Venus_m 26.01.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Troche drogo, ale to polka Amanda/Alex Paradyza. Jednak biorac pod uwage metraz to chyba cena normalna, trzebaby zrobic proste dzialanie w przeliczeniu na mniejszy format plytek. Cos z oranzem mial chyba tez Tubądzin seria capri/caprio sama nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mea zainteresowanie jest, bo ja np teraz mam czas. Zle zaczelas, a te ciagle wykrzykniki nie pomagaja. Przez twoje posty mam wrazenie ze na codzien nie jestes zbyt przyjaznym czlowiekiem. Na przyszlosc zalecam wiecej cierpliwosci i nie wydawania pochopnych osadow co do pomocy na forum. po prostu jestes podatna na prowokacje to prawie zawsze dziala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Mea oczywiscie moze sie tak wydawac. Ja wyszlam z zalozenia, ze rece Ci opadaja, a skoro mam chwile czasu to moge pomyslec razem z toba. Sama mialam wiele takich momentow, jednak pomocy szukalam wtedy u swoich bliskich, ale forum tez od tego jest Kazda z nas ma swoja racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) wracajac do tematu lazienki ... tak teraz na to patrze i widze ze moznaby zrobic wysoki murek na rowno z blatem umywalkowym /troche trzeba by wanne przesunac do srodka/ ... byloby to chyba dobre ...wtedy umawlke moznaby dac troche blizej wanny a ten naroznik od strony drzwi zrobic polokragly !!! ... taki blat moglby byc ladnie wykonczony jakas mozaika ... Edytowane 26 Stycznia 2011 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.01.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 jerunia, mea! dziewczynom to się chyba jakiś order należy za taką cierpliwość... (bynajmniej nie chodzi mi o Twoją łazienkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 jerunia, mea! dziewczynom to się chyba jakiś order należy za taką cierpliwość... (bynajmniej nie chodzi mi o Twoją łazienkę) oj biedactwa ... ale popatrz ... tu wkurzylam dziewczyny /efet przemyslanego dzialania/ i otrzymalam zasadniczo to co chcialam czyli jakies konkrety zwiazane z ustawieniem mojej lazienki ... na watku kuchennym tez wkleilam moj projekt ... i co ?? i venus napisala mi ze najpierw powinnam wkleic rzuty czy cos zanim zaczne szukac miejsca na telewizor /tez pretekst w celu zwrocenia na siebie uwagi/ nawet nie chcialo sie jej cofnac strone do tylu zeby zobaczyc co wrzucilam !! w temacie kuchni jedyne co sie dowiedzialam /za co bardzo dziekuje/ to to ze sa baterie ktore mozna montowac przy oknie!! /podziekowania dla Anulek/ jakies wnioski - jak sie jest grzecznym i przecietnym ... wrzuca sie przecietne pomysly to sie zostaje delikatnie mowiac pominietym milczeniem !! wiec czasem warto wdziac czarna skore i zrobic troche szumu wokol wlasnych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) jesteś straszną manipulantką. Podchodzi mi to wręcz pod powiedzenie " po trupach do celu". Ale cieszę się, że otrzymałaś to, co chciałaś... Chyba jesteś z siebie dumna. Ale żeby nie zaśmiecać wątku, patrzyłam dziś na łazienki i ... Na szczęście można kupić taki a la parawan na wannę, co by oddzielał ją od prysznica Robi go np firma radaway (może się komuś ta informacja przyda). Edytowane 26 Stycznia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 26.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 oj biedactwa ... jakies wnioski - jak sie jest grzecznym i przecietnym ... wrzuca sie przecietne pomysly to sie zostaje delikatnie mowiac pominietym milczeniem !! wiec czasem warto wdziac czarna skore i zrobic troche szumu wokol wlasnych problemow mea no co jak co ale ja takiego wrażenia tutaj nie odniosłam. Nie każdy ma czas na to żeby śledzić forum, czasem ktoś nie ma pomysłu. a akuratnie nakrzyczenie na kogoś nic dobrego nie wnosi i wchodząc do społeczności jaką jest też FM trzeba uszanować jej zasady. zresztą ... venus chyba dobrze oceniła Twoje wypowiedzi kilka postów temu. Tutaj nikt nic nie musi, poświęca własny czas i energię, nikomu nic nie płacisz więc czemu wymagasz? ... i teraz pytanie - czy Ty pomagasz innym? Pofatygowałam się i przejrzałam tytuły tematów w których umieszczałaś posty i co ? dominują te gdzie masz swoje posty na temat swojego domu i swoich problemów... wniosek dla mnie dość prosty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Pofatygowałam się i przejrzałam tytuły tematów w których umieszczałaś posty i co ? dominują te gdzie masz swoje posty na temat swojego domu i swoich problemów... wniosek dla mnie dość prosty! serdecznie zapraszam na watek rybnicki ba nawet na spotkanie rybnickiej grupy ... albo nie ... nie zapraszam ... wiesz przez 700 postow trudno rozwiazywac tylko wlasne problemy ... ale kurna co ci do tego ... boze blogoslaw wolnosc slowan na forach internetowych ech zostawie ta wasza piaskownice w spokoju ... zabieram moje zabawki i ide bawic sie do siebie ... nie moge sobie podarowac i walne kilka wykrzyknikow na koniec !!!!! o ... od razu lepiej !!! Edytowane 26 Stycznia 2011 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Oj dziewczyny nie ma sie co spierac czy ktos prowokowal czy nie Jak juz mowilam wczesniej staralam sie pomoc bo mialam czas, zadnego konkretnego i wspanialego pomyslu nie podrzucilam bo go nie mialam, ot takie wolne mysli jak widze ze komus podobno rece opadaja. Nastepnym razem nie bede ragowac bo przez to zasmieca sie tylko watek (co i ja swoim postem czynie) udowadniajac swoje racje. Mea zycze samych slusznych wyborow, a kosmicznej kabinie nadal nie jestem przychylna choc bym chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kliper 26.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 No to ja wkleję moje próby "wizualizacji" mojej łazienki Najpierw widok z góry http://img39.imageshack.us/img39/2559/zgryu.jpg http://img843.imageshack.us/img843/259/rotacja.jpg http://img511.imageshack.us/img511/7029/zprzodu.jpg Płytki mają być do wysokości kabiny. lustro po prawej na całej szerokości ściany, lustro na wprost drzwi chyba jednak do grzejnika, bo nie mam pomysłu gdzie indziej mogłabym go dać - chyba,że na WC ?No i raczej płytki jednokolorowe, chyba , że "pojechać po bandzie i jako przedłużenie luster dac inny kolor, np. czerwony, może czarny, może pomarańczowy. Umywalka też raczej na jakimś mebelku - może wiszącym nie stojacym? Dużo wątpliwości i już zaczynam myśleć, że to wyzwanie ponad moje siły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 e tem nie poddawaj sie za 100 razem Cie olsni Chyba takie podzielenie sciany na 2 kolory nie uczyni jej przestrzenna...na takim metrazu bardzo ostroznie z kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.01.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 @kliperif i were you... grzejnik na tą ścianę po prawej od drzwi. jasne, one trochę odstają, ale to jest ok 7-10 cm. dojdzie ci framuga, która siłą rzeczy zajmie kilka cm i w efekcie "odstawanie" grzejnika nie będzie dostrzegalne. umywalka na wprost wejścia, ale odjechana nieco od ściany, kibelek obok. i wówczas lustro przez całą szerość. taki lustrzany narożnik mi się nie podoba. nie zgrywa mi się z niczym, tj. w szczególności nie kończy się równo z szafką czy nie sięga końca ściany, nasuwa skojarzenie z dwoma stanowiskami, których tu nie ma. rozważyłabym też kwestię takiego połączenia kolorystycznego, tj. ciemniejsza góra, jasny dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 27.01.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Kliper a jaki masz metraż tej łazienki? Ja mam bardzo podobnie tzn też mam tak drzwi, kabinę i kibelek dokładnie w tym samym miejscu. Tylko na ścianie na wprost wejścia mam okno. Grzejnik dałam na ścianie na prawo od drzwi (tak jak proponuje duś) a za nim mam umywalkę a nad umywalką duże lustro. Tzn w tej chwili mam wykończone płytki,jest lustro, grzejnik i drzwi a reszta czeka na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.01.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Dziewczyny, kurczę, mnie ta łazienka dobije (nie mówiąc już o salonie!). Ja byłam wczoraj na łazienkach, widziałam wannę 150 cm i wydaje mi się za mała Od biedy zmieści się 160 - ale najbardziej mi się podobają te na 170 cm... Ale obok będą drzwi i obawiam się, że obchodzenie wanny będzie bardzo niewygodne. A gdyby tak zamienić ustawienie stronami? i na ściankę ze skośna ścianą dać wannę i prysznic, a na ścianę z drzwiami dać umywalki i kibelek? Albo obok prysznica dac umywalki, a koło wanny kibelek? Jak myślicie? Aha, zależy mi, żeby prysznic był jak największy, bo to z niego się częściej korzysta, ale boję się że mała wanna będzie wyglądała... głupio? Wcześniejszy układ (tylko wanna miala być kanciasta): długość ścianki z drzwiami: 305 cm (do drzwi) długość ścianki na przeciwko drzwi: 280 cm (do tego dochodzą jeszcze płytki) Edytowane 27 Stycznia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kliper 27.01.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Kliper a jaki masz metraż tej łazienki? Ja mam bardzo podobnie tzn też mam tak drzwi, kabinę i kibelek dokładnie w tym samym miejscu. Tylko na ścianie na wprost wejścia mam okno. Grzejnik dałam na ścianie na prawo od drzwi (tak jak proponuje duś) a za nim mam umywalkę a nad umywalką duże lustro. Tzn w tej chwili mam wykończone płytki,jest lustro, grzejnik i drzwi a reszta czeka na montaż. Łazienka ma 1,65 x 1,75 także metraż zabójczy , całe 2,89 m2 Faktycznie bęzie i tak tyle przeróbek instalacji, że przejadę z grzejnikiem na prawa stronę przy drzwiach i lustro naprzeciwko wejścia będzie na całej szerokoci ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Naberia ale to tez zalezy jak duzy skos masz. Bo prysznic pod skosem (duzym) to chyba nie bedzie wygodny w korzystaniu. Wanna 150 faktycznie dla mnie tez wyglada smiesznie. Kolejna sprawa to nawet gdyby udalo sie to zamienic stronami to czy korzystanie z lustra pod skosem lub na skosie bedzie wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.01.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 yyy, ale skos w sensie ściana pod kątem (jak na wizualce), nie wiem jak to nazwać, ale nie chodzi o niższy sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 aaa! to zmienia postac rzeczy Tyle tylko ze pierwsze co bedziesz widziala wchodzac do lazienki do wanna i prysznic, a nie ladny blat z umywalkami i optycznie powiekszajace lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 to prawda Chyba, że dam lustro ładne nad wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts