Bartosz Buczyński 12.09.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Wprowadziłem poprawki http://bandb.kylos.pl/bartek/dom/plan_v2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 nie robi się drzwi do małych pomieszczeń otwieranych do wewnątrz z powodów bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 12.09.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Bartosz bardzo fajna łazienka. Założenia mam podobne, czyli sedes daleko od wanny / niewidoczny z wanny (a najchętniej też niewidoczny spod prysznica - chyba najlepiej byłoby przenieść go do osobnego pomieszczenia ), prysznic z maks 1 szybą. Ewentualnie szyba rozkładana na wannie, jeśli wolnostojący prysznic się nie zmieści. W sumie chciałabym zmieścić w tej łazience: wannę, prysznic (lub prysznic w wannie), umywalkę (może być nieduża - 60cm), sedes i grzejnik drabinkowy. Gdyby zmieściła się skrzynia/ławka byłoby bosko. Dach ma kąt 45 stopni, ścianka kolankowa w projekcie ma 110cm, ale przez wykończenie skosów boazerią nabijaną na krokwiach, mamy więcej miejsca na głowy;) Okno połaciowe wypada nad sedesem. Proszę o opinie, czy taki układ ma sens? Między wanną a prysznicem ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz Buczyński 12.09.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 nie robi się drzwi do małych pomieszczeń otwieranych do wewnątrz z powodów bezpieczeństwa. a można zrobić drzwi ale otwierane w sposób składany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 a można zrobić drzwi ale otwierane w sposób składany? A nie lepiej zrobić drzwi suwane na ścianie od strony pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz Buczyński 13.09.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 wszystko można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.09.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 czyli proponujesz kabinę dwu szybową, ja preferuje 1 szybową - kwestia czyszczenia 1 tafli mniej. Jeśli tak preferujesz wystarczy postawić ściankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.09.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 osobiście wolałabym mieć sedes z dala od wanny a umywalki z lustrem bliżej okna. I wolę myć kafelki na ściance niż szyby pod prysznicem. Spójrz na wymiary na sedes zostaje 150cm przy prysznicu 120cm długość,więc nie musi być centralnie koło wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.09.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 chodzi o widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kravat 17.09.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Witam Mam podstawowy projekt. Układu już nie da się zmienić, tak wykonane są odpływy. Nie podoba nam się wanna i wc w kolorze podłogi, więc to na pewno do zmiany. Jakieś sugestie? Bo szału ta wizualizacja nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Czyżby projekt od firmy sprzedającej płytki?Chcieliście płytkowac wszystkie ściany po sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kravat 17.09.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Czyżby projekt od firmy sprzedającej płytki? Chcieliście płytkowac wszystkie ściany po sufit? Nie, zleciłem ten projekt, w cenie są dwie zmiany. Podesłałem zdjęcia gotowych łazienek, takich jakie nam się podobają, ale to nie jest to o co mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_co_mi_nick 17.09.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 A może by tak bez wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 18.09.2016 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Witam Mam podstawowy projekt. Układu już nie da się zmienić, tak wykonane są odpływy. Nie podoba nam się wanna i wc w kolorze podłogi, więc to na pewno do zmiany. Jakieś sugestie? Bo szału ta wizualizacja nie robi [ATTACH=CONFIG]367647[/ATTACH] Mnie też się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz Buczyński 19.09.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 ja zaktualizowałem część łazienkowo pralniową poprzez dodanie grzejnika i szafki , pytanie czy zlikwidować grzejnik w łazience i wstawić szafkę a grzejnik dać tylko do suszarni/pralni? http://bandb.kylos.pl/bartek/dom/plan%20(11).png http://bandb.kylos.pl/bartek/dom/plan%20(14).png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.09.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 ja nie mam ani w pralni ani w łazience grzejnika. Tylko podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz Buczyński 19.09.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 a jak suszyć jakieś ręczniki itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.09.2016 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 w sumie nie mam jakiegoś problemu z wysuszeniem odwieszonego ręcznika, ale jak masz taką potrzebę to można dokupić suszarkę elektryczną do ręczników, włączaną np. na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 19.09.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Wszystko zależy od potrzeb,u mnie i podłogówka i grzejnik.Mnie by się nie chciało po kąpieli zanosić ręcznik do pralni na grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 19.09.2016 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 (edytowane) Mnie też się to nie podoba Mnie też, ale sądzę, że probem nie leży wyłącznie w źle dobranych płytkach (przytłaczają ilością, wzorem i kolorem - chyba, że to tylko sprawka wizualizacji), ale też w rozmieszczeniu sprzętów. A jak pisze kravat, tego nie da się już zmnienić. Chociaż... może udałoby się zamienić jeszcze umywalkę z wanną? Moim zdaniem, zabudowa stelaża wc powinna być w kolorze ścian, a nie podłogi. Nie widzę też przeciwskazań, aby obudowa wanny była także tym obłożona. Kravat, czy możesz pokazać wizualizacje z innych perspektyw? A może chcesz koniecznie coś zostawić z tej wizualizacji, np. zależy Ci koniecznie na fototapecie i to takiej a nie innej...? Edytowane 19 Września 2016 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts