kori 05.09.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 o to mi dokładnie chodziło[ATTACH=CONFIG]210331[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.09.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 mi się to podoba. szarą płytkę dałabym również na boki tej wnęki przy wannie - żeby cała wnęka była w szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 05.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 mi się to podoba. szarą płytkę dałabym również na boki tej wnęki przy wannie - żeby cała wnęka była w szarości Jezeli to do mnie, to sugerowalam sie tym projektem (wyszukanym w necie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.09.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 kori - bez mozaiki wnęka przy wannie wygląda na przypadkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.09.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Elfir jak sprawuje sie mozaika blisko źródeł wody?? Czy to prawda ze bardzo sie brudzi?? Mi też osobiście pasuje.mozaika.przy tej wnece nad wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.09.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 nigdy nie miałam mozaiki. Nie umowim powiezieć. Z tego, co widze mozaiki ludzie używają pod prysznicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 06.09.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Witam ponownie Kobietki, dzięki Wam udało mi się doprowadzić do ładu moja lazienkę a teraz znowu musze prosić o pomoc . A zapytania mam takie: poniewaz fugę na podłodze zaplanowałam ciemną..czy do płytek białych na ścianie mogę dać białą czy jasnoszarą? Czy szara nie poszatkuje mi powierzchni ścian? Nigdzie nie mogę znaleźć choćby poglądowych fotek..Czy jest jakaś fuga, którą polecacie szczególnie? Nie ukrywam,że liczę na was, bo w tej kwestii pojęcia nie mam żadnego a dosłownie za dzień-dwa muszę zamówić .. Żadnej wiedzy.. No i najważniejsze.. wybraliśmy też płytki Stragres Wood Look Roble - płytka jest w różnych tonacjach i przy niej mam prawdziwą zagwozdkę..Zdaję sobie sprawę,że idealnie nie dobiorę, ale może wiecie, jakie są "bezpieczne"? Załączam skrawek łazienki i płytkę. Będę wdzięczna zakażą radę. Edytowane 6 Września 2013 przez m-333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 06.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ja bym nie dała szarej fugi do jasnych płytek, nieładnie poszatkuje Ci to powierzchnię. Ja do jasnych płytek Harion dałam fugę Sopro w kolorze jaśmin i jestem zadowolona, fugę mam ok 1,5 mm. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 06.09.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A tak na marginesie nie kusi Cię zrobienie drewnopodobnej podłogi?... wiem, wiem... mieszam Jedno jest pewne - byłaby zdecydowanie łatwiejsza w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 06.09.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Raczej nie.. Wtedy musialabym pousuwać drewnopodobne wstawki, bo chyba byłoby już za dużo..A mąż nie chce całkowicie bialych scian Sprawdzę tą jaśminową fugę , dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 06.09.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ja mialam pozyczone wzorniki i dopasowywalam kolory na miejscu. Pierwsza firma, ktora byla brana pod uwage to Mapei, druga Ceresit - i ta, okazalo sie, kolorem bardziej pasowala do plytek drewnopodobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.09.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 dzieki naszej ulubionej projektantce mamy już ostatnią opcję. teraz wybór jest prosty, albo jedna wersja albo druga:-) Pierwsza cieplejsza, a druga bardziej wyrazista i kontrastujaca w pierwszej wersji ew moglibyśmy zmienić szarą płytkę we wnece nad wanną na mozaikę (z tej samej serii co szara płytka - podłoga i szara płytka nad umywalką) 1. ciepła [ATTACH=CONFIG]210588[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210589[/ATTACH] 2 kontrasty [ATTACH=CONFIG]210591[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210592[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.09.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 wersja 2, tylko przy umywalce płytki jak nad wanną (nie we wnęce).teraz wydaje się, że mają inny odcień i fakturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.09.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 dzięki Elfirku, mi osobiscie wersja 1 bo wydaje sie bardzo ciepła, za to M wersja 2 nie bedzie lekko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.09.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 dzieki duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 06.09.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Kori, czy mi się wydaje czy rzeczywiscie w wersji pierwszej obudowa stelaża jest w beżu a płytki przy umywalce w szarości, a na dodatek o innej fakturze? Ale poza tym stawiałabym na coś wyrazistego we wnęce, oraz na umywalkę naszafkową a nie nablatową. Na chwilę obecną lepiej prezentuje się wersja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.09.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 moniss obudowa stelaza wc jest bezowa, a łytki nad umywalką szare. Strukutra ta sama tj. jedna linia, ale wizualizacja do końca tego nie oddajez tą wnęką jeszcze do przemyślenia, a masz moze jakiś pomyśł na nią?? jaka ew płytkę tam zastosować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 06.09.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Ta ciemna mozaika jest OK, ale może "drewno" z obudowy wanny też wyglądało by dobrzejako "drewniana" mozaika (np. jak w kolekcji Noce by My Way Paradyża)? Łazienki w szarości i "drewnie": Poza tym, jeśli mówimy o wersji 1, to ścianę przy umywalce też zrobiłabym w beżu skoro stelaż wc jest w tym kolorze. Chociaż osobiście to wybrałabym do łazienki albo beż albo szarość + "drewno" + biel + ewentualnie akcent kolorystyczny Edytowane 6 Września 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.09.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 no tak, ale gdy damy bez nad umywalka i stelażem, to boje się ze wszystko się zleje ze sobaa tak jest taka strefa przy umywakle i na podłodze w jednym kolorzedalej ciepła kolorystyka bez z drewnem no i w tą wnękę przełamałabym szarą mozaiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.09.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Kori, ja wybrałabym nr 1. A jeśli już nawet nr 2 to nie z taką podłużną mozaiką, tylko zwykłą, kwadratową drobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts