alana 02.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Sama zastanawiam się, jak układać podłogę??? Prosto, czy karo??? jestem za prosto ułożonymi płytkami. U siebie w wc chyba będę musiała dać w karo bo ściany są krzywe i na 80 cm szerokości będzie widać różnicę przy prosto ułożonych kaflach. Chyba, ze uda nam się je wyprostować, aczkolwiek z 80 cm szerokości zostało by chyba z 60 cm Masz już jakiś nowy projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 02.09.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 jestem za prosto ułożonymi płytkami. U siebie w wc chyba będę musiała dać w karo bo ściany są krzywe i na 80 cm szerokości będzie widać różnicę przy prosto ułożonych kaflach. Chyba, ze uda nam się je wyprostować, aczkolwiek z 80 cm szerokości zostało by chyba z 60 cm Masz już jakiś nowy projekt? W naszej łazience ściany nie są za proste i przy prostym układaniu wyjdą wszystkie krzywizny. Przeglądając forum dopatrzyłam się wielu przeciwników układania płytek w karo - hmmm... ciekawe dlaczego? alana, nowego projektu nie mam. Ten, co zamieściłam był robiony w Bomarze. Oni nie nanoszą poprawek. Zrobili projekt na odczepnego (gratisowy, jeżeli tam kupuje się płytki) i na tym kończy się ich rola. Jak powiedziałam panu kierownikowi tego sklepu, że ta wizualizacja to porażka, to on zdziwiony zapytał dlaczego - tak, jak by zdjęcia nie mówiły same za siebie. W takiej łazience taka ilość pasów, to przegięcie - takie jest moje zdanie i cieszę się, że je podzielacie Jeden wąski pasek wyglądałby fajnie, ale dwa z całej płytki, to koszmar. Podoba mi się ułożenie płytek w łazience z załącznika - może komuś się przyda. Wiele kolekcji ma taką węższą płytkę, która idelanie się nadaje na pasek. Rosaria jest bardzo uboga, a cięcie płytki na pasek to już nie to samo. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.09.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 W naszej łazience ściany nie są za proste i przy prostym układaniu wyjdą wszystkie krzywizny. Przeglądając forum dopatrzyłam się wielu przeciwników układania płytek w karo - hmmm... ciekawe dlaczego? czyli masz ten sam problem co ja w wc. Nie wiem jak ci "przeciwnicy" ale mi się to po prostu nie podoba alana, nowego projektu nie mam. Ten, co zamieściłam był robiony w Bomarze. Oni nie nanoszą poprawek. Zrobili projekt na odczepnego (gratisowy, jeżeli tam kupuje się płytki) i na tym kończy się ich rola. Jak powiedziałam panu kierownikowi tego sklepu, że ta wizualizacja to porażka, to on zdziwiony zapytał dlaczego - tak, jak by zdjęcia nie mówiły same za siebie. W takiej łazience taka ilość pasów, to przegięcie - takie jest moje zdanie i cieszę się, że je podzielacie Jeden wąski pasek wyglądałby fajnie, ale dwa z całej płytki, to koszmar. yhy, rozumiem... czyli idziesz na żywioł i innych projektów nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 02.09.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Bardzo proszę o ocenę poniższego projektu łazienki jako że mamy wątpliwości.... Projekt sporządzony (płatny) przez projektanta jednej z wiodących firm na rynku fliziarskim/glazurniczym. Płytka to Paradyż - Delicate Touch. http://img534.imageshack.us/img534/4540/63239415.jpghttp://img196.imageshack.us/img196/539/77905739.jpghttp://img535.imageshack.us/img535/9851/40812757.jpghttp://img822.imageshack.us/img822/4397/27017173.jpghttp://img18.imageshack.us/img18/2706/77289254.jpghttp://img38.imageshack.us/img38/8593/96551930.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Czesc Wujor Mi przede wszystkim nie podobaja sie te otwarte polki .Nie lepiej zrobic tam fajnej wysokiej szafy ?Na takich półkach bedzie sie tylko zbeirał kurz a w szafce mozesz trzymac wszytskie srodki czystosci zapasowe reczniki itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 02.09.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Czesc Wujor Mi przede wszystkim nie podobaja sie te otwarte polki .Nie lepiej zrobic tam fajnej wysokiej szafy ?Na takich półkach bedzie sie tylko zbeirał kurz a w szafce mozesz trzymac wszytskie srodki czystosci zapasowe reczniki itd Kako, tam obok tych półek jest pionowa szafa zamknięta, właśnie wysoka. Ten obszar jest jakby na pół przeciachany i połowa to półki połowa szafa do sufitu. Edytowane 2 Września 2011 przez Wujor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Skoro masz tyle miejsca to ja bym zamiast tych polek (bede twardo Ci je odradzac bo niczemu nie sluza ) zrobiła dluzszy blat pod umywalkami ewentualnie przesuneła szafe (istniejaca) blizej lustra i troszke "poluzowala" wc i bidet .Chyba ze musisz sie juz sztywno trzymac usytuowania sprzetow bo np stelaze sa juz zamontowane? Jaka dlugsoc ma scianka na ktorej sa osadzone wc i bidet?Czy ta półka pod scianka kolankowa jest specjalnie robiona aby wbudowac w nia baterie?Gdybys ja ucial na roniw z dlugoscia wanny a) mialbys dostep do ewentualnej naprawy baterii od dolu ,b) wiecej miejsca przy bidecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 02.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Skoro masz tyle miejsca to ja bym zamiast tych polek (bede twardo Ci je odradzac bo niczemu nie sluza ) zrobiła dluzszy blat pod umywalkami ewentualnie przesuneła szafe (istniejaca) blizej lustra i troszke "poluzowala" wc i bidet .Chyba ze musisz sie juz sztywno trzymac usytuowania sprzetow bo np stelaze sa juz zamontowane? Jaka dlugsoc ma scianka na ktorej sa osadzone wc i bidet?Czy ta półka pod scianka kolankowa jest specjalnie robiona aby wbudowac w nia baterie?Gdybys ja ucial na roniw z dlugoscia wanny a) mialbys dostep do ewentualnej naprawy baterii od dolu ,b) wiecej miejsca przy bidecie. Stelaże już zamontowane i obite k-g więc z tym to już nic nie poluzujemy. Półka pod ścianką kolanową to koncept projektanta - na chwile obecną nie ma żadnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 fakt, że te otwarte i głębokie półki to sztuka dla sztuki, a nie praktyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 03.09.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 yhy, rozumiem... czyli idziesz na żywioł i innych projektów nie bedzie? Będzie, będzie Robią się i mają być po niedzieli - obym nie padła, jak je zobaczę, hehehe... Buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 05.09.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 W załączeniu pierwszy wstępny projekt łazienki. Drugi ma być jutro. I znowu te pasy Prosiłam o jak najmniejszą liczbę dekorów więc mam nadzieję, że na tym drugim projekcie nie będzie ich za dużo. O mozaice też mówiłam. Na wizualkach podłoga wygląda na jasną - w rzeczywistości na pewno będzie szara - bo jasnej po prostu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 05.09.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 cd wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.09.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a czy tam koło bidetu nie będzie ciasno? wizualka okaj, choć faktycznie tych pasów sporo. pokombinowałabym jeszcze, bo brak mi tego "czegoś" w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 05.09.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Chyba faktycznie lepiej byłoby wyeliminować jakiś pas, bo tak jakoś za dużo tego wszystkiego. Może tylko jeden ciemny pas kafelek, bez tego ozdobnego w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 05.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 gusielkowo ile jest miejsca przed bidetem? myślę że może być problem ze swobodnym korzystaniem z niegoi usunęłabym jeden poziomy pas, te 3 bardzo skracają pomieszczenie co to są za płytki? jaka seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 05.09.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 gusielkowo ile jest miejsca przed bidetem? myślę że może być problem ze swobodnym korzystaniem z niego Po opłytkowaniu ścian przed bidetem zostanie na pewno 55 cm. co to są za płytki? jaka seria? Rosaria - Cersanit. Kolor: bianco i grys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 05.09.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a czy tam koło bidetu nie będzie ciasno? wizualka okaj, choć faktycznie tych pasów sporo. pokombinowałabym jeszcze, bo brak mi tego "czegoś" w niej Sprawdziliśmy i będzie dobrze. Oba "sprzęty" były próbnie powieszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 05.09.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dzięki wielkie Dziewczyny za Wasze uwagi i sugestie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 05.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 gusielkowo ja poczekam na następną wersję i porównam sobie wszystkie. Na pewno ta mi się bardziej podoba od poprzedniej, ale to jeszcze nie to. Dla mnie znów tych kwiatów za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusielkowo 05.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 W załączeniu druga wizualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts