Deysi 17.10.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Tak , drewnianych dodatków nie chciałabym -cos innego wymysle. Bo jakos nie podobaja mi sie takowe dodatki:) Kurcze za duzo tych wizualizacji i teraz sama nie wiem bo podobają mi sie tez ostatnie , które zaproponowalas. Grzejnika raczej nie bedzie bo jest podłogówka wiec mysle,ze wystarczy. A gdybyś mogła wrzuc mi jeszcze taki uklad jak mialam pierwotnie jakby to wygladało. Po prawej prysznic po lewej wanna i umywalka tak jak jest i kibelek również. Dziekuje Edytowane 17 Października 2013 przez Deysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Deysi, ja w swojej łazience z ogrzewaniem podłogowym, planuję zamontować także drabinkę elektryczną do suszenia ręcznków. To wielka wygoda. Obecnie taki grzejniczek posiadam lecz bez grzałki, i niestety działa tylko wtedy, gdy włączone jest C.O.Tutaj wersja bez drewna (biały-mocca oraz biały-szary) i z bocznymi wąskimi ściankami prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.10.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ok nie ma co kombinować robimy wszystkie sprzety na jednej scianie z kabiną walk in moniss mogłabyś wrzucić taka orientacyjną wizkę?? z góry dziękuje http://img34.imageshack.us/img34/9279/y1q7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 17.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 oj trafiłas moniss teraz z kolorami, super wrzuć jeszcze prosze tą wizke lekko zmodyfikowana w tych kolorkach:) dziekuje bardzo za metlik w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Deysi, mam kolejne 2 wersje bazujące na Twoim rysunku.Łazienka o wymiarach 270 x 385 cmOkno 90 x 120cm i 80cm nad podłogą.Prysznic po prawej stronie, bedzie mały, gdyż tamta ściana ma 85cm, dlatego przerzuciłam go w drugiej wersji na lewą stronę.Kolory całkiem inne - zmienię je wieczorem (która wersja i w kolorze mocca czy grey? a może biel i czerń?), a teraz muszę lecieć zająć się sprawami domowymi.KORI, Twoją łazienkę wrzucę po południu lub wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 17.10.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Jednak moja wersja chyba odpada-cos mi w niej brakuje. I prosze Cie o kolor grey tej Twojej wersji z mebelkami po lewej stronie co wieczorem wczoraj przesłałas po lekkiej modyfikacji-ta najbardziej mi sie podoba:) Edytowane 17 Października 2013 przez Deysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 17.10.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Niureczka , ja bym dodała jednak bidet obok wc. Wspominałaś coś o bidettcie, ale to jest sprzęt do małych łazienek, gdzie nie ma miejsca na bidet. W bidecie poza funkcją podmywania się, można nawet umyć nogi (może też małemu dziecku służyć za umywalkę), nad wc z bidettą wyłącznie funkcja podmywania. Stelaż wc wbudowany w ścianę. Wanna nieco odsunięta od ścian - przy umywalce ścianka z gips-kartonu mieszcząca wnękę od strony wanny. Drabinka naprzeciw okna. Nie martw się suszącymi się na niej ręcznikami, przecież to nie będą stare podarte szmaty, tylko ładne użytkowe ręczniki Ta łazienka ma być dla Ciebie i Twojej rodziny a nie do katalogu [ATTACH=CONFIG]218546[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]218547[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]218548[/ATTACH] I z cała jasną podłogą: Wersja I [ATTACH=CONFIG]218549[/ATTACH] Wersja II [ATTACH=CONFIG]218561[/ATTACH] Płytki te, które wcześniej wybrałaś (Margot Domino): jasna podstawowa, ciemna podstawowa oraz dekor (gwiazdeczki?) moniss a jak widziałabyś tą moją łazienkę w kolorze bieli + drewna? Myślę zwłaszcza o drewnopodobnej podłodze. Płytki musiałyby być inne, np. Vivida Paradyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Z drobnych poprawek: 1. okno dałam dokładnie na środku (po 90cm z każdej strony) 2. płytki ścienne tylko na wysokość lamperii, czyli do dolnej listwy (za wyjątkiem kabiny oczywiście). Dalej szara farba, następnie kolejna listwa i biała farba (jak na suficie) 3. zastosowałam ciemniejszą szarość mebli niż w poprzedniej wersji (ta z wanną pod oknem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Niureczka, może coś takiego? Płytki na ścianie jakieś pasiaste czy kraciaste, w każdym bądź razie białe Czarne szklane listwy mogą być Vivido Paradyż, lub też jakieś inne. Podłoga gresowa Opoczno Africa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 17.10.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Fajnie to wygląda. A mogłabyś pokazać tą ścianę z drabinką? Myślisz, że do tej podłogi pasowałyby płytki Paradyża Vivido- lekka fala ? Rozumiem, że sufit i reszta ściany biała. Ja bym tu jeszcze wrzuciła szafkę wiszącą/ stojącą obok umywalki w rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jeśli będziesz potzrebowała zmiany kolorów i innych drobiazgów, to nawrzucam Ci tego trochę do Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Różne wariacje na temat szafki i drabinki. Nieduża drabinka powinna zmieścić się nad bidetem. Płytka szafeczka jest pod całą długością skosu (na zapas papieru toaletowego, chemię do czyszczenia itp.). Płytka szafeczka wisząca nad szafką umywalkową - na kosmetyki. Przesunęłąm umywalkę w stronę wanny, po lewej stronie powstał kawał wolnego blatu, pod którym można umieścić też małą szufladę na np. kosmetyki do makijażu. P.S. Czy u was ostatnimi czasy też brakuje funkcji edytorskich (właściwie to wszystkich) przy pisaniu postów na FM? Zresetowałam przeglądarkę (Opera), zresetowałam kompa... i kurczę nic sie nie zmieniło. Ustawiania konta na forum są takie jak wcześniej. Czyżbym więc złapała jakiegoś wirusa? A może FM funkcjonuje jedynie pod jedynie słuszną przeglądarką (IE - której nie posiadam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 17.10.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Niestety i jest zonk bo po lewej stronie gdzie juz bylam przekonana do mebli ustawionych po jednej stronie szerokosc od okna jest 78 cm, natomiast z prawej strony jest 90 cm-zupełnie odwrotnie jak po stronie gdzie są drzwi. I pomysł chyba poległ. Chyba, ze da sie narożna kabine bądź mniejszą? Edytowane 17 Października 2013 przez Deysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Deysi, a możesz jeszcze przesunąć drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 17.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 niestety nie:eek:, to jest tak jak sie nie sleczy kazda minute nad murarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Deysi, szalejesz z tymi wymiarami, a zaczęło się od tego, że łazienka ma 2,6 x 3,8m, a później 2,7 x 3,89m? No i właśnie, jeśli chodzi o wymiary to jest w końcu tak jak poniżej? - wchodzimy do łazienki przez otwór drzwiowy 90cm szeroki - ściana po naszej lewej stronie ma 95cm - ściana po prawej stronie ma 85cm - na wprost nas jest okno o szer. 100cm - ściana na lewo od okna - 78cm - ściana na prawo od okna - 90cm Plus do tego jeszcze dojdą tynki... A podłączenia wod-kan juz masz zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 17.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Przepraszam ale dzis murarze zabrali swoje graty i zabralam sie za ustawianie kartonow i cos mi nie pasowało. Wchodze do łązienki i gdy dokladnie juz wymierzylam to po lewej jest 94 po prawej 78-na wprost okno otwór jest na 94 -ściana na lewo od okna 78sciana na prawo od okna 90Głebokosc łazienki ostatecznie jest 3,70mPodłaczen jeszcze nie mam -tylko rura 110 wyprowadzona wlasnie po lewej od drzwi i dlatego chcialam zeby tam byl kibelek.Namieszałam troche i pospieszylam sie z wymiarami a teraz klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 17.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 dzięki Monia podłoga drewniana wygląda superwpadnij do mnie do galerii, pokombinujemy coś ze scianami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 17.10.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Moniss, szalejsz. Widzę, że masz obeznanie z płytkami drewnopodobnymi. Potrafisz mi doradzić jaką podłogę dobrałabyś do łazienki 5,2 m2 z takimi gresami na ścianach? http://strony.aster.pl/sniper/Mieszkanie/Gres01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.10.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Sniper, super są te płytki. Na pewno chcesz do tego produkt drewnopodobny? Ładnie by wyglądał szary lub czarny bazalt czy łupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts