Niureczka 11.12.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witajcie, potrzebuję waszej pomocy w podjęciu ostatecznej decyzji, przyznam, że zamieszał mi w głowie post sewan. Mianowicie waham się czy dać 2 rzędy płytek w fale białe wokół łazienki + obudowa wanny czy tylko na tej ścianie co wanna + obudowa wanny, płytki są białe w fale, reszta gładkie białe która opcja będzie lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.12.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witajcie, potrzebuję waszej pomocy w podjęciu ostatecznej decyzji, przyznam, że zamieszał mi w głowie post sewan. Mianowicie waham się czy dać 2 rzędy płytek w fale białe wokół łazienki + obudowa wanny czy tylko na tej ścianie co wanna + obudowa wanny, płytki są białe w fale, reszta gładkie białe która opcja będzie lepsza?[ATTACH=CONFIG]229662[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229663[/ATTACH] widze ze jednak umywalka nie bedzie na wprost wejscia? ja jestem za paskiem dookola plus wanna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewan 12.12.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jeszcze mam jedno pytanie odnośnie mojego projektu, Czy pozostawienie pod sufitem paska o szerokości 12 cm lub 7 cm będzie źle wyglądało? Płytki są białe , pasek też by został pomalowany tak jak sufit na biało. Czy jednak dokupić tę ilość płytek? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.12.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ania S79 a teraz poproszę o opinię tej łazienki? moim zdaniem kwiaty nie potrzebne ale zastąpić je białą płytką strukturą?[ATTACH=CONFIG]229597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229598[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229599[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229600[/ATTACH] plytki w kwiatki jak najbardziej do wywalenia sciane z umywalka zrobilabym podobnie jak ta naprzeciwko (biale + strukturalne + ten cienki zielony dekor), lustro na wys.120cm poziomo na cala dlugosc sciany, jesli juz cos ma byc zielonego to moze podloga z mozaiki? albo zabudowa geberitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 12.12.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Jeszcze mam jedno pytanie odnośnie mojego projektu, Czy pozostawienie pod sufitem paska o szerokości 12 cm lub 7 cm będzie źle wyglądało? Płytki są białe , pasek też by został pomalowany tak jak sufit na biało. Czy jednak dokupić tę ilość płytek? Jak myślicie? sewan ja też miałam dawać płytki do wysokości lustra ale podobnie jak u ciebie zostało mi parenaście cm i stwierdziłam ,że zrobie już do sufitu. Ale jestem ciekawa odpowiedzi innych widze ze jednak umywalka nie bedzie na wprost wejscia? ja jestem za paskiem dookola plus wanna... annNs2 no jednak zmieniliśmy położenie umywalki bo jak weszliśmy do łazienki i ustawiliśmy jakiś styropian tam gdzie miałaby stać wanna i umywalka na jednej ścianie to wyglądało to jak jakiś wagon, za bardzo ściśnięte w jeden kąt a reszta łazienki pusta, w tym układzie co będzie wydaje nam się, że wszystkie sprzęty będą miały więcej miejsca dla siebie i łazienka jakoś się wypełni. piszesz, że płytki lepiej wokoło, dzięki za odpowiedź Edytowane 13 Grudnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafstraz 13.12.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 plytki w kwiatki jak najbardziej do wywalenia sciane z umywalka zrobilabym podobnie jak ta naprzeciwko (biale + strukturalne + ten cienki zielony dekor), lustro na wys.120cm poziomo na cala dlugosc sciany, jesli juz cos ma byc zielonego to moze podloga z mozaiki? albo zabudowa geberitu? annNS2 podeślij zieloną podłogę z mozaiki a płytki kwiatowe już wywalone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 annNS2 podeślij zieloną podłogę z mozaiki a płytki kwiatowe już wywalone..[ATTACH=CONFIG]229969[/ATTACH] juz bez tych kwiatkow wyglada zdecydowanie lepiej...na wizce...ale przeciez to malenkie pomieszczenie a dalej mamy 6 roznych plytek biale, biale strukturalne, zielone, zielone strukturalne, zielona mozaika i jeszcze zielony dekor/listwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajjjka 13.12.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Witam bardzo proszę o pomoc w wizualizacjach. Układ pozostaje taki jaki jest, płytki też. Interesuje mnie tylko ich ułożenie. Nie podoba mi się ułożenie płytek przy umywalce w dużej łazience. Proszę o sugestie, porady. Nie patrzcie na oświetlenie. Będzie inne Duża łazienka http://www.pilch.pl/149-Madera.html Edytowane 13 Grudnia 2013 przez ajjjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajjjka 13.12.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) A tu mała łazienka, podłoga będzie z płytek drewnopodobnych http://www.pilch.pl/106-Atena.html Edytowane 13 Grudnia 2013 przez ajjjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 13.12.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Też bardzo ładna, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ajjjka, powiedz mi proszę co to za kabinę planujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajjjka 13.12.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nie będzie kabiny, brodzika, tylko odpływ liniowy w płytkach i szyby. Mi się w tej duże łazience nie podobają płytki przy umywalce, może też ją zrobić w listwach jak wannę, a może na jasno? Ten wąski pasek też mi przy wannie nie leży. Nie wiem sama, liczę na was Macie dużo dobrych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 A tu mała łazienka, podłoga będzie z płytek drewnopodobnych http://www.pilch.pl/106-Atena.html [ATTACH=CONFIG]230001[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230002[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230003[/ATTACH] calkiem niezla jedynie co mi nie lezy to ten dekor w kwiatki....zrezygnowalabym tez z mozaiki za grzejnikiem i na scianie z panelem prysznicowym, za to dalabym ją na obudowe wanny a moze nawet na podlodze pod prysznicem a nie za ciasno troche bedzie na toalecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Nie będzie kabiny, brodzika, tylko odpływ liniowy w płytkach i szyby. Mi się w tej duże łazience nie podobają płytki przy umywalce, może też ją zrobić w listwach jak wannę, a może na jasno? Ten wąski pasek też mi przy wannie nie leży. Nie wiem sama, liczę na was Macie dużo dobrych pomysłów. pytam o kabinę, bo przetestowałam fajne rozwiązanie mocowanie szyb w ceownikach. Moim zdaniem jest warte polecenia Nie ma profili aluminiowych dzięki czemu kabina wygląda lekko. Zainteresowana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajjjka 13.12.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 pytam o kabinę, bo przetestowałam fajne rozwiązanie mocowanie szyb w ceownikach. Moim zdaniem jest warte polecenia Nie ma profili aluminiowych dzięki czemu kabina wygląda lekko. Zainteresowana?? Prawdę mówiąc nie bardzo wiem o co chodzi, jakiś przykład? annNS2 na ciasnotę nic nie poradzę lepsze to niż plucie do jednej umywalki, jak mamy teraz uparliśmy się też na wannę i prysznic, coś za coś jak to się mówi. Przerabiałam już projekt bez mozaiki pod grzejnikiem i jest niestety pusto i nudno kwiatki być muszą rzecz gustu, nie będę się wypowiadać na temat kwiatków w innych łazienkach, bo też mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]229996[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229997[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229998[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]229999[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230000[/ATTACH] jesli chodzi o wanne to ja to widze tak (jakosc wykonania kiepska ale mniej wiecej widac o co mi chodzi) i to samo bym zrobila ze sciana z umywalka - ciemna mozaika do wysokosci brazowego pasa, na szerokosc szafki, bez tych bocznych dekorów, nad lustrem jasne plytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 montuje się między płytkami taki ceownik , w niego potem szklarz wkleja szybę w efekcie wygląda to tak jakby szkło wychodziło bezpośrednio ze ściany, no i jest absolutnie szczelne, bez żadnych uszczelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.12.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Prawdę mówiąc nie bardzo wiem o co chodzi, jakiś przykład? annNS2 na ciasnotę nic nie poradzę lepsze to niż plucie do jednej umywalki, jak mamy teraz uparliśmy się też na wannę i prysznic, coś za coś jak to się mówi. Przerabiałam już projekt bez mozaiki pod grzejnikiem i jest niestety pusto i nudno kwiatki być muszą rzecz gustu, nie będę się wypowiadać na temat kwiatków w innych łazienkach, bo też mi się nie podobają jesli toaleta musi byc wciesnieta w kat to niech bedzie, tylko z wizek wyglada na to ze bedzie tam jakies 60cm z jednej strony sciana z drugiej szafka... to moze zamiast mozaiki za grzejnikiem to polozyc ja na cala sciane w kabinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajjjka 13.12.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Tma nie jest tak wąsko, miejsce na wc to jakieś 70-75, więc jak najbardziej akuratnie Mozaikę na kabinie rozszerzaliśmy, nieładnie było Patrzcie na tą łazienkę w maderze, taki bym chciała efekt w dużej łazience http://dekordia.pl/?s=ugal&rodzgal=r&id_gal=961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajjjka 13.12.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 jesli toaleta musi byc wciesnieta w kat to niech bedzie, tylko z wizek wyglada na to ze bedzie tam jakies 60cm z jednej strony sciana z drugiej szafka... to moze zamiast mozaiki za grzejnikiem to polozyc ja na cala sciane w kabinie? na tą samą ścianę tylko obok? moze, może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts