anika1003 21.01.2018 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Gdzie jest pion od wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zing 22.01.2018 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Pion jest na środku ściany z oknem.Okno jest na wysokości 82 cm, czy w powyższym układzie nie będzie ono zbyt zasłonięte? Albo całe zachlapane od prysznica? Edytowane 22 Stycznia 2018 przez zing zmiana informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 22.01.2018 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Pion jest na środku ściany z oknem. Okno jest na wysokości 82 cm, czy w powyższym układzie nie będzie ono zbyt zasłonięte? Albo całe zachlapane od prysznica? Jak pion na środku ściany z oknem, to moje propozycje nie mają raci bytu w tym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaarj 23.01.2018 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Witam, Uprzejmie prosze o pomoc w projekcie łazienki. Nie wiem czy to mozliwe ale chcialbym zmiescic wanne na 1 z bokow 160-170cm dlugosci, kibelek, prysznic z odplywem liniowym i pralke. Jak to zrobic aby mialo to rece i nogi. Z pralki moge zrezygnowac i przeniesc ja do pomieszczenia obok ale wolalbym w lazience. Dziekuje i pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2018 przez skaarj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2018 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 wszystko na jednej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 23.01.2018 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Witam, Uprzejmie prosze o pomoc w projekcie łazienki. Nie wiem czy to mozliwe ale chcialbym zmiescic wanne na 1 z bokow 160-170cm dlugosci, kibelek, prysznic z odplywem liniowym i pralke. Jak to zrobic aby mialo to rece i nogi. Z pralki moge zrezygnowac i przeniesc ja do pomieszczenia obok ale wolalbym w lazience. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaarj 24.01.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Dziekuje Pani bardzo:) A mam jeszcze pytanie, bo w sumie sa 2 lazienki i moze jak pokaze 2 rzuty to bedzie wygodniej i latwiej to rozplanowac. Odnosnie 1 lazienki, czy taki uklad bedzie w miare komfortowy, czy lepiej zrezygnowac z pralki i przeniesc ja na gorna lazienke ? Nie lubie scisku.Odnosnie dolu to pasuje mi uklad wanna+prysznic oraz umywalka+wc. Nawet zastanawialem sie, zeby prysznic byl z 1 strony, wanna z 2, a wc obok umywalki. W gornej to chcialbym zmiescic tam duza wanne narozna (2 osobowa), nie wiem czy jest sens pakowania drugiego prysznica. Prosze o rade jak to w miare sensownie rozplanowac ale zeby bylo troche przestrzeni. Ilosc osob 2, w przyszlosci moze 3. Dziekuje i pozdrawiam https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8013d6cbbf43c09b Edytowane 24 Stycznia 2018 przez skaarj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2018 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 pytanie gdzie są sypialnie? Bo pralkę daje się tam, gdzie chowa się wyprane ubrania. Wanna - na parterze ktoś z tej wanny będzie korzystał? Są na parterze sypialnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaarj 24.01.2018 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Sypialnie sa na gorze, zalaczam rzuty jesli beda pomocne. https://www.fotosik.pl/zdjecie/cc2173e4d39a8469 https://www.fotosik.pl/zdjecie/d50231d0d279e37d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 25.01.2018 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Sypialnie sa na gorze, zalaczam rzuty jesli beda pomocne. https://www.fotosik.pl/zdjecie/cc2173e4d39a8469 https://www.fotosik.pl/zdjecie/d50231d0d279e37d Nie otwierają mi się na tyle wyraźne obrazki, abym mogła zobaczyć co to są za pomieszczenia (te nie umeblowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaarj 25.01.2018 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 https://www.fotosik.pl/zdjecie/2449cecd88bf5d2b https://www.fotosik.pl/zdjecie/b3b7861a8bab4539 ppowinno byc lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaarj 05.02.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 odswiezam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.02.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 co bedzie w pokojach na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaarj 06.02.2018 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) Witam, 1. wiekszy pokoj silownia, mniejszy graciarnia albo cos ala garderoba/pralnia + piec we wnece, rodzielacz do pologowki2. wiekszy pokoj sypialniany, mniejszy pralnio graciarnia + piec we wnece/rodzielacz do pologowki3. wiekszy pokoj sypialniany, mniejszy silownia + piec we wnece/rodzielacz do pologowki kuchnia otwarta na salon, srodkowa wneka z szafa bedzie po drugiej stronie. jeszcze nie wiem ale nad czyms takim myslalem Edytowane 6 Lutego 2018 przez skaarj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.02.2018 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 poprzednio napisałeś, że sypialnie sa na piętrze, a teraz wychodzi, że sa też na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaarj 06.02.2018 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Nie sadzilem, ze gora i dol bedzie miec na to jakis wplyw. Gora to glownie sypialnie, odnosnie dolu to jeszcze nie wiem co tam dokladnie bedzie. Chcialem to jakos sensownie rozplanowac i zasiegnac opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 09.02.2018 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) skaarj, a nie lepiej mieć sypialnie na dole? Z mojego doświadczenia wynika, że mieszkanie na parterze jest wygodniejsze. A siłownię bym umieściła na górze - wchodzenie/wbieganie po schodach byłoby dobrą rozgrzewką Jeśli mały pokoik przy łazience będzie pomieszczeniem gospodarczym (czysteogrzewanie, CWU) to można tam też zrobić pralnię/suszarnię/prasowalnię, a nawet wstawić dodatkowe szafy na garderobę. A w łazience już nie musiałaby stać pralka. I jeszcze jedno pytanie. Czy ten dom jest dopiero na papierze, w trakcie budowy, wybudowany, a może to rozbudowa już istniejącego? Jeśli tylko na papierze, to ja bym tam zrobiła ogromną ilość zmian, co z pewnością by się wiązało ze zmianą projektu. Przynajmniej tak uważam mając te kilka informacji, które podałeś. Edytowane 9 Lutego 2018 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 20.02.2018 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 A może warto podzielić łazienki i jedną zrobić bardziej techniczną (pralka, suszarka, prysznic) a z drugą bardziej komfortową (małe domowe SPA z dużą wanną, lustrem, wygodną toaletką)? Podział ról pomieszczeń zależy w dużej mierze od ilości domowników ich stylu życia i potrzeb a także od rozkładu pomieszczeń i realnych możliwości. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamazy 11.03.2018 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Cześć! Zaprojektowałem własnie jedną z łazienek w moim domu Chciałbym prosić Was o zerknięcie i radę czy takie rozmieszczenie nie posiada jakiś wad architektonicznych Z góry dziękuję bardzo za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2018 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 jaka jest szerokość przejścia do sedesu miedzy umywalkami a prysznicem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts