kori 07.09.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 a ja sobie tak myślę zeby zrobić wersje 1 i juz nie dawać mozaiki na obudowie wc. Nie sądzicie ze gdy tam dam mozaikę, wc bedzie punktem który najbardziej będzie zwracał na siebie uwagę??? czyli zostawić wersję 1.[ATTACH=CONFIG]210642[/ATTACH]natomiast nad umywalką i obudową wc oraz nad wanną (wnęka) zamiast szarej płytki dać szarą mozaikę ale w odcieniu szarości, co podłoga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 07.09.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Kori - nr 1. Nie podoba mi sie, jak kibelek jest wyeksponowany, a przy tej mozaice, to on pierwszy rzuca sie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.09.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 dzieki ewa mam podobne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.09.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 słuchacje, a jak zastosuje taką baterię przy wannie jak na wizualizacji, to jak się do niej dostać, tj, w jaki sposób zrobić płytkę rewizyjną???hmmmmto jest zagłostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 07.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) albo jedna wersja albo druga:-) Pierwsza cieplejsza, a druga bardziej wyrazista i kontrastujaca Zdecydowanie pierwsza wersja. Jest schludnie i elegancko. Wnęka przy wannie fajnie wygląda. Miałbym tylko obawy o taśmy LED: czy chlapiąca woda i gorąca para nie uszkodzi LEDów lub zasilacza, czy się nie odkleją, czy nie będą widoczne podczas leżenia w wannie, czy nie będą razić, itp. Fajnie mogłaby też wyglądać wyłożona tymi samymi płytkami co obudowa wanny. Dobry pomysł ma też moniss, żeby zamontować umywalkę naszafkową. Ten 5-centymetrowy blat nic nie da. Będzie jedynie problematyczny przy czyszczeniu krawędzi między nim a umywalką. O mozaice przy kibelku pisałem już wcześniej - za bardzo wysuwała tron na pierwszy plan, a to nie on jest ozdobą tego pomieszczenia. Edytowane 7 Września 2013 przez Sniper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 07.09.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Albo w mozaice zrobić całą ścianę kibelkowo-umywalkową. Plus oczywiście wnęka nad wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.09.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dzięki.sniperMyślę zatem co.dac w tej wneceHmmmm Za rada moniss robimy.umywalkę.razem z szufladami bez żadnego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 08.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 a moze baterie od wanny, na tej scianie gdzie geberit i umywalka??tylko nie wiem czy nie bedzie przeszkadzał parawan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Witam Dziewczyny chciałabym prosić o pomoc w zaprojektowaniu łazienki. Wybraliśmy takie płytki ( są białe, matowe, tu jest złe światło... ) 31,6X63,2 na podłogę czarno-grafitowe 59,4X59,4 Ceramika Duravit http://www.duravit.pl/dimg/1688184_web2_mil_normal_2.jpg Prysznic ma byś ścianka postawiona z kafli + drzwi szklane 90cm, kabina może być szersza... Zdjęcia łazienki...: Z otwartych drzwi widać...: Po lewej stronie ściana 163cm, ;po prawej 395cm W rogu są dopływy wody i odpływ... Tu gdzie stoi geberit to ma być i WC i bidet , ściana ma 142cm Ta ściana ma 233cm Od rogu do okna jest 97cm Okno 60cm Od okna do rogu 125cm od rogu do drzwi 395cm 137cm po lewej stronie drzwi 26cm po prawej 24cm Plan łazienki Wysokość w łazience 251cm Czy coś muszę jeszcze podać aby móc rozmawiać o łazience jak ją zrobić? Edytowane 9 Września 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zylka85 10.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Witam. Czy ktoś z Was orientuje się co to za płytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mam wizki ze sklepu. Innych mieć nie będę miała, bo nie potrafię... Co o tych propozycjach sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 10.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mam zamiar dac lustro na calej dlugosci sciany, pytanie - czy odbijajacy sie w lustrze kaloryfer bedzie "draznil"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 bez przesady - to jest łazienka. logiczne że grzejnik też tam bedzie. a jeśli dasz go w kolorze zbliżonym do koloru scian, powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 11.09.2013 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 bez przesady - to jest łazienka. logiczne że grzejnik też tam bedzie. a jeśli dasz go w kolorze zbliżonym do koloru scian, powinno być ok Dzieki Dus, tak jak myslalam - zaczynam juz za bardzo swirowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pezotto 12.09.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Dwie małe łazienki, podpowiedzcie co ewentualnie zmienić? http://imageshack.us/a/img855/7715/8gy7.jpghttp://imageshack.us/a/img842/9307/7d14.jpg jak oświetlić czarna mozaika + płytki imitujące drewno? http://imageshack.us/a/img844/284/m9bu.jpghttp://imageshack.us/a/img844/2893/w1w1.jpg czego użyć do zakrycia kotła i zasobnika (po lewej)? rolety, blachy perforowanej nawiercanej? Edytowane 12 Września 2013 przez pezotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 12.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Arnika, jak nazywaja się Twoje białe płytki i czy te "pofalowane" nie sa przypadkiem lekko srebrzyste czy złotawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.09.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 pezotto, czy rozmieszczenie sanitariatów na 100% ma być właśnie takie? Bo coś mi z tym zgrzyta tak w jednej jak i w drugiej łazience.W łazience z wanną: na ścianie z lustrem wszystko bardzo ściśnięte, a naprzeciwko luz-blus.Łazienka z prysznicem: - za bardzo wyróżniony jest kibelek - gdyby był dokładnie naprzeciw umywalki miałoby to jakiś sens (np. taki pas płytek zrobiony na ścianie z lustrem, ewentualnie lub też nawet na podłodze łącząc wc z umywalką)- pod prysznicem ciemna płytka podstawowa, a wc w mozaice - lepsze byłoby jedno i to samo tu i tu- drabinka wciśnięta obok wc, daleko od umywalki a jeszcze dalej od prysznica- nie do końca jestem przekonana co do blatu w kształcie LCo do drzwi ukrywających kocioł, to na pewno nie blacha perforowana. Jeśli będą wysokości drzwi wejściowych, nie zabudowane od góry, to mogą być zwykłe z płyty (jeśli drzwi do łazienki będą białe, to drzwiczki także). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nie są ani srebrzyste, ani tym bardziej złote.. są białe matowe, ale nie taka bijąca po oczach biel, ale chyba też nie złamana. To Hiszpański Baldocer w super cenie.. i to za m2 Nie potrafiłam uchwycić tej płytki, był bardzo pochmurny dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Betka.. srebrzyste też były, ale cena zabiła by mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts