monia_ 01.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zaintrygowała mnie wizualka wrzucona przez arturro2525. Ciekawi mnie jakby to u mnie wyglądało:confused:moniss tu moja kolejna prośba do Ciebie;) Możesz dla mnie zrobić łazienkę w wersji wg. pomysłu arturro2525? Tylko wanna będzie 150cm pod oknem właśnie, prysznic zostaje na swoim miejscu tylko cały szklany 90x90, czyli bez murowanej ściany, obok prysznica wc, po przeciwnej stronie podwieszona szalka z umywalką i lustro. Szafka najlepiej długa od wanny do ściany:confused:Kolory pozostają bez zmian czyli szary i drewno(na wc i pod prysznicem oraz blat pod umywalką). Z góry pięknie dziękuję! (jedna parapetówka to będzie za mało;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 01.03.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 monia_, czy o coś takiego Tobie chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moniss zarąbiście! tylko raczej 1 umywalkę poproszę Teraz to mnie załatwiłaś Już nie wiem, któy układ lepszy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.03.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Teraz to mnie załatwiłaś Już nie wiem, któy układ lepszy:confused: jeśli na kibello nie jest za wąsko, to bym chyba tamten 1 wolała - wydaje się że jest więcej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 01.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Ja chyba wolę wersję poprzednią. Co do kibello to jest tam ok. 90cm szerokości pomięszy kabiną (90x90) a wanną. Zastanawiam się też, czy nie lepiej byłoby umywalkę (skoro ma być jedna) wcisnąć zamiast kibelka, a w miejsce umywalek dać wc i bidet - jeśli chcałabyś Moniu bidet oczywiście. A w załacznikach masz łazienkę z jedną długą umywalką Edytowane 1 Marca 2013 przez moniss dodanie załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hmm... bidet pewnie fajna sprawa ale ja fanką nie jestem więc jednak bez bidetu. Ja prosta i minimalistyczna kobitka jestem więc za bidet podziękuję i umywalka też tylko jedna wystarczy:) Ta wersja podoba mi się ze względu na to że hmm... jest bardziej urozmaicona;) Tamta wersja ma lepszy dostęp do okna i może faktycznie przestronniejsza. Mnie to najgorzej wybór dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moniss bez tych półeczek przy wannie i może zabudowa wc w tej opcji taka niższa:confused: i wrzuć mi proszę jeszcze taki rzut z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moniss pięknie dziękuję! Szykuj się na parapetówkę- wiosna 2014:lol: No to mam nad czym myśleć przez weekend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 01.03.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Bez półek wnękowych za wanną i z niskim stelażem wc: Obwodnicą Kielc bedę śmigała w kierunku północnym na wielkanoc 2014, a na południe po świętach, a w tym roku wszystkie święta z teściami w BB. Tak wiec jeśli parapetówka będzie w terminie okołoświątecznym to wpadnę Edytowane 1 Marca 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 no czyli po drodze będziesz miała:) a swoje dzieło obejrzeć musisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 01.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Wrzucam jeszcze wersję z krótszym blatem, ale za to z płytką szafeczką (głębokość komina) na kosmetyki. W szufladach (głębokie na 50cm) pod blatem umywalki będziesz mogła trzymać np. zapasowe ręczniki. A tak w ogóle przyglądam sie temu nowemu ustawieniu Twojej łazienki i coraz bardziej mi się podoba Jeśli nie przeszkadza Ci, że będzie trzeba wskoczyć do wanny aby okno otworzyć. Edytowane 1 Marca 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moniss wrzuć jeszcze raz załącznik bo znów mi się nie wyświetla:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moniss pomysł z szafką super! Jesteś genialna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moniss a jakby dać 2 takie szafki:confused: tzn. jedna nad wanną tak jak zrobiłaś a druga w rogu koło drzwi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 01.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dobry wieczor Wszystkim, moniss, super wizki robisz! monia, mozesz mi powiedziec, jakie masz wymiary tej lazienki? Mam identyczny uklad w planie, tzn zastanawiam sie czy mi sie kabina zmiesci. Ale ustawienie ma byc tak jak u Ciebie, Dzieki Wanne masz 150x70, prawda? A kabine 90x90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Maciejka2 łazienka jest 265x237cm, krotsza ściana to ta z drzwiami. W wersji wanna pod oknem planujemy wannę 150x70, w wersji wanna obok prysznica wanna będzie musiała być 140x70, bo dochodzi ścianka murowana. Na razie obie wersje mi się podobają i dumam i dumam co lepiej... Prysznic 90x90, bez brodzika tylko dopływ liniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 01.03.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hej monia, dziekuje za odpowiedz Moja lazienka ma 2x3m, to tez daje 6m2 . Mnie sie bardziej podoba wersja z wanna pod oknem. Tez mam okno w tym samym miejscu co Ty. My jestesmy b.wysocy i raczej wanna u nas bedzie miala min.170cm dlugosci. Prysznic raczej tez 90x90. Znajomi maja kabine 70-siatke i maz sie nie zmiescil. To nasza jedyna lazienka (nie liczac WC). Porazka :/ Aaa, i robie na 100% bidetke kolo kibelka. Pozdrawiam imienniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 01.03.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) monia_ przy tym ustawieniu dałam wannę o dł. 160cm, bo krótsza wyglądała naprawdę okropnie. Przy starym układzie była wanna o dł. 150cm, a ścianka z wnękami pomiędzy prysznicem a wanną z płyt gips-kartonowych (mój ojciec w dawnych czasach robił nawet ze sklejki + na to płytki i przetrwało to w dobrym stanie ponad 20lat). Co do drugiej szafki, to naprawdę jest Ci potrzebna z praktycznego punktu widzenia, czy po prostu masz taki gest do wydawania pieniędzy na dodatkowe meble Szafkę koło komina wrzuciłam z czysto praktycznych potrzeb, no dobrze wizualnych także zamiast przedłużania blatu, który właściwie niczemu praktycznemu nie służył. No ale mówisz i masz: Edytowane 1 Marca 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 01.03.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jeśli nie przeszkadza Ci, że będzie trzeba wskoczyć do wanny aby okno otworzyć. Mam taki układ w obecnym mieszkaniu i naprawdę jest ok. Chyba nie zdarzyło mi się włazić do wanny, żeby okno otworzyć. A mieszkam tu 3 lata. Tylko do mycia musiałam się instalować w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 01.03.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 moniss ja dusigrosz jestem, a poza tym z praktycznych względów to jeszcze sama nie mam pojęcia co mi bedzie potrzebne, pewnie wyjdzie w praniu:P Jednak wersja z 2 szafkami mi się nie podoba, więc jak mawia mój mąż "trudno będzie taniej":P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts