asiazett 21.08.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 To zrob dokladnie taka sama wersje jak ta ostatnia- tyle,ze z plytkami drewopodobnymi - zamiast czarnego wrzuc upatrzona plytke czyli tylko biel i drewno No zobacz jak my podobnie myślimy Aż się zdublowało - hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 21.08.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 OK, zrobilam dwie próby : w jednej podłoga pod prysznicem cała ciemna, w drugiej ciemne i ściana i podłoga. asiazett będę miał zestaw natryskowy z drążkiem, więc nie wiem jakbym mogła te półeczki wypukłe w prysznicu umieścić (a tez mi ta wersja się podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 21.08.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 asiazett i ~~slonko~~ dziękuję, tu to samo tylko w innych płytkach. I co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 21.08.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Naszła mnie jeszcze taka myśl,że gdybym wybrała wersję z ciemnymi płytkami to z wszystkimi dodatkami mogłabym w jakiś kolor albo w drewno pójść i ocieplić .. a jeśli wybiorę płytki drewnopodobne to chyba tylko biel wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Teraz prysznic wygląda bardzo dobrze Mnie podoba się wersja z drewnem, ale wannę chyba zostawiłabym białą , no może jak odsuniesz ją od ściany - jak mówią dziewczyny - wtedy półeczki mogłyby pozostać w drewnie Ale metamorfoza projektu - niesamowita. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 21.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 malka a którą wersję prysznicową byś radziła? cała ściana i podłoga czy może te wypośrodkowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=207676&d=1377085919 ta mi się podoba najbardziej Jest taka lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 21.08.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) m-333 Ładnie wygląda ściana prysznicowa tylko z pasem czerni (wersja 1).Ale to co wskazała malka też jest fajne (byleby z białą wanną). Wersja z pełną drewnianą podłogą pod prysznicem a tylko pasem drewna na ścianie też jest OK. Skoro masz niedużą odległość pomiędzy prysznicem a wanną, to pomyśl może o walk-in zamiast kabiny z drzwiami: szyba tylko od strony umywalek. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 21.08.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Teraz prysznic wygląda bardzo dobrze Mnie podoba się wersja z drewnem, ale wannę chyba zostawiłabym białą , no może jak odsuniesz ją od ściany - jak mówią dziewczyny - wtedy półeczki mogłyby pozostać w drewnie Ale metamorfoza projektu - niesamowita. Brawo Brawa należą się wam Kochane.. duś, malka,moniss, Stefany, slonko, ewa , asiazett - Lista pomagających długa ak to juz bywa (a przynajmniej jest ze mną), że jak przychodzi podjąć wreszcie decyzje które mnie dotyczą, nie moge sie zdecydować i ciężko pozostać obiektywną. Szczególnie gdy podoba się ZBYT WIELE .. A to jeszcze nie koniec zabawy.. Czekam na resztę opinii i rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 21.08.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziewczyny,a moze zeby ożywić trochę tą sciane to wstawić szafkę retro a nad nią lustro w czarnej ramie jak na zdjęciu które wstawiłam? Bo mąż sie uparł, że jest za biało i tak nie chce. A ja juz nie mam sił, nie potrafię sama zrobić wizualizacji, i im wiecej o tym myslę tym mniej wiem.... A czs nagli Dodam tylko, ze kafle są białe w srebrne paseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 21.08.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Aaa i oczywiście bez dekoru kwiatowego który jest na wizualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziewczyny,a moze zeby ożywić trochę tą sciane to wstawić szafkę retro a nad nią lustro w czarnej ramie jak na zdjęciu które wstawiłam? Bo mąż sie uparł, że jest za biało i tak nie chce. A ja juz nie mam sił, nie potrafię sama zrobić wizualizacji, i im wiecej o tym myslę tym mniej wiem.... A czs nagli Dodam tylko, ze kafle są białe w srebrne paseczki. Taka szafka determinuje inne dodatki. Moim zdaniem idąc w tę stronę, możesz poszaleć z glamurem. Kryształowe lampy, srebrna rama lustra i tepe. Biała , czy czarno biała baza jest doskonała do takich "szaleństw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 21.08.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Styl glamur zawsze mi sie podobał, kryształowe lampy to to co kocham, ale co miałabym zdobic ze scianą z prysznicem zeby był "ład i skłd"? bo na to pomysłu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.08.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 m-333 mi też się bardziej podoba ta wersja z węższym pasem pod prysznicem. Czy wybierzesz czarny, czy drewno - to już wydaje mi się kwestia bardzo indywidualna. A może jednak pokusisz się na baterię podtynkową? Tym bardziej, że łatwo było by ją w tym przetrzennym szkielecie półek zamontować Madzik82 mój tata ma swoją łazienkę wyłożoną tymi płytkami i właśnie w stylu glamour, więc z czystym sumieniem i świadomością mogę dać błogosławieństwo pomysłowi z tą półeczką pod umywalkę, która pokazałaś Bardzo ładnie sie to razem komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.08.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Styl glamur zawsze mi sie podobał, kryształowe lampy to to co kocham, ale co miałabym zdobic ze scianą z prysznicem zeby był "ład i skłd"? bo na to pomysłu nie mam. Jak dla mnie tej ścianie nic nie brakuje, poza tym, że biały dekor na WC bardziej mi się podobał. Masz czarny element w kabinie i ładne białe dekory. Czarny miałby być tylko dodatkiem i podkreśleniem tej reszty w bieli, więc wg mnie ta ilość czarnego była by wystarczająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelka-myszka 21.08.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam, nie mam pomysłu na moją malutką łazienkę. Wymiary to 1,4X1,7. Oto przykładowe wizualizacje. Proszę o jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 21.08.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzieki za rady Widzę światełko w tunelu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelka-myszka 21.08.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 I jeszcze te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasza120 21.08.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Bardzo dziękuję za podpowiedzi! Ogłaszam głosowanie - który projekt łazienki wybrać - ładniejszy, czy bardziej funkcjonalny (z szafką nad geberitem) 1: 2: Co do kącika gospodarczego... Pewien czas temu, któraś z dziewczyn pisała i pokazywała pralkę umieszczoną na półce nad podłogą. Pod półką było miejsce na kosze na ciuchy do prania. Rozmawialiśmy z płytkarzem i chyba postawimy pralkę na wysokości okolo 80-100 cm na półce - nie będzie wtedy problemu z wstawieniem pralki i potem z niej korzystaniem (jest bardzo blisko toalety). Pod spodem jeśli nie kosz na pranie (bo będzie problem z wysuwaniem), to miejsce na proszki, detergenty, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ewelka , dlaczego umywalka jest przysunięta do kabiny ??Możesz ją dać na środek, lub bliżej lewej ściany ? Ja niecierpię opłytkowanych półeczek z k-g , więc nie będę obiektywna, bo w każdej wersji się przewijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts