Drop_Inn 18.06.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam się i głosuję na 2 (3 niestety mi się nie powiększa, ale z tego co udało mi się dojrzeć też wygląda ciekawie). Taki układ daje bardzo fajne złudzenie - jakby tuż za ścianią rzeczywiście można było wsiąść do gondoli i popłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 To ja głosuję na nr 2 lub 3 (też mi się nie powiększa). 1 zdecydowanie nie. PS. Bardzo fajny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 18.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Głosuję za nr 2 , super to wygląda :) Świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Drop-Inn, AniaS79 - dziękuję. Projektantka też mi to sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 jo@nna - dziękuję za głos. Chyba rozstrzyga się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) wstawiam 3[/img] Agnieszko G. kocham cię za te wizki! Wielkie dzięki dziewczyno. Co mogę powiedziećCZAPKI Z GŁÓW! Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Natalko zdecydowanie - 2 - jest proporcjonalnie, wieża jest u góry ( a nie tak jak w 3 kończy się gdzieś ledwo za połową ściany ) - rysunek jest dobrze rozłożony świetny pomysł Byłam tu kiedyś - ale nie pisałam bo wszystko było już uzgodnione - tak mi sięwtedy wydawało - ale była mowa o pasach? zmieniłaś koncepcję ? czy pasy zostają pod prysznicem? Śliczna ta łazienka - i nie żałuj "naszych" płytek bo pomysł na tą ścianę jest GENIALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ja też za wersją 2 - tak chyba wygladała pierwsza wersją z fototapeta, prawda? Fototapeta była wtedy na całej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Admete, szocik - dziękować i całować Tak zaczęłam od pasów, no co lubię je. Ale nie będę miała. Zawodowa projektantka Agnieszka G. uświadamiała mnie i jej wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 18.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Wow! Natalia wspaniała łazienka! Już nie mogę się doczekać realizacji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 19.06.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu;) Natalia zdecyduje się chyba jednak na 15x15 i tak będzie lepiej, oby tylko kafelkarz podołał, bo bedzie ważne, aby sie fugi zgrały i nie było dużo docinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 19.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) dziewczynki oceńcie prosze waszym fachowym okiem Amazonka22 moje oko może nie fachowe, ale się wypowiem :D Jeśli chodzi o ustawienie sprzętów, to sama piszesz, że już nic nie zdziałasz. Zastanowiłabym się nad sugestią julianny i ewentualnie dała płytszą pralkę, ale tylko ze względów praktycznych, żeby było luźniejsze przesjście. Może zastanowiłabym się, nad lokalizacją umywalki - teraz jest odrobinę przesunięta. Robi się dzieki temu więcej miejsca na wejściu oraz miejsce na ręczniki (albo nawet slupek wiszący, jeśłi okaże się potrzebny) ale może jednak wygodniej byłoby, gdyby była na środku. To natomiast już wasza decyzja. Natomiast niezależnie od tego sam projekt uważam jest udany - współczesna łazienka w klasycznym wydaniu Na pewno warto byłoby tak jak pisali poprzednicy wyrównać wnękę w której jest WC ze ścianą prysznica. (i Mnie osobiście wnęczka w prysznicu nie przeszkadza). Dalsze zmiany projektu zgodnie ze wskazówkami Agnieszki sprawiłyby może, że łazienka stałaby się bardziej nowoczesna, ale to co jest, jest jak najbardziej przyjemne dla oka Mnie akurat rozłożenie płytek całkiem się podoba i może zrobienie ciemnej ściany na całości na wprost wejśćia poprawiłaby proporcje, ale z drugiej strony ciemna ściana pewnie musiałaby być w płytce bazowej (żeby się nie zrujnować finansowo na dekorach) a z drugiej zaciemniłaby łazienkę. Tak jak jest moim zdaniem jest fajnie, tylko dla zachowania spójności faktycznie położyłabym dekor kwiatowy między lustrem a umywalką. I ja osobiście wcale nie dawałabym mozaiki naokoło lustra, bo zrobi się jej za duzo. W aktualnym projekcie ten pas, który jest pod lustrem wygląda fajnie, nawiązuje do "pasa" dekoru na tle którego stoi WC. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez Aantenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 19.06.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Natalia - oczywiście wersja nr 2 Tylko płtyki 15x15 to nie moja bajka. Zawsze będą mi się kojarzyły z basenami tudzież publicznymi przybytkami sanitarnymi Ale to tylko się podzieliłam swoim gustem i bynajmniej nie umniejsza to nic wspanialości projektu Twojej łazienki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.06.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Natalia, bardzo podoba mi się wersja nr 2 - rewelacyjna!!! Projekt łazienki piękny, funkcjonalny i bardzo profesjonalny - nie myślałaś tylko, by pralkę schować w szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.06.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Natalia ale łazienka się pięknie zmieniła fajny pomysł z tym nadrukiem. Teraz jest tak lekko, jasno i przestronnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Natali, będziesz miała rewelacyjną łazienkę. Wybrała bym wersję 2 i zastanowiłabym się nad zabudowaniem pralki. Widoczek grałby pierwsze skrzypce Pani Agnieszka robi piękne wizualizacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.06.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No to spowiadam się ( normalnie podwątek tu swój zrobiłam ) Zamówione, zapłacone płytki Marazzi 15/15 seria Architettura- są śliczne, nie wyglądają na basenowe, absolutnie nie, chyba bardziej te Rako kojarzyły mi się z basenem. Podłoga też będzie z płytek 15/15 Marazzi seria Citto. Szarlotka jest taki myk- pralki do zabudowy są głębokie, serio. Ja wszystko przerobiłam i też uważam, że projekt Agnieszki G.jest idealny do mojej łazienki. Absolutnie polecam Agusię -100% zadowolenia, tylko nie zawalajcie ją robotą, bo dziewczyna będzie mi resztę projektować Dziękuję kochani za wszystkie pozytywne opinie ( a od kfiatków zaczynałam, paski się przewinęły ) Na pewno wkleję zdjęcia gotowej łazienki, ale to sierpień. Gdyż nadruk ze względu na urlop ( właścicieli) będzie wykonany dopiero pod koniec lipca. Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.06.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Marazzi zamawiałaś na Ślężnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Natalia sliczna bedziesz miala łazienke:yes: Zaintrygowalas mnie tym nadrukiem - gdzie bedziesz to zamawiac? Edytowane 19 Czerwca 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.06.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 słuchajcie powiem jak mi to zrobią. Bo już mają problemy z terminami ( nawał zleceń, ja gdzieś pochwaliłam się ) I dla mnie termin już przeniesiony na koniec lipca. Madzia-nie, zamówiłam na Chełmońskiego, tam urzęduje właściciel i wytargowałam cenę, że palce lizać. Niektórzy Rako w tej cenie sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts