queene 13.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja bym wyrzuciła ten szary na podłodze ze strefy WC...uparcie bede powtarzac ze WC nie jest elementem godnym podkreślenia...od tego sa pozostale sprzety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.05.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 a może czerwonym podkreśl tylko lustro i np element pod prysznicem lub wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 14.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 To teraz moje 2 łazienki. Pierwsza siwa. Podoba mi się. Zrezygnowałabym tylko z dekorów pod prysznicem i dała tam szkło mrożone w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 14.05.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 I druga łazienka. Tu nie zrozumiałam się z projektantką. Chciałam ciemną lazienkę z inną mozaiką, więc jest do poprawki. Może lepiej ciemne ściany a jasna podłoga? Instalacje w obu łazienkach juz są więc zmiana miejsca raczej nie wchodzi w grę. Proszę o pomoc bo nie wiem co z nią zrobić. Chciałabym Cersanit Lirykę, tylko coś bardziej ciemnego i z ta mozaiką http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3469/cersanit-liryka-prostokat-mozaika-40x25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinakoscin 14.05.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Nie wiem czy Ty tez tak masz, ale te zdjecia-wziki to tylko miniaturki - nic praktycznie nie widac a szkoda To teraz moje 2 łazienki. Pierwsza siwa. Podoba mi się. Zrezygnowałabym tylko z dekorów pod prysznicem i dała tam szkło mrożone w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 14.05.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 siwą można powiekszyc i może teraz brązową sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinakoscin 14.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 a jak klikasz na te zdjecia to sie powiekszaja do jakiego rozmiaru? Bo jak ja klikam to sie w ogole nie powiekszaja :/ Sorry jesli to tylko u mnie tak jest siwą można powiekszyc i może teraz brązową sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.05.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 u mnie też nie da sie ich powiekszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 15.05.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 siostra planuje jakies szafki ? podoba mi sie ten czerwony dekor jak idzie przez łazienke tak, pod blatem od okna do końca pierwszej umywalki będą dwie szuflady, oczywiście białe... ..mnie mozaika też się podoba, znaczy się to, że "idzie" przez całą łazienkę naberia, czego dokładnie jest za dużo? konkretnie..., tej czerwieni? czy czego? duś, za dużo szarości czy bieli? za dużo pogiętych form? to co uprościć? queene, to jest nasze ujrzenie tematu: nie chciałyśmy podkreślać wc, raczej to, że zostałaby jasna plama na podłodze, więc wrzuciłyśmy tam tą szarość... tak strasznie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.05.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 biała plama na podłodze jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.05.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 tak, pod blatem od okna do końca pierwszej umywalki będą dwie szuflady, oczywiście białe... ..mnie mozaika też się podoba, znaczy się to, że "idzie" przez całą łazienkę naberia, czego dokładnie jest za dużo? konkretnie..., tej czerwieni? czy czego? duś, za dużo szarości czy bieli? za dużo pogiętych form? to co uprościć? queene, to jest nasze ujrzenie tematu: nie chciałyśmy podkreślać wc, raczej to, że zostałaby jasna plama na podłodze, więc wrzuciłyśmy tam tą szarość... tak strasznie wygląda? Magduska, generalnie za dużo form. Np wg mnie niepotrzebna jest ta szara ścieżka do kaloryfera i w ogóle zaznaczenie kolorem szarym kaloryfera. Nie podoba mi się też ten poziomy pasek od kaloryfera do prysznica. Ale to przede wszystkim Tobie ma się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.05.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 duś, za dużo szarości czy bieli? za dużo pogiętych form? to co uprościć? w który kolor chcecie iść, to już kwestia waszych preferencji. podobnie jak dziewczyny sądzę że na wszystkich ścianach dzieją się zarówno wszystkie 3 kolory, jak i mieszają się pionowe oraz poziome linie - a w sumie - strasznie dużo. efekt wyszedł fajnie, ale przy w sumie niedużym wnętrzu - wygląda ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 15.05.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Może teraz uda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 15.05.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 i druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 madula trochę szkoda że dopiero teraz pokazujesz projekt. Wg mnie umywalka jest strasznie wciśnięta w kąt a za to pralka dostała honorowe miejsce. z projektu wygląda na to że byłoby spoko miejsce gdyby ona była tuż obok wanny a umywalka bardizej centralnie i ewent jakieś szafki za drzwiami. czy drzwi będą otwierać się do środka? jeśli tak to osoba przy umywalce może dostać po plecach.... czy te ciemniejsze płytki na ścianie to to samo co na podłodze? i czy nad tym będzie jakaś półeczka bo wydaje mi się ze na 2gim zdjęciu nad wanną stoją tam 3 flakony z kwiatkami.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.05.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 zgadzam się.ja bym jeszcze bidet z wc zamieniła. z tego ostatniego korzysta się jednak częściej, a tymczasem jest wciśnięty w kąt.kolorystyka 2 mi się nie podoba. co do 1 - strasznie dużo dekorów, w sensie wygląda jakby ktoś je ot tak sobie powrzucał na ściany. nie zgrywają się wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 madula co do jedynki to albo zostaw dekor albo ciemniejsze plytki. dekor nie podoba mi sie taki powrzucany "gdzieniegdzie" bo kojarzy mi sie z tym ze "dekor drogi jest, ale choc pare chce miec" wiec albo caly slupek albo wcale. oczywiscie to moja opinia jest i ja tez bym albo robila caly slupek z dekoru albo wcale. tzn w moim przypadku i tego dekoru to wcale. co do ciemnych paskow to jakos je skumulowac w 1 miejscu moze, albo podłoga i jedna ściana... ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 15.05.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Mi też te dekory w siwej łazience nie podobaja sie tak pstrokato. Sklep mi to projektuje gdzie będę płytki zamawiała więc pewnie chcą na dekorach zarobic i na siłę wciskają.... Uważacie, że mogę z nich całkowicie zrezygnować? Na pewno będzie taniej No niestety instalacje już są i decyzja o nich była szybko podejmowana i calkowicie nie przemyślana. Bidet z wc zamienimy bo są blisko i da się. Nie wiem jak trudno będzie z tą umywalką. Teraz jak patrzę się na nią to rzeczywiście jest wciśnięta w kąt.... Kurcze może i warto jeszcze tynki przekuć i jakoś ją pociągnąć, tylko czy na ścianie obok okna będzie lustro pasować? I wtedy pralkę i suszarkę wcisnąć w ten kąt. Tylko co z blatami. jeden blat od wanny do końca ściany i w nim umywalka. Chciałam też pralke i suszarke pod blat wrzucić. Ale w tym przypadku nie da się. Tam za wanną jest wnęka i są 2 półki zaproponowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 15.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Jakoś tam pstrokato to wygląda, lepsze by było dwu kolorowe rozwiązanie, te cieniowane kafelki do mnie nie docierają. A z tego bidetu nie dałoby się zrezygnować, chyba blokuje wejście do wanny.- do w kwestii drugiej. A te dekory w pierwszej robią z niej taką nie przemyślaną wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek.1 16.05.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 witam a co myslicie o mojej? dom bardzo nowoczesny,surowy jakie plytki dac,bo z tym mam straszny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts