fajna kobieta 08.11.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Wrzucam wizki swojej łazienki.No moze łazienka to za dużo powiedziane to jest wc dla gości. Edytowane 8 Listopada 2013 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika34 08.11.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Świetnie to wygląda! A powiedz mi, czy wymaga to jakiejś szczególnej pielęgnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.11.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Taki beton ma z tego co pamiętam:rolleyes: małgos2 nawet przy wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.11.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nie mam pojęcia jak to pielęgnować i czy w ogóle trzeba? Póki co to są wizualizacje na razie do realizacji mam nadzieje dojdzie niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.11.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 fajna kobietko, mam małe uwagi odnośnie Twojej łazienki. 1. Geberit na wizkach ma chyba 85 cm. Zrobiłabym go wyższego do 110 cm i pociągnęła zabudowę do ściany z lustrem. 2. Na ścianie z lustrem zawinęłabym kaflami z geberitu i umieściła w nich baterię podtynkową. 3. Lampa przy wejściu jest troche bez sensu. Co ona tam oświetla. ? Lepiej już ją powiesić przy lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 08.11.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mnie brakuje kropli koloru,jest za "surowo",może coś pod kolor kwiatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.11.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mnie brakuje kropli koloru,jest za "surowo",może coś pod kolor kwiatka. przeciez jest fioletowa mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 08.11.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 fajna kobietko, mam małe uwagi odnośnie Twojej łazienki. 1. Geberit na wizkach ma chyba 85 cm. Zrobiłabym go wyższego do 110 cm i pociągnęła zabudowę do ściany z lustrem. 2. Na ścianie z lustrem zawinęłabym kaflami z geberitu i umieściła w nich baterię podtynkową. 3. Lampa przy wejściu jest troche bez sensu. Co ona tam oświetla. ? Lepiej już ją powiesić przy lustrze. Popieram, a zwłaszcza punkt 1. Miałoby to wtedy pewną estetyczną ciągłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 08.11.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 przeciez jest fioletowa mozaika? U mnie wygląda to na szarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Juz odpowiadam :rolleyes:Lampa wisząca oczywiście nie jest brana pod uwagę będzie jedynie oświetlenie górne tzw tuby.Lustro jest tylko przy pasku z mozaika a na ścianie przy umywalce jest przewidziany lakobel.Co do geberitu nie mam pojęcia jakiej jest wysokości? Ale sie dowiem Łazienka jest faktycznie szara ale mam nadzieje ze dodatkami trochę nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 09.11.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Tak będzie wyglądać mała łazienka na dole. Docelowo dla gości, ale na razie także dla nas. Łazienka 2x2m. Zastanawiam się nad oświetleniem, czy nie będzie za ciemno. Aktualnie w trochę mniejszej łazience też mamy jeden punkt nad kabiną i dwa nad lustrem i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 10.11.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Tak będzie wyglądać mała łazienka na dole. A dlaczego w rogu po prawej stronie lustra płytki pionowe? Żeby zlicować górną krawędź każdej płytki pionowej z płytkami poziomymi, będziesz musiał przy tych pionowych dawać 2x grubsze fugi niż w poziomych. Średnio to będzie wyglądało, chyba że znajdziesz płytki o innej kalibracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 10.11.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 To są płytki Zienia.Nie są płaskie i raczej się ich nie przycina.Dlatego tak jest to ułożone, aby wpasować się pełnymi płytkami w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 10.11.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Powiedzcie mi proszę czy do płytek drewnopodobnych na podłodze bardziej pasują białe płytki matowe czy błyszczące, czy bez różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 10.11.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 w/g mnie błyszczące bardziej pasują , ja np mam w łazience białe błyszczące a na podłodze dąb olejowany , fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.11.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 a ja wybralabym matowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.11.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 oszołom - jak rozumiem Sniperowi chodziło o to, czy przy rozliczaniu płytek uwzględniona została grubość fugi. Jeżeli płytka ma dokładnie proporcje 1x2 bez fugi, to takie rozłożenie może być ciężkie. Co do łazienki mam tylko jedną uwagę - czy masz wystarczająco dużo miejsca na nogi przy WC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.11.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Tez stawiam na błyszczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 11.11.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 oszołom - jak rozumiem Sniperowi chodziło o to, czy przy rozliczaniu płytek uwzględniona została grubość fugi. Jeżeli płytka ma dokładnie proporcje 1x2 bez fugi, to takie rozłożenie może być ciężkie. Co do łazienki mam tylko jedną uwagę - czy masz wystarczająco dużo miejsca na nogi przy WC? Architekt wnętrz współpracuje z wykonawcą wnętrz (a raczej odwrotnie). Jeszcze się nie zdarzyło, aby im uciekł jakiś "mm". Odnośnie WC - wiem że będzie ciasno, dlatego wybrałem WC podwieszane 52cm. głębokości. Zastanawiam się jeszcze nad umywalką asymetryczną zwężaną w stronę WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 12.11.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Tez stawiam na błyszczące. czyli 2:1 na błyszczące, mi się wydawało, że bardziej matowe pasują. Dobrze, że mam na oku matowe i błyszczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts