Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Drogi greku

pewnie ,że można przyjąć sobie wszystko, zarówno te najbardziej prawdopodobne jak i nieprawdopodobne sytuacje. Nie będziemy się licytować.

Przyznasz jednak ,że stawianie, dosyć przypadkowe zresztą, autorytatywnego stanu z góry za niewykonalny jest zbyt daleko idącym stwierdzeniem, kogoś kto tak pewnie a czasem beztrosko radzi innym.

Po Twojej wypowiedzi sądzę, że Ty byś tego jednak nie zrobił.

Rozumiem ,że chciałeś skarcić takiego cwaniaka i chama jak ja, co świadczy dobrze o Twojej wrażliwości ale nie trafiło w prawdziwe intencje tegoż indywiduum.:)

Kończę już, jeszcze raz Cię pozdrawiam i Wesołych świąt.

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eko_zgonuś, nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi, ale starałam się pomimo braku odpowiednich płytek :)

Dobrałam odpowiedniki w miarę kolorystycznie dopasowane do serii Metalic Opoczno.

tak o to chodziło, bardzo pomogłaś! Czy możesz wrzucić więcej foto tego co Ci wyszło? ściana obok wc, która jest teraz biała ma byc cała niebieska bez płytek. Mogę prosić? ;)

zastanawiam się nad podłogą właśnie jaki kolor, czy jeden z tych metaliców opoczna, czy szukać cos innego. z kolei 4 rodzaje płytek w takiej małej łazience wydaje się, że przesada...

jedna ważna decyzja już podjęta, ściana do wyburzenia i robimy jedno pomieszczenie :)

Edytowane przez eko_zgonuś

zastanawiam się nad podłogą właśnie jaki kolor, czy jeden z tych metaliców opoczna, czy szukać cos innego. z kolei 4 rodzaje płytek w takiej małej łazience wydaje się, że przesada...

jedna ważna decyzja już podjęta, ściana do wyburzenia i robimy jedno pomieszczenie :)

Masz rację, co za dużo to niezdrowo ;)

Bym została przy tych 3 rodzajach:

- grafit wybraleś na stelaż i niech tam już zostanie + ewentualnie ten pas na podłodze do pary :)

- wybierz srebrną lub białą płytkę jako bazę

Na wcześniejszych wizualizacjach bazą jest srebrna płytka a poniżej biała (srebrna jest tylko dopełnieniem pod umywaką, na obudowie wanny i pas nad wanną)

eko_zgnuś.jpg

[ATTACH=CONFIG]180289[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180290[/ATTACH] HEJ WSZYSTKIM a co myslicie o mojej łazience??pozdawiam

Bardzo mi się podoba, ale dałabym drabinkę wyżej i dekor nad wc bym poszerzyła lub zlikwidowała.

Brakuje mi jeszcze tylko jakichś schowków na kosmetyki, chyba że będą w koszyczkach na półce obok ręczników...

A tak w ogóle, to co to za płytki?

Edytowane przez moniss

Więc tak co do drabinki to na pewno się nie zmieści, więc zostaje tam gdzie była na początku. Jeśli chodzi o to miejsce do bidetu to ja mam 185cm, a jak stoję w miejscu gdzie miałby się on znajdować no to mam jeszcze z 10 cm do skosu, więc bidet tam może być. A co do pomysłu z pudłami to też się wszystko zgadza. A nad co do grafik to już chyba zostawię wybór rodzicom.

moniss

Czy Twoje wizualizacje mojej łazienki mogę wrzucić sobie do dziennika budowy ku pamięci?? :hug:

_________________________________________________________________________________________________________________________

Życzę Wam Nam wszystkim cudownych Świąt Wielkanocnych !!

Żebyście odpoczęły!!

Żebyście ani Wy, ani Wasze rodziny nie chorowali!

I żeby wreszcie Wiosna przyszła, bo już dość mam zimna!!!

http://img803.imageshack.us/img803/2097/dsc0045bp.jpg

Mam wielką prośbę: mam straszny problem z dolą łazienką :( Powstała z połączenia pralni i WC, dlatego jest taka wąska.:rolleyes:

Planuję duzy prysznic z szybą typu walk in, wc, umywalkę z szafką oraz pralkę.

Scianka dzieląca ma długość 100cm, ale planuję ją przyciąć do 90cm, aby swobodnie sie poruszac.

Na podłogę planuję płytki drewnopodobne a na ściany jakieś szare (jakie? jakas podpowiedz? wolałabym nie kłaść gresu)/

PROSZĘ O POMOC :p, please , czy taki układ ma sens??? To będzie najbardziej oblegana łazienka w domu.

lazienkka dol.jpg

Hej

Mam piekielny problem z łazienką. Kompletnie brak pomysłów.. Może ktoś z Was mógłby stworzyć jakaś wizualizację i wspomóc?

Wiem tyle że chce łazienkę w kolorach brąz, złoty coś w takiej tonacji, może być sama brąz ( najlepiej ciemny) lub mieszanka. Przewidziałam tu wannę, bo na prysznic brak fizycznej możliwości i półki wnękowe mi się marzą ale jakoś nie widzę gdzie to umieść, żeby było fajnie i funkcjonalnie.

Proszę o pomoc

http://images47.fotosik.pl/1775/da5d64f4cd20d08d.jpg

http://images50.fotosik.pl/1907/ac407c2b8a22d730.jpg