amadi 10.07.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 może faktycznie, dam taką listwę wentylacyjną - dziękuję za podpowiedzi . W przyszłym tygodniu wymieniają drzwi, to może trochę inaczej ta futryna wypadnie. Nadzieja umiera ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Kochani, pomóżcie mi zdecydować: z lustrem na obu ścianach, czy tylko na jednej? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 12.07.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Kochani, pomóżcie mi zdecydować: z lustrem na obu ścianach, czy tylko na jednej? I tak i tak jest ładnie, z delikatnym wskazaniem z mojej strony na wersję z dodatkowym lustrem. Pytanie tylko czy chcesz się przeglądać w lustrze biorąc prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 alicyja, dziękuję za opinię Nigdy nie oglądałam się biorącej prysznic i możesz mieć rację, że to widok nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 12.07.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ja jestem za wersją z jednym lustrem ale bez obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ja jestem za wersją z jednym lustrem ale bez obrazka W wersji z jednym lustrem obecność obrazka nie podlega dywagacjom Dzięki za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.07.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Głosuję na wersję z jednym lustrem - bo tańsza i ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 12.07.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 wersja z obrazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 moniss, amadi dziękuję za opinie. Póki co, obrazek górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.07.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Z jednym lustrem bezapelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Z jednym lustrem bezapelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.07.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Tomkowa, mój głos już znasz i widzę, że nie jestem odosobniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Ewo, obrazek ma szybę, więc może coś tam się będzie odbijało? Ja czułam, że tak będzie, dlatego drzewko z ramą czeka grzecznie w szafie na swój dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwdek 13.07.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 witam mam dylemat jakie plytki polozyc na podloge, realizacja lazienki z plytek paradyzahttp://www.paradyz.com/plytki/lazienkowe/modul-purio w projekcie sa plytki paradyza ale moze macie jakies plytki drewnopodobnena podloge ktore moglibyscie polecic:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 14.07.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Kochani, pomóżcie mi zdecydować: z lustrem na obu ścianach, czy tylko na jednej? [ATTACH=CONFIG]269867[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]269868[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]269869[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]269870[/ATTACH] oczywiście, że na jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 14.07.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 (edytowane) Cześć wszystkim, jestem pod wielkim wrażeniem tutejszego wątku, który śledzę i wertuję od tygodnia. Trafiłam tu gdyż stałam się szczęśliwym posiadaczem mieszkania deweloperskiego z małą, nieustawną łazienką i szukam inspiracji jak ją urządzić. Bardzo chciałabym zrobić wizualizację łazienki, aby sprawdzić czy wizualnie moje pomysły mają szansę powodzenia. Nie mam smykałki do tego typu programów więc zapytam wprost: - czy możecie polecić jakiś darmowy program prosty w obsłudze dla laika lub aplikację online? - czy ktoś z Was tworzy takie wizualizacje i miałby możliwość pomóc? Martwię się o brak uskoku na ścianie, na której ma być umywalka (nie chcę aby umywalka wchodziła w światło drzwi). Planujemy zrobić drzwi o szer. 70cm zamiast 90cm jak wg planu, umywalka nablatowa. Zamiast wanny chcemy prysznic na całej tylnej ścianie, inspiracją jest dla mnie aranżacja na załączonym zdjęciu, prysznic nie miałby drzwi, bez brodzika, podwyższenie z kafelek gdyż podłogi nie można u nas skuć, prysznic będzie musiał być podniesiony. Toaleta i pralka tak jak wg planu (czy będzie można w pełni otworzyć pralkę?). Nad pralką chciałabym półki/szafki w zabudowie. W rzeczywistości łazienka jest mniejsza niż na projekcie (4.10m2 -> 3.50 m2 wg naszych obliczeń, tylna ściana ma 186, a nie 196cm). Z góry serdecznie dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam, Ola. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=268725&d=1404472472 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=268738&d=1404477262 NIE zadziała Ci ten układ, bo w tym wariancie pomiędzy drzwiami a szkłem prysznica masz ok 1m, co powoduje, że przy zamkniętych drzwiach jakiekolwiek czynnosci będą skutkowały obijaniem o nie łokci (suszenie włosów przed lustrem). Osobiście na dłuższej ścianie, która ma 2,44m, sugeruję w kącie zagospodarować prysznic / wannę o dł. ok 180cm a w pozostałe pozostałe 60cm wcisnąc pralkę. Po przeciwległej stronie zostaje Ci wtedy ok 170cm na umywalkę z lustrem - coś w stylu tego, co pokazałas na fotografii. Tyle z mojej strony, poproś dziewczyny, to Ci rozplanują a jak będziesz mieć układ finalny, to coś na szybko nakreślimy w perspektywie; daj wtedy znać na priv Edytowane 14 Lipca 2014 przez pstro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANKAg 16.07.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam! wiem ze to FM ma wielka moc dlatego prosze o pomoc w namiarze tych plytek ktore sa polozone na scianie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalioke 17.07.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Dostałam projekt łazienki po zmianach. Zastanawiam się czy jednak ściany z drzwiami nie zrobić w płytkach do tej samej wysokości co reszta. Wcześniej chciałam aby na tej ścianie nie było w ogóle płytek ale muszą być ponieważ będzie się chlapać od umywalki. Szafa ma być robiona na wymiar więc będzie wyglądać trochę inaczej. Może macie jeszcze jakieś sugestie co poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.07.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Kalioke, a ja bym na wszystkich ścianach zrobiła płytki do takiej wysokości, jak na ścianie z drzwiami Szafa wysokości drzwi, likwidacja wnęki nad wc, odsunięcie wc od ściany (niech będzie na równo na wprost umywalki) i zmiana obudowy wanny W jakiej odległości od szafy jest wanna? Bo patrząc na projekt, nie widzę normalnego dostępu do dolnych szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 17.07.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Kalioke, a ja bym na wszystkich ścianach zrobiła płytki do takiej wysokości, jak na ścianie z drzwiami Szafa wysokości drzwi, likwidacja wnęki nad wc, odsunięcie wc od ściany (niech będzie na równo na wprost umywalki) i zmiana obudowy wanny W jakiej odległości od szafy jest wanna? Bo patrząc na projekt, nie widzę normalnego dostępu do dolnych szafek Zgadzam się w 99%, tylko wc nie dawałabym tak całkiem na środek tej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts