moniss 03.10.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Fototapeta z kaskadami podoba mi się najbardziej, a żeglarskie najmniej (latarnia i żagle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 04.10.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Wg mnie druga choć ja bym poszła w sepia, gdzie tylko jakiś element jest w kolorze jak np. tutaj http://www.google.com/imgres?sa=X&rlz=1C1AFAB_enPL465PL465&es_sm=93&biw=1280&bih=673&tbm=isch&tbnid=gmPFvj0HAcd6HM:&imgrefurl=http://www.newmedia-art.pl/fototapety_2/fototapeta-pomost-sepia.html&docid=jp6DgWXGTS8k9M&imgurl=http://www.newmedia-art.pl/product_picture/full_size/7f8681d51b05b6b055732ef6e6ebf254.jpg&w=550&h=550&ei=gLJOUruXG4Pbswbp4YH4Cw&zoom=1&ved=1t:3588,r:13,s:0,i:125&iact=rc&page=1&tbnh=187&tbnw=173&start=0&ndsp=19&tx=82&ty=103 czy tutaj http://www.google.com/imgres?start=166&sa=X&rlz=1C1AFAB_enPL465PL465&es_sm=93&biw=1280&bih=673&tbm=isch&tbnid=vQLZaoXh0f0xdM:&imgrefurl=http://www.twojefototapety.pl/%3F252,fototapeta-usta&docid=dan6kjV7ycVyhM&imgurl=http://www.twojefototapety.pl/files/usta%252520%252520sepia%252520-%252520kolor.jpg&w=298&h=402&ei=tbJOUujSJsye4wTvpYGgAg&zoom=1&ved=1t:3588,r:87,s:100,i:265&iact=rc&page=8&tbnh=193&tbnw=141&ndsp=25&tx=61&ty=31 Edytowane 4 Października 2013 przez AmelieJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 04.10.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Tak, ta jest niezła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 04.10.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Po dzisiejszym turne po sklepach mamy kilka kandydatów:1)Avangarda opoczno http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/342/1300342/product/glazura-avangarde-opoczno,main.jpg2)Modern Floral Tubądzin http://www.tanieplytki.pl/CategoryImages/MODERN%20floral.jpg3) Margot Domino http://www.santex.waw.pl/sklep/23386-54955-thickbox/domino_plytka_scienna_margot_bialy_36_25.jpg4) Secret Edeno Paradyż http://static.e-aranzacje.pl/e-projektanci/realizations/3306/big_6adf7254c0880e1a48d6c8014558f47a671ff9cd.jpg5) Vivida Vivido Paradyż http://www.ladneplytki.com.pl/sites/default/files/styles/medium/public/galeria/paradyz_-_vivida_2b.jpg Jak widać wszystkie oprócz pierwszej są czarno-białe. Zanim sie na któreś zdecydujemy musimy najpierw zrobić projekt łazienki zeby zobaczyć gdzie można użyć jakiegoś dekoru choć nie zależy mi na ich liczbie.Zastanawiam sie także czy dać płytki do sufitu czy do wysokości skosu a do sufitu to tylko na ścianie z wanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaola 04.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) witam, ja też wstawiam projekt swojej łazienki - wersja nr 1 Edytowane 4 Października 2013 przez olaola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 04.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Ola nie widać zdjęć Edit. już są Edytowane 4 Października 2013 przez AmelieJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaola 04.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Rozważam zamianę fioletu na czerwień, jak myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 04.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Niureczka ja bym 1 i 2 odrzuciła, motywy kwiatowe do mnie nie przemawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 04.10.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ola rozkład wg mnie ok. Strasznie dużo tego fioletu, w czerwieni wg mnie będzie gorzej to wyglądać.Ot chyba szybciej się znudzi i przynajmniej ja dostałabym oczopląsu. Szafka pod zlewem do czego ma nawiązywać? Do drzwi? A może biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaola 04.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A to jest projekt mojej "małej łazienki" Chyba taka wersja zostanie Aha drzwi będą białe a nie brązowe... Proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaola 04.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Szafka faktycznie nie taka, drzwi będą białe i szafka pewnie też. Umywalka będzie podwójna a lustro w poziomie... Pan projektant miał nansieść zmiany tylko czasu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 04.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ładna, jedyne co to lustro dałabym na całej szerokości tak jak są te płytki ? ala cegiełki ? albo choć bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 04.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Szafka faktycznie nie taka, drzwi będą białe i szafka pewnie też. Umywalka będzie podwójna a lustro w poziomie... Pan projektant miał nansieść zmiany tylko czasu nie ma... To myślę, że będzie ok i na pewno lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 04.10.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 OK.Nie będzie motywów marynistycznych,skłaniam się ku mostkom i uliczkom w sepii a jeszcze widziałam takie gałązki bawełny też ładne i delikatne.Niureczka ja jestem za secret edeno są piękne,tylko też nie przepadam za dekorami kwiatowymi.Ale to ma się Tobie przecież podobać.Olaola w pierwszej łazience zabrałabym 1 lub 2 paski płytek od góry i będzie super.A w drugiej jak dla mnie za dużo różnych płytek:cegiełka,mozaika biała,mozaika turkusowa z czegoś bym zrezygnowała-chyba z białej cegiełki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jujaro 04.10.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem okrutnie wściekła bo zapłaciłam sporo za projekt, z którego jestem generalnie średnio zadowolona. W zasadzie to dokładnie nie wiem co bym zmieniła, ale nie do końca o to mi chodziło co zrobiła pani projektant. Oglądam Wasze fajne łazienki i cały czas zastanawiam się nad płytkami w swojej. Są Venis ale te płytki są dla mnie zdecydowanie za drogie. Chciałabym też trochę życia w tej łazience, tak, żeby nie było zdecydowanych podziałów, na kolot szary i biały. Myślałam, zeby wprowadzić zamiast płytek imitujących drewno może teak- choć nie wiem czy na całej podłodze czy bardziej może na ścianie z bidetem i sedesem. Doradźcie co z tym zrobić, czym można zastąpić te szare drogie płytki (200zł), mozna ewentualnie zlikwidować białe i czymś je zastąpić.... i co z tym teakiem. Plisssss. Powinnam już kupować płytki bo za chwilę wchodzi gość od układania a ja ciągle nie wiem co bym chciała... Wrzucam aktualne projekty. Aha łazienka ma wymiary mniej więcej 3x3,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.10.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 witam, ja też wstawiam projekt swojej łazienki - wersja nr 1 [ATTACH=CONFIG]216503[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]216504[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]216505[/ATTACH] Hola olaola! Ja bym zlikwidowała w ogóle te szerokie fioletowe pasy i dała tylko te cienkie. Mogły by być za to w dwóch równoległych rzędach - tak samo jak jest teraz - obwódką dookoła łazienki tylko x 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 @niureczkami się 3 najbardziej podoba. ale pozostałabym chyba przy złotych i białych płytkach - będzie delikatnie ale z jajem (a czarno-białych łazienek od groma i więcej. lubię je, ale powtarzają się często) @olaolaza dużo fioletu, stanowczo. albo zaakcentuj nim jakiś jeden element (np. okolice umywalki), albo tak, jak pisze asiazett, ogranicz do minimum. na chwilę obecną nie wiem zupełnie co w ten sposób chcesz ozdobić.a propos turkusów - ujednolicić płytki (czyli wywalić nie pasujące do niczego cegiełki) i ja bym osobiście nie podkreślała geberitu. myślę, że wszyscy do kibelka trafią bez pasa naprowadzającego... @jujarowybacz, ale nie bardzo wiem, jaki efekt chcesz osiągnąć.projekt jest moim zdaniem poprawny (poza kilkoma niedoróbkami w stylu dziwnie zakończony dekor przy lustrze, biały grzejnik na ciemnej ścianie), ale nie rozumiem, jakiego rodzaju masz zastrzeżenia. jeśli te płytki są tylko przykladowe, to ich rozkład jest okej. wybierając konkrety możesz odcienie zmodyfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 05.10.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Witajcie, a ja mam takie dwa pytania: - czy klasc plytki we wnece okna? (nie wiem jak dokladnie to sie nazywa). Parapet bedzie "plytkowany", ale te "boki" jakos mi sie nie widza, tym bardziej, ze plytki nie sa na calej wysokosci okna...(a maz sie upiera). - przedluzam lustro na cala dlugosc sciany, a oswietlenie (a wlasciwie kabel) mam tylko przy umywalkce. Czy to bedzie zle wygladalo jak w dalszej czesci lustro nie bedzie oswietlone, czy jednak cos kombinowac...(z drugiej strony nie chce lampy, ktora bedzie mi swiecic po oczach, jak bede w wannie ). Oczywiscie bedzie jeszcze lampa sufitowa na srodku lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jujaro 05.10.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 @jujarowybacz, ale nie bardzo wiem, jaki efekt chcesz osiągnąć.projekt jest moim zdaniem poprawny (poza kilkoma niedoróbkami w stylu dziwnie zakończony dekor przy lustrze, biały grzejnik na ciemnej ścianie), ale nie rozumiem, jakiego rodzaju masz zastrzeżenia. jeśli te płytki są tylko przykladowe, to ich rozkład jest okej. wybierając konkrety możesz odcienie zmodyfikować. [/font] W zasadzie chciałabym żeby to wyglądało jakoś ładniej:). Nie jestem pewna czy do tych ściennych płytek pasują płytki drewnopodobne na podłodze. Dekoru zadnego przy lustrze nie ma. To jest wysoka szafka drewniana. Zastanawiam się czy dobre byłoby drewno teakowe na podłodze tylko nie wiem czy pasowałoby do ciemnych drzwi. Aha zawsze wydawalo mi się ,ze własnie na ciemnej ścianie powinien byc biały grzejnik...Chciałabym też zamienić te białe płytki na jakieś inne - i nei wiem jakie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.10.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 w mojej lazience mam szare plytki na scianie i drewnopodobne na podlodze i PASUJA do bialych tez beda pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts