienka goscinna, to moze niekoniecznie, bo nie musisz nic tu przechowywać w zasadzie. Pomysł z obudową geberitu wchodzącą na lustro też jest jak dla mnie zbytkiem dobrobytu Oczywiśćie wszystko zależy od Twoich upodobań i gustu . Niech Ci tylko projektant wyrzuci tego kwiatka z WC (chyba ze bedzie faktycznie tam stał u Ciebie )a postawi kilka kosmetyków i powiesi ręczniki na śćianach. Zobaczysz czy efekt Ci się spodoba. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Aantenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.06.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Beata Weronika, brakuje mi kilku wymiarów - oznaczyłam je literami. http://images35.fotosik.pl/1403/6e81ba268bab36c7med.jpg Wrocilam do swiata zywych po urodzeniu mojego pierwszego dziecka i pobycie w szpitalu z zołtaczka ... Ale juz jestem. A=112; B - nie ma, szklane drzwi beda do konca sciany, C=205 cm D=70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Beata Weronika - a myslałas o takim ustawieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolarda 02.06.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Aantenka Dzięki za zdjęcia chyba nigdy nie nauczę się ich wstawiać Więc półek nie będzie, bo musi być tam grzejnik. Kwiatka nie będzie wszystkie mi więdną . Postaram się wkleić resztę projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Beata Weronika - a myslałas o takim ustawieniu? Fajnie to zrobilas Kurcze, czemu ja taka zdolna nie jestem? Wanna ma byc wolnostojaca wiec bedzie troche bardziej wyeksponowana przy ustawieniu z wersji mojej. Chociaz mam co do tego caly czas watpliwosci - czy wanna wolnostojaca jest funkcjonalna? No i z drzwiami szklanymi i wc przy nich byloby jednak chyba niekomfortowo korzystac z wc Po drugie maz mowi ze sie nie da Nie ma w tym miejscu rury. A czemu nie to ustawienie moje nie widzi Ci sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolarda 02.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Próba nr 2 Łazienka dzieci Jeśli znowu się nie uda to już nie wiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dziewczyny ech... muszę zamawiać kafle- a tu rozterek cała masa. Boje się, że moje paski mi się szybko znudzą Powracam do pierwotnego pomysłu całej łazienki na biało ( nuuudno, ale trudno) z czarnymi detalami ( ramki, oświetlenie itd.) Ale szociku kochany proszę cię zrób mi ostatnią ( przyrzekam:)) wizualizację. Na centralnej ścianie fototapeta Wenecja, o taka np. http://www.papeterie.com.pl/74-obrazki-wenecja/695-gondole-autor-jolanta-czernecka.jpg A podłoga w szachownicę czarno-białą wymiarem 45/45. Reszta jak na bazie-biało. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Prosze bardzo wersja z szachowniacą: i z szara podłogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam Poniżej wizualizacja małej łazienki (1,8 x 1,6m po podłodze) w kilku wariantach, na płytkach paradyża z kolekcji amaltea/purio. Co wg was tu nie pasuje? Zastanawiam się czy użyc dekorów/mozaiki w graficie czy srebrne. Czy posadzke zrobic na biało czy grafit. Jak umiescic lustro? niżej/wyżej, czy może zrobic wyższe. Który z wariantów wg was jest najlepszy? Tez zdecydowałam sie na te seriie płytek ale totalnie nie wiem jak je rozmieścic w małej łazience. nie mam kompletnie pomysłu . w jakim programie robiłas te wizualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.06.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Prosze bardzo wersja z szachowniacą: i z szara podłogą... Ooo super Zdecydowanie bardziej mi się podoba niż paski i kwiatki . Szachownica ekstra, ale sama wybrałabym szarą podłogę . Edytowane 3 Czerwca 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Boszsz coś pięknego! Szocik - jak ja ci się odwdzięczę? Teraz ta łazienka ma pazura, a jeśli byłyby czarne fronty u szafek ( tylko się pytam ) to byłoby przesadą? Aantenka, pestka, Agnieszka G. i inne dziewczęta - proszę o opinię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) julianno16 - dziękuję, chyba zakochałam się w tej wersji z szachownicą. Dziękować, dziękować i całować szocika Zastanawiam się czy nie dać kafli tylko w kabinie prysznicowej, a resztę pomalować na biało dobrą farbą, np. Parą.... No i czy te fronty nie byłyby lepsze?? http://img.megastore.pl/gallery/353623/5907546810894_PM_medium.CA24E7A6-4F4E-4E94-907B-0A96D342B8BE.jpg Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.06.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Natalia - przy szarej podłodze - czarna szafka wyglądałaby bajecznie! W tedy rama lustra też czarna. Myślę że przy podlodze w szachownicę też nie będzie źle, nie wiem tylko czy "nie za dużo szczęścia na raz". Przy szachownicy blat przy szafce mógłby być czarny a szafka jak na wizu biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 channel8tylko u mnie na pewno będą szafki z Elity z ceramiczną umywalkąstawianą na blacie tak jak na ostatnim zdjęciu, model kwadro lub serenity ma takie wymiary jak potrzebuję-100 i 80,do tego można dokupić blat. Już nie poprawiałam szocika - bo głupio mi...... O tym szczęściu na raz - a jak mi się znudzi tapeta i ją zerwę - CO MI POZOSTANIE? Szara podłoga? A szachownica będzie w sam raz. Bo ja myślę, że mi się znudzi ta tapeta, i za jakiś czas pójdzie precz. Ale ze tapety nie są drogie, to nie będzie żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.06.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Natalio, przy opcji z szachownicą nie robiłabym czarnych frontów szafek, ewentualnie czarny blat, ale taki jest trudny w utrzymaniu. Może pomiędzy lustrem, a blatem pomalować na czarno, albo położyć czarne płytki, albo czarno białą mozaikę? Tutaj zmodyfikowana wersja szocika http://foto3.m.onet.pl/_m/8f67961763295d0a50a0a2ba49013feb,21,19,0.jpg Przy wersji z szarymi płytkami czarne fronty będą pasować, ale wtedy uwydatni się biel tej pralki. Chyba, że kupiłabyś specjalnie pralkę do zabudowy... Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 03.06.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Poproszę o radę w zaaranżowaniu małej łazienki - płytki paradyż travena .Mam nadzieje ze wymiary czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts