monia_ 23.01.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 moniss Ty zła kobieto, takiej niezdecydowanej istocie jak ja tyle opcji? Chcesz żebym pół nocy nie spała:P Wszystko mi się podoba i co teraz:confused:Najgorzej to mieć wybór:P żebym znów nie przekombinowała i nie napchała za dużo w tak małą łazienkę. Miało być minimalistycznie a Ty mi tu takie cuda projektujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jusja 23.01.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 chyba wybieram opcję wanna jasna, podłoga jasna, blat pod umywalki jasny, prysznic jasny, ciemna ściana z kibelkami i naprzeciw. Fajny kontrast, "brudy łazienkowe" są przeważnie jasne, mniej kurz widoczny, i większa przestrzeń. Połysk czarne a jasne mat - choć nadal nad tym się zastanawiam - ktoś może ma w tej kwestii doświadczenie. Płytek nie zmieniam, najwyżej nie wypłytkuję ( w kolejności- zależnie od budżetu),nad lustrem, ścianę z drzwiami, ścianę z oknem płytki do parapetu i dalej na tym samym poziomie w szczycie wanny pod kaloryferem, ściana prysznica od strony bidetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 23.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 moniss opadła mi szczęka:jawdrop: 1 opcja mi się podoba:) i ten dodatkowy dekor przy kabinie-bardzo fajnie. Tylko nie ten kolor drewna:P zostaje drewno ciemniejsze, półeczka drewniana za wanną i dekor hmm... jasny czy ciemny oto jest pytanie;) Oba fajne:) Zdjęcie z serii znajdź różnice hmm... może tam bez drewna:confused: Już sama nie wiem... moniss dałaś mi do myślenia, ale projekty super! Bardziej podoba mi się wersja bez drewna pod grzejniczkiem. A dekor....hmmm, też nie wiem czy jasny czy ciemny. A co powiesz na pozostałe obrazki z serii? Znalazłaś różnice, a właściwie jedną różnicę? To dorzucę coś jeszcze... bo jestem naprawdę złą kobietą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 23.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 moniss BOMBA! nie mogę pozwolić, żeby Twoja wena się zmarnowała:P, a więc tak troszkę niższy dekor nad wanną- tak ze 3 "linijki" mniej, będzie subtelniej i ładniej:) Dekor nad lustrem bardzo mi się podoba!-zostaje:) Jeszcze nie wiem czy jasny czy ciemny, muszę się z tym przespać Mam prośbę od mojego Męża zrób proszę opcję z wanną w szarej płytce z cienkim (jak przy lustrze) dekorem poziomy pas wzdłuż wanny. Druga opcja dla mnie: wanna w szarej płytce bez niczego. Poproszę też te 2 opcje w wersji gdzie dekor za wanną jest tylko na scianie ale już nie na tzw. kominie, czyli na kominie i pod oknem zwykła szara płytka, czyli ogólnie mniej dekorów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 24.01.2013 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Dziś trochę dla mężą i trochę dla żony (zwłaszcza projekt o nazwie ascetyczny) A reszta - bo mam pomysł - jutro koło południa, gdy wstanę Edytowane 24 Stycznia 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.01.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 moniss zdjęcie nr 2 ! tylko mała korekta: za wanną drewniana półeczka, a co:P Wtedy będzie idealnie:rolleyes: Jestem pod wrażaniem Twojej twórczości;)Ascetyczny jest zbyt ubogi nawet jak na mój minimalistyczny gust;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) botox to może ja zacznę szafka ta wisząca-pionowa jakby ją dać w kąt? czyli patrząc w lustro nie po lewej a po prawej. Jakoś mnie teraz przytłacza. Albo inna opcja nie dawać jej wcale, ale zrobić wysoką zabudowę pralki:confused: Nie podobają mi się półeczki nad kibelkiem:no: Co tam stawiać, papier toaletowy hmmm... niewygodne. Jeśli już chcesz to może tylko jedna półeczka, ta niższa;) Ciemne pasy pod prysznicem, nie wyciągaj ich poza kabinę. Dwa górne rzędy płytek za dużo. Wolę łazienki mniej wypłytkowane max do wysokości drzwi. Na ścianie z drzwiami można spróbować bez płytek. Mniej się bardziej podoba druga opcja z jasnymi szafkami, wydaje się lżejsza. Co jest nad lustrem? W tej zabudowie coś jest ukryte? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez monia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botox 24.01.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dziekuję zao pdowiedź, jestem noa i mi się coś popsulo! Wklejam ponownie swoj post! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botox 24.01.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 hej, jestem nowa, choć od dawna Was podczytuję i podglądam. Patrząc na projekt powyżej szczeka opada! Może mi ktos cos doradzi ,bym tez była dumna ze swojej malej lazienki... Chodzi o całą łazienkę - zarówno rozmieszczenie sprzętów jak i układ płytek (z tym 2 mam chyba jeszcze wi,ększy problem..). Może przejdę do konkretów. Łazienka w bloku, 4,97. Są już gotowe miejsca na wc, pralkę, wisi grzejnik. Wydaje mi się, że w blokach nie da się zmienić ustawienia tych rzeczy? :/ Chciałabym łazienkę biało-czarną na wysoki połysk. Pierwszy projekt jest z płytek Paradyż Secret, drugi Paradyż Piumetta - więc jte już spełniają wymogi. Te projekty wydają mi się zbyt 'naćkane"., ale naprawdę nie potrafie tego zmienić i sama poprawić Pomocy! To mała łazienka, więc chciałabym aby więcej było białego niż czarnego, ale przy tym zależy mi, by było to jak najcieplejsze miejsce...Zależy mi na dużej ilości różnych światełek itp. No i chyba takie najzwyklejsze ułożenie pod sam sufit tez nie jest dobrym pomyslem? Jak myślicie? Proszę o opinie i porady jak to pozmieniać! , - piumetta , - secret (tu wyglada na czarny, ale to jest wg mnie jakby taka śliwka..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.01.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) botox ja też tak naprawdę jestem nowa i będę urządzać swoją pierwszą w życiu łazienkę Jest tu kilka dobrych dusz (ukłony dla moniss) i wspólnie Tobie też coś doradzimy:) Po kilku poprawka sama zaczniesz wyczuwać co Ci się bardziej a co mniej podoba;) Ta piumetta nie leży mi wogóle. Jakoś za dużo się dzieje jak na taką mała łazienkę. Skośny blat, lustro w ramce-zdecydowanie nie. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez monia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botox 24.01.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 monia_ dziękuję za zainteresowanie i chęc pomocy! Poprzedni ododałam złe zdjęcia, spójrz proszę teraz. Na innych zdj. widać wiszący grzejnik, który jest stamtąd nie do ruszenia :/ Półki nad kibelkiem chyba fajtycznie przytłaczają i pomniejszają przestrzeń ;/ Mi chodzi o to, że są tam podświetlenia Ale może można w jakiś o niebo ciekawszy sposób porobić tego typu światełka? z innym miejscu. Muszę mieć w miarę rozsądku dużo szalek i półek, gdyż to mieszkanie w bloku. Nie wyniosę tych rzeczy do np. pralni czy pomieszczenia gospodarczego, gdyz takich nie posiadam Jednak zgadzam się, że trochę to wnętrze przytłaczające Ta zabudowa nad lustrem też jest do wyrzucenia. To po prostu nietrafiona propozycja oświetlenia (niby nowoczesnego), ale jak to współgra z tym żyrandolem? - nijak. Dlatego pomysł na ośwetlenie też mile widziany... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botox 24.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Blat jest taki zwężany ze względu na to ,by był dostęp do dalszej części łazienki jak wstawi się prysznic ;/ Ale ja oczywiście zgadzam się, że tu się za dużo dzieje, jest przekombinowane, nic nie trzyma się ładu i składu. Ja bym chciała prostą, elegancką i funkcjonalną łazienkę. Czy to tak dużo?:/ HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.01.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 botox podaj wymiary łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botox 24.01.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 dokładne wymiary niestety będę mogła podać dopiero wieczorem jak wrócę do domu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 24.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 monia_,tą drewnianą półeczkę wyrzuciłam z pełną swiadomością tego co czynię. Po prostu mi nie pasowała, ale oceń sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 24.01.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A teraz spełniam nocne obietnice Pod prysznicem można poza głównym dekorem/drewnem naprzeciw lustra, dać też dekor/drewno na ścianie z wnękami, ale bez ozdób też dobrze ta ścianka wygląda. Możesz sobie zmiksować dekory z drewnem a drewnz dekorem w dowolnej konfiguracji (tak sądzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) moniss fakt z tą drewnianą półką , jak to mówi moja 2 letnia siostrzenica "coś jest nie tak" mimo to dzięki Twojej ogromnej pracy ideał prawie osiągnięty:) Edytowane 24 Stycznia 2013 przez monia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 24.01.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) moniss tyle wersji, Ty lubisz się nade mną znęcać Jednak zdecydowanie opcja z poziomymi szarymi dekorami nad wanną i na obudowie wanny:rolleyes: Czy z drewnianą półką to jeszcze pomyślę. W prysznicu zostaje na pewno drewniany pionowy pas i kusi mnie też ten pionowy szary pas. Moja satysfakcja jest bliska 100% Dziękuję! Im dłużej oglądam tym 1 opcja z ostatniej wersji, czyli pasy pionowe szare na wanną i brązowe w prysznicu też fajne:) Ah... to moje zdecydowanie... Już wiem z czego wynika moje niezdecydowanie: lubię spójność proste bryły, minimalizm i jednolitość więc chyba dlatego spodobało mi się, że w ostatniej wersji prawie wszystkie pasy są pionowe:) Ale żeby nie było za łatwo poziome pasy nad wanną pasują mi do poziomych pasów przy lustrze. Heh... Edytowane 24 Stycznia 2013 przez monia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 24.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Już wiem z czego wynika moje niezdecydowanie: lubię spójność proste bryły, minimalizm i jednolitość więc chyba dlatego spodobało mi się, że w ostatniej wersji prawie wszystkie pasy są pionowe:) Ale żeby nie było za łatwo poziome pasy nad wanną pasują mi do poziomych pasów przy lustrze. Heh... Po prostu wmów sobie, że koło lustra to nie są poziome pasy, lecz pionowe w kilku rzędach. A tak na poważnie, to na obudowie wc masz pionowy dekor drewniany a pod prysznicem jego brata bliźniaka, więc jeśli chcesz nawiazać do lustra możesz to zrobić właśnie koło wanny. Lecz z drugiej strony... Może jednak ten poziomy dekor koło lustra to jednak jeden wielki pionowy, na którym ktoś tylko powiesił lustro... ) Edytowane 24 Stycznia 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 24.01.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) monia bedziemy mialy podobną kolorystyke w lazience- jakie TY wybrałas płytki??? Rowniez chialabym podziekowac moniss za pomoc!! TERAZ musze zmierzyc sie jeszcze z jedną??!! dziewczyny nieśmiało zapytam , czy pomożecie mi jescze z tą drugą łazienką?? :-x Edytowane 24 Stycznia 2013 przez marnajola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts