Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Jestem tu nowa. już raz pisałam ale jakos nie specjalnie mi ktos pomaga. Proszę!!!! o pomoc w aranżacji mojej łazienki. Przerabiamy ja z małego pokoju z tym, że pod pokojem jest łazienka a obok jest kuchnia. W miejscu gdzie na "projekcie" jest wc faktycznie jest w tej chwili wc z tym, że oddzielne w pomieszczeniu 110x120 i jest tam wc z małą umywalką. Chciałabym połączyć łazienkę z wc jak również potrzebuję wannę jak i prysznic. Nie potrzebuję dwóch umywalek i bidetu. Aha w łazience musi też być pralka. W tej chwili jest tam duże pokojowe okno 145 cm ale nie jest ono wymogiem, możemy je zmienić. Łazienkę chcę urządzić w ciepłym kolorze bo jest to pomieszczenie od płn zach. Całę pomieszczenie ma 430x230. Z góry dziękuję z każdą pomoc.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50921&stc=1&thumb=1&d=1301740538

Hej,

a gdzie jest wejście do tego pomieszczenia? Na wprost okna, czy na wprost prysznica?:rolleyes:

A jakiej długości musiałaby być wanna ( i pojemności) ?????? ( nie chce wylać morza wody żeby się wykąpać bo szybko przestanie być bezużyteczna - oszczędność:) )

170x75 cm 260 litrów , np. ta http://www.kolo.com.pl/produkt/wanna_prostokatna_clarissa_170_x_75_cm/27489