Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz prysznic wygląda bardzo dobrze :lol:

Mnie podoba się wersja z drewnem, ale wannę chyba zostawiłabym białą , no może jak odsuniesz ją od ściany - jak mówią dziewczyny - wtedy półeczki mogłyby pozostać w drewnie :)

Ale metamorfoza projektu - niesamowita. Brawo

m-333

Ładnie wygląda ściana prysznicowa tylko z pasem czerni (wersja 1).

Ale to co wskazała malka też jest fajne (byleby z białą wanną). Wersja z pełną drewnianą podłogą pod prysznicem a tylko pasem drewna na ścianie też jest OK.

Skoro masz niedużą odległość pomiędzy prysznicem a wanną, to pomyśl może o walk-in zamiast kabiny z drzwiami: szyba tylko od strony umywalek.

Edytowane przez moniss

Teraz prysznic wygląda bardzo dobrze :lol:

Mnie podoba się wersja z drewnem, ale wannę chyba zostawiłabym białą , no może jak odsuniesz ją od ściany - jak mówią dziewczyny - wtedy półeczki mogłyby pozostać w drewnie :)

Ale metamorfoza projektu - niesamowita. Brawo

Brawa należą się wam Kochane.. duś, malka,moniss, Stefany, slonko, ewa , asiazett -:hug:

Lista pomagających długa :D ak to juz bywa (a przynajmniej jest ze mną), że jak przychodzi podjąć wreszcie decyzje które mnie dotyczą, nie moge sie zdecydować i ciężko pozostać obiektywną. Szczególnie gdy podoba się ZBYT WIELE ..:oops: A to jeszcze nie koniec zabawy..:cool: Czekam na resztę opinii i rad.

Dziewczyny,a moze zeby ożywić trochę tą sciane to wstawić szafkę retro a nad nią lustro w czarnej ramie jak na zdjęciu które wstawiłam? Bo mąż sie uparł, że jest za biało i tak nie chce. A ja juz nie mam sił, nie potrafię sama zrobić wizualizacji, i im wiecej o tym myslę tym mniej wiem.... A czs nagli :( Dodam tylko, ze kafle są białe w srebrne paseczki.

2.jpg

0.jpg

resize$600-600-1,text$mabo.jpg

Dziewczyny,a moze zeby ożywić trochę tą sciane to wstawić szafkę retro a nad nią lustro w czarnej ramie jak na zdjęciu które wstawiłam? Bo mąż sie uparł, że jest za biało i tak nie chce. A ja juz nie mam sił, nie potrafię sama zrobić wizualizacji, i im wiecej o tym myslę tym mniej wiem.... A czs nagli :( Dodam tylko, ze kafle są białe w srebrne paseczki.

Taka szafka determinuje inne dodatki.

Moim zdaniem idąc w tę stronę, możesz poszaleć z glamurem.

Kryształowe lampy, srebrna rama lustra i tepe.

Biała , czy czarno biała baza jest doskonała do takich "szaleństw"

m-333 mi też się bardziej podoba ta wersja z węższym pasem pod prysznicem. Czy wybierzesz czarny, czy drewno - to już wydaje mi się kwestia bardzo indywidualna. A może jednak pokusisz się na baterię podtynkową? Tym bardziej, że łatwo było by ją w tym przetrzennym szkielecie półek zamontować :yes:

Madzik82 mój tata ma swoją łazienkę wyłożoną tymi płytkami i właśnie w stylu glamour, więc z czystym sumieniem i świadomością mogę dać błogosławieństwo pomysłowi z tą półeczką pod umywalkę, która pokazałaś :yes: Bardzo ładnie sie to razem komponuje :wave:

Styl glamur zawsze mi sie podobał, kryształowe lampy to to co kocham, ale co miałabym zdobic ze scianą z prysznicem zeby był "ład i skłd"? bo na to pomysłu nie mam.

Jak dla mnie tej ścianie nic nie brakuje, poza tym, że biały dekor na WC bardziej mi się podobał. Masz czarny element w kabinie i ładne białe dekory. Czarny miałby być tylko dodatkiem i podkreśleniem tej reszty w bieli, więc wg mnie ta ilość czarnego była by wystarczająca... :yes:

Bardzo dziękuję za podpowiedzi! :)

Ogłaszam głosowanie - który projekt łazienki wybrać - ładniejszy, czy bardziej funkcjonalny (z szafką nad geberitem) :)

1: 2_1.jpg2_2.jpg

2: 1_1.jpg

Co do kącika gospodarczego... Pewien czas temu, któraś z dziewczyn pisała i pokazywała pralkę umieszczoną na półce nad podłogą. Pod półką było miejsce na kosze na ciuchy do prania.

Rozmawialiśmy z płytkarzem i chyba postawimy pralkę na wysokości okolo 80-100 cm na półce - nie będzie wtedy problemu z wstawieniem pralki i potem z niej korzystaniem (jest bardzo blisko toalety). Pod spodem jeśli nie kosz na pranie (bo będzie problem z wysuwaniem), to miejsce na proszki, detergenty, itp.

Ewelka , dlaczego umywalka jest przysunięta do kabiny ??

Możesz ją dać na środek, lub bliżej lewej ściany ?

Ja niecierpię opłytkowanych półeczek z k-g , więc nie będę obiektywna, bo w każdej wersji się przewijają.