Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam i proszę o pomoc:)

Mam prawie skończoną ceglaną ścianę w łazience. Płytki będą tylko na podłodze i w prysznicu, reszta ścian farba. Mam jednak problem z rozmiarem i ułożeniem płytek.

Czy to ceglanej ściany lepiej jest położyć płytki 45na45 klasycznie czy może pasuje 30na60 układane z przesunięciem o 1/2.

Zdjęcia poglądowe w załączniku. Bardzo proszę o podpowiedź

DSC02156.jpg

DSC02158.jpg

DSC02152.jpg

DSC02152 - Kopia - Kopia.jpg

DSC02152 - Kopia.jpg

DSC02156.jpg

DSC02158.jpg

DSC02152.jpg

DSC02152 - Kopia - Kopia.jpg

DSC02152 - Kopia.jpg

Witajcie! Doradźcie proszę jakie oświetlenie nad lustro. Nie mogę nic znaleźć chciałabym żeby oświetlenie było minimalistyczne. Najchętniej nic bym tam nie dała, ale ze względów praktycznych musi być. Z góry Dzieki

P.S Wiem, że tu już z gotowymi łazienkami, ale widzę, że tu bardziej oblatani łazienkowicze :)

1.jpg

no to co by tam innego wrzucić:-? płytki są już położone i mężu mnie pogania z tą lampą, a tu zero pomysłu

a jak kable są wyprowadzone? nad lustrem czy po bokach?

w jednej z łazienek mam taki prosty kinkiet nad lustrem, ale od razu zastrzegam, że nie jest to idealne oświetlenie jeśli będziesz tam robić makijaż, bo światło pada z góry

i-aquaform-kinkiet-set-raw-236211.jpg

kabel jest po środku nad lustrem, które ma 120cm długości. Myślałam o czymś takim, ale właśnie nie da się manipulować światłem, a to łazienka przy sypialni więc pewnie tam będę częściej robić make up. Zawaliłam trochę bo można było te zwisy zrobić bliżej lustra i to by wystarczyło ale już "po ptokach" :mad: Zamiast zwisów mam trzy pojedyncze, białe oprawy Nero Massive

maxvh9n57e4aqhs9r5mjx37.jpg